Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obhajuje neobhajitelne moc dobre si vzpominam jak jsem k Dragon Age dostal za 30% ceny cele hry, DLC ktere bylo dlouhe sotva tak 1% te hry a to nepocitam ze vpodstate vyuzivalo grafiku, ktera uz ce hre byla, cili pridalo jen par minut hrani. Navic vydat DLC hned v den uvedeni hry to je mega hnus *11*
  • Už se těšíš až na tebe příští hra (koupi jsi za 19.99€) zabliká:
    "Chceš hrát další kapitolu? Kup si, je to jenom 9.99€"

Vždyť těch extra kapitol bude jen 9, to snad není až tak moc, ne? ^_^
  • To máš recht, ale už jen z principu bych si zanadával taky *4*
  • Staré NES, nebo spíš Atari hry stály až 80 USD, koncem 90.let ale už jen máloco překročilo hranici 60 USD.
  • z odkazu vymažte ty dva ";" středníky
  • Zkusil jsem popsat jaký konec by se mi na ME nejvíce líbil:
    http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164653&start=85
    co vi na to?
  • Me zase pripada hodne smutny, kdyz zmateny lidi obhajuji vychcanost velkejch spolecnosti, co si zkousi na zakaznicich, co vsechno jim jeste projde. Kdyby tam aspon pracovali, nebo na tom meli svuj osobni zajem... Ne, oni obhajuji vychcanost z osobnich pohnutek, ze jim dela dobre, jak muzou lidi poucovat a moralizovat.
  • Me3 Mi přišel včera poštou, jak sem ho nainstaloval hned tam na mě blikalo: "kup si DLC!".
    A víte co? Taky nechci platit za něco co očividně mohlo bejt součástí vlastní hry. Budu tady řvát jak je to špatný a jaký sou producenti hieny že to prodávaj zvlášť? Ne! Prostě si to DLC nekoupim, a sem v klidu.
    Takže klídek děti a nefňukat!
  • Bohaty je ten, kdo ma hodne penez (ci spis majetku obecne). To jestli ma vetsi prijmy nebo vydaje ovlivnuje pouze to, jestli sve bohatstvi rozmnozuje nebo snizuje. Samozrejme ze postupnym snizovanim bohatstvi muze zchudnout. Ale to ze nekdo ma vetsi vydaje nez prijmy nutne neznamena, ze je chudy.

Podstatnejsi je si uvedomit, ze bohatstvi neni vsechno a clovek ke spokojenosti muze dojit ruznymi cestami, treba i naopak chudobou a asketismem. A i kdyz bohatstvi muze nektere lidi ucinit stastnymi, tak jinym nepomuze a nektere dokonce ucini nestastnymi.
  • Kdyby to nebylo smutnu, tak by to bylo legracni. Lidi jsou uz asi uplne v prde1i. Nezvladaji svuj chtic a jsou uplne odtrzeni od reality. Rozciluji se, ze neco nedostanou zadarmo, o jak si to muze nekdo dovolit chtit za neco zaplatit. Tvorba komercnich her je byznys, nikoli charita. Komercni hry se nedelaji pro vas, ale pro vase penize. Myslet si nebo vyzadovat neco jineho je detinska blahovost. Komu se to nelibi, ma volne pole pusobnosti v nekomercnich hrach. DLC je komercni doplnek ke hre a je uplne jedno, zda ho udelali soucasne se hrou nebo az potom, zda ho delali stejni nebo jini lide. Vsechno je to otazkou nabidky a poptavky. Nemusite kupovat ani hru ani dlc. Jestli se vam to nelibi, tak to proste nekupujte, vzdyt o co jde? Ano o co jde? Jde jen o vas chtic. Misto abyste ho ovladali, tak on ovlada vas. Neumite si rict ne a smirit se s tim. Neumite si neco odeprit. Proto mate zlost. A muzete si za ni sami. Kdyby slo jen o hry, je to legrace. Ale bud jste na hrach zavisli a nebo takhle pristupujete k zivotu obecne. A pak je z vas skrz vas chtic snadno manipulovatelna hloupa masa. Clovek podlehajici svemu chtici neni svobodna svepravna bytost. Staci mu na ten jeho chtic trochu zabrnkat a uz si ho lze vodit na spagatku. Takhle nemeckou spolecnost ovladli nacisti a ceskou komunisti. A proto je to nakonec smutne. Smutne je, ze si neumite smirene odeprit lakavou vec nabizenou za podminek, ktere se vam nelibi. A ze si z toho pramenici frustraci a vztek si vylevate na jinych, to uz je jen sekundarni projev.
  • To jsi platil za jinou praci.
  • Njn to jsou holt daně za to,že se z her stala mainstreamová záležitost,bohužel neuděláš nic. (Ovšem každá mince má samozřejmě dvě strany).
  • smejki
    odkdy se to odvíjí od velikosti společnosti? Když něco dělám, tak to stojí peníze. Takže pokud nechci přijít na buben, musím:
    - za to dostat zaplaceno víc, než kolik mě to stálo
    - použít to jako podpůrnou službu jinému projektu tak, aby rozdíl ve výdělku mezi projektem s podporou a bez podpory byl větší než náklady na vývoj a provoz této podpůrné služby
    - vydat to zadarmo, ale mít zcela jiný zdroj příjmů

mám dojem že z ranku lidí, kteří žijí dojmem, že bohatí mohou rozdávat, se rekrutují borci, kteří vyhrají v loterii miliony, aby se za pár let ocitli opět na dlažbě. Bohatý není ten, kdo má hodně peněz, ale ten, kdo dokáže vydělat (ideálně pasivně) víc, než kolik sám potřebuje. To, že je EA velká společnost, neznamená, že si může dovolit ztrátové projekty. Že jsou jejich marketingová a PR oddělení vesměs - budu velmi eufemistický - "nepochopitelná", je věc jiná.
  • Na xBox360 stali 60$
  • http://www.youtube.com/watch?v=6HBM11sWmVY *1*
  • nepleť si ceny her na krabičky a hry na pc
  • http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8
  • větší debilotinu jsem nečetl dlouho:

"...možnost pracovat na něčem několik měsíců a pak to vydat gratis, ale každá společnost takové možnosti prostě nemá..."

ea, je malá společnost no, teď jsi tomu nasadil korunu *1*

hry jako Alien Swarm a DLC od těch zmíněných firem jsou nespočetně krát ZÁBAVNĚJŠÍ a přínosnější komunitě a jsou ZADARMO!

je to prostě jen o krátkodobých (např. ea/activision -> dolovat co to dá, ekonomika to taky nazývá "dojné krávy") a dlouhodobých plánech společností :)
  • Ziji v USA 12 let a hry stali 50$,dnes 60$.
  • vůbec nechápeš oč tady jde - ve článku ta vývojářka nebo co to je tvrdí, že to nevytáhli z původní hry a přitom lže jako když tiskne, o to tady jde především trolo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší