Vzpomínáme: Doom 3 zkusil překonat své jméno a byl po zásluze potrestán
-
Autor článku by si měl pustit DOOM3 BFG předělaný pro VR - třeba na Oculusu a pak by musel uznat, že na VR je tento neoficiálně vydaný titul i po 15 letech jedním z nejhratelnějších VR titulů a doposud nepřekonaným těmi současnými...
-
Hodnotit hry jako dobry/spatny lze v zasade jen po technicke strance. Fun factor, obtiznost, grafika, to je vsechno spis libi/nelibi. Me osobne se D3 nelibil.
-
-
Nikoho nechcem presviedčať o svojej pravde, len ma mrzi...trochu, že vela ludi to proste nevidi:
Ano D3 bola hororovka a survival a lakačka a to nemuselo sadnuť každemu... Ale vezmeme si to tak - chceme dooma posunuť niekam ďalej, čo spravime ?
Vytvorime nadherne vyčačkane, graficky next gen areny, trošku popracujeme s fyzikou, trošku s mechanikami subojov, nadrbeme tam hordy prišer, ktore sa budu spavnovať na spravnych miestach a voalaaa novy doom je hotovy, ako by ho jedna mater mala, o 5 rokov repete...toto naozaj chceme? Toto je ten pravy doom ? To sme sa od roku 1993 velmi neposunuli, nech sa pači, lacna bezducha zabava pre masy...
...alebo to spravime inač: Predstav si, že ťa pošlu na Mars niečo vyšetriť, tam najdu artfakt, experimenty s teleportaciou, niečo sa riadne zvrhne a zakladňa sa stane peklom, ktorym musiš prejsť, aby si si zachranil dušu...krok za krokom, chodbu po chodbe miestnosť po miestnosti, zabijaš prišery a prekonavaš svoj vlastny strach, nič sa neopakuje stale naražaš na nove veci, nove ORIGINALNE napady, chodiš okolo pristrojov, ktore si v živote nevidel a ani neuvidiš, lebo ich stvorila Carmackova fantazia, a tie pristroje žiju, svietia, blikaju, syčia hybu sa, musiš si stražiť chrbat, lebo nepriatelia sa spavnuju aj za tebov a občas je taka tma, že si musiš najprv posvietiť aby si vedel kam maš strielať...Toto je podla mňa posun hodny dooma, svojou snahou o originalitu, realičnosť, putavosť a uveritelnosť...
V maji 2016 som v deň vydania bežal do Brlohu aby som mal krabicovku "noveho" dooma, vyvalil som 50€ a boli to vyhodene peniaze...
-
-
Zase dva tábory, ale při hraní D3 jsem měl ty samé pocity jako při hraní D a D2. Dva nové dily Dooma jsou přešlapy.
-
Ja to hral az v ty verzi kde slo drzet baterku i zbran zaroven... a i tak to byl peknej horor... dodneska si pamatuju jak tam byly schvalne na jakychsi panelech rozsviceny svetylka, aby to vypadalo jako oci zombika, byl jsem u toho krasne nervozni... chce to hrat v mladsim veku dneska uz cloveka tolik veci neprekvapi, jako tenkrat.... nostalgie ach jo
-
-
doom 3 hrám často na silvestra. jeden rok som sedel som v tmavej izbe osvetlenej len blikajúcim monitorom a s posledným zásobníkom som sa zakrádal komplexom. keď do toho začala novoročná oslava = rozumej malá sýria. môj posledný zásobník som vykropil do okolitých stien skrytých v tme a imp si ma dal ako zákusok. čo ma v tej chvíli štvalo viac, ako fakt, že som zabudol ísť do mesta na oslavu nového roka.
a od tej doby som už nebol vlastne nikdy. prelom rokov ostal zasvätný hororovým hrám. dokonca aj priateľka túto moju "zvláštnosť" toleruje. akurát vyžaduje prípitok :D
-
-
Kvůli tomu, aby ses lekl, nemusíš hrát hry na Silvestra. Stačí si koupit kočku. Uvidíš, jak se počůráš strachy/leknutím, když při velmi napínavé a strašidelné pasáži na tebe kočka skočí 😱
A všeobecně doporučuji o Silvestra chodit mezi lidi a ne hrát na počítači hry.
-
-
ja už som si svoje silvestre odslúžil. občas si treba nájsť čas pre seba.
to s tou mačkou si nechám ujsť. stačí aj dcéra, ktorá by v zakrádaní mohla smelo konkurovať garrettovi
-
-
-