-
Neboj, pirátit jde na prakticky každou platformu - PC, PS3, X360, Wii, DS, PSP, všechny starší konzole, Android, iOS, na toto všechno můžeš v klidu stahovat hry. Takže to, že se chytáš slovíčka "pro PC" nemá žádnou logiku.
A v tomto případě ani nemáš pravdu. -
Možná si tento interaktivní seriál zahraju, mám na něj pořád větší chuť. Nicméně televizní seriál se mně hodně nelíbil, vydržel jsem první dva díly. Nejvíce mě dostalo fakt, že po opuštění nemocnice po dlouhé době po invazi v polorozbořeném městě byl jak se patří na béčkový seriál pečlivě zastřižený trávník kdekoliv kam kamera dohlédla..
-
K tomu, jestli je to hra, bych řekl asi toto - velká část japonských RPG funguje tak, že procházíte podivně chudou mapou, na které náhodně narážíte na nepřátelé, kteří na mapě nejsou vidět, s nimi bojujete ve stále se opakujících bitvách, které většinu času z důvodu vaší převahy jsou totální zívačka, pak se objeví jedna těžší bitva následovaná cca 5-10 minutových CGI filmečkem, v němž se děj posune o několik metrů dopředu, nacež se ocitnete na podibně chudé mapě, na které náhodně narážíte na nepřátelé...
Jestliže hrou nazyváme několikahodinový film silně přerušovanými jakými si opakujícími se šachovými partiemi, pak bych neměl nejmenší problém hrou nazývat ani jakýsi interaktivní film, který na to vlastně jde opačně - tu vatu zobrazí jako film a nechá vás (spolu)rozhodovat ve chvíli, kdy se láme chleba v příběhu. -
Co třeba koupil na Steamu ve slevách?
-
Pro pc, takze typuju ze jsi stahl /applaud
-
Jo, ucházející seriál pro PC.