Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Většina z nás přesto radši zůstane u Warbandu, ne?
    • co se tyce MP tak vyhrava chivalry :) sice boje nejsou realisticky ani historicky presny jak by si mozna pral ales smutny, ale je tomnohem vetsi zabava nez warband(MP) a wotr dohromady :P
      • Zabavnejsi nez Warband to je tak mozna v tech infantilnich vecech...
    • Yes! Chtělo by to ale víc lidi hrajících klasický Warband, vice lidi na Napoleonic (taky supr parba, ale chtelo by to zase 100vs100 Warbandu)
      • Kozy
        jo no, chci si zase zahrát ale co jsem posledně koukal tak native už docela upadá, možná tak ZHG a IG ještě
        • Tikov
          500 lidí on-line po 3 letech mi nepřijde vůbec špatné, 100:100 se bohužel asi do MaB2 nedočkáme
  • může mi někdo rozumně vysvětlit v čem je war of the Roses lepší než Chivalry: medieval warfare ?
    • Tikov
      Ovládání šermu (půjčené z MaB), lučištnictví (jestli odstranili ty příšerné trajektorie), ale to je tak všechno. (grafika, odemykání výzbroje, žebříčky mi přijdou nepodstatné až kontraproduktivní)
      • walltar
        Hmm tak s tím odemykáním a žebříčkama souhlasím, ale s kontaproduktivitou grafiky souhlasit nemůžu ... pro mě je to poslední dobou celkem překážka co se třeba MaB týče ... mám v něm nahrané stovky hodin ale pokaždé když ho teď spustím a podívám se jak vypadaá přejde mě chuť ho hrát.
        • Tikov
          mea culpa- koukám, že jsem měl grafiku prohodit s žebříčky. Grafiku považuji za nedůležitou- do dneška mi nevadí jak vypadá Native (i když by mi nevadilo zoficiálnění polished verze krajiny a domů), ale uznávám, že nemodernost vzhledu MaBu je věc, která ho pro mnohé srážela (jeden z hlavních důvodů relativně nízkých hodnocení v recenzích) a sráží.
    • co jsem zahlídl z konkurenčních webů, tak Chivalry dopadl v hodnocení lépe
  • Když už máte Chivalry a War of The Roses hned takhle "vedle sebe", bylo by vážně na místě tyhle dvě hry srovnat - aspoň v nějakých stručných bodech na závěr. Na první pohled a to i po přečtení recenzí se zdá, že jsou ty hry takřka identické. Jenže to jistě nejsou a hráč by to asi měl vědět a to právě od vás. *3*
    • http://www.youtube.com/watch?v=73Q7FETIxZw
  • Pete.palis
    lepší hodnocení jak Chilvary?...nevěřim vlastní zbroji *6*
  • Opravdu nejde v této hře useknout hlava?? :-D za to bych strhnul dva body v chivarly to jde
    • Samozřejmě že to jde, ale stává se to velice málo a je k tomu potřeba skill. A na získání skillu hra potřebuje strašně moc hodin a to si klidně vsadím, že autor nemá... Nemyslím to nijak zle ale podle toho článku bych si dovolil odhadnout autor na odehraných tak 20h s kuší a armorpierce boltama...
  • walltar
    Hmm tak Teď tu začne shitstorm ... *1*
    • Tentokrát oprávněně, takovejhle paskvil stejny hodnoceni jako AC3...
      • Neni uz nacase zrusit ciselna hodnoceni? Nechal bych jen 10ku, pripadne neco jako 'zlatou hvezdu', pro kvalitativne vyrazne vycnivajici hry.
        • Tikov
          a mohli by pak zůstat součástí metacritic?
        • Thanes
          Moc nevěřím, že by to fungovalo. Je fakt, že pár dobrých webů takhle funguje (třeba Rock Paper Shotgun), ale existuje spousta lidí, který si přečtou pouze verdikt a číselné hodnocení. A pak samozřejmě nalítnou do diskuze a řvou :-D
      • rhaegar
        Až na to,že si AC sedmičku zasloužil,já bych šel ještě o něco dolů
        • Netvrdim ze si AC3 zaslouzi vic, koupil jsem to, dohral a uz ani nezapnul. Je to sedmickova hra, ale tohle neni, 5 mozna 6... A WoR jsem hral, nejsem jako ti odbornici co hodnotej "Shit Ops 2"
  • Magister_Peditum
    Vypadá to, že se bude muset vrátit Mount and Blade, aby ukázal, jak má středověká rubanice vypadat. *15*
    • Tak ked chces tak toto urcite vynechaj ale chivalry pre zmenu odporucam...Ked chces zazit zabavu a odseknut par koncatin ta kto je vyborna odreagovavacka. M&B je samozrejme o inom , ja by som skor povedal ze k M&B ma uplne blizko WoTR teda ta multieplayerova cast.
      Mam i M&B a hodne vela modov je hodne zabavnych ale chivalry je tiez dobra zabava...Do Chivalry budu aj mody , ked vydaju SDK(co samozrejme v plane je).
  • Thanes
    Trochu mi v recenzi chybí aspoň drobné srovnání Chivalry a WoR, přeci jenom jsou to v současnosti asi jediné akční multiplayerovky zasazený do středověku. Hodnocení neřeším, každý má rád něco jinýho - já bych Chivalry dal asi výše, hlavně kvůli "fyzickému pocitu" z WoR. Ty švihy tak nějak divně plavou, ani pořádná rána není tak nějak pěkně cítit, což mi u takhle akčně zaměřený hry přijde docela důležitý.
  • Tak WoTR byl stavěn jak bych to řekl pro "massy" zjednodušení kam se podívaš. No bodyblock, oživování, neomezená munice, možnost regenreování/bandážování, "zapískání" noveho koně, grind podporující skillChivarly lepší, originálnější než WoTR ale na Warband to holt nemá.
    Jen škoda že o tom že má Warband kvalitní MP moc lidí neví.
    • WoTR určitě není pro masy a zcela jistě to není mainstream verze Warbandu... Naopak zvládnout soubojový systém na úrovni je mnohem těžší a ve výsledku lepší a přesnější zážitek než Warband. Jenže to musíš hrát proti protihráči na úrovni. Byla krása když ještě jela liga, protože tam ty souboje byli parádní. Ale jak pořád vývojáři nerfujou zbraně dokola podle breku na fóru bez nějakého reálného opodstatnění, vyloženě ignorují komunitu, nejsou schopni 3 měsíce po vydání opravit milionkrát nahlášené bugy... akorát většinu top hráčů odradili... Takže zbývá public a to je taková žumpa, kde hráči úmyslně beztrestně využívají veřejně známe chyby hry, kempují se střelnými zbraněmi na konci mapy a útoky spamují pomocí maker... Navíc i tak je jich naprosto málo... WoTR umřel neschopností jeho vývojářů reagovat na feedback uživatelům. Že to není náhoda svědčí, že takhle jim umřela i předchozí hra Lead and Gold, takže od Fatshark už nic naslepo nebrat, ať to vypadá na papíře extra vypečeně. Takže Warband stále zůstává King of the hill.

Pro masy je Chivalry. To je typická hra sedni, hraj, bav se. Sice je taky extrémně zabugovaná, ale je cílená na jinou skupinu než Warband s WoTRem.

Odehrané hodiny WoTR 170h, Chivalry 30h, série Mab pokud budu brát single a módy tak ještě mnohem víc, ale ani jeden MaB nemám na Steamu, takže přesnou statistiku neznám.
    • Jak chivalry tak WotR jsem sledoval se zajmem. Warband miluju a jsem tam uz vcelku veteran, ale preci jen nam starne a chtelo by to trochu novejsi kabatek. Skoda, ze ani jedna ze zminenych kvalit WB nedosahuje. WotR je warband odkopnut k mainstream presne jak pises (bandage/squad respawn(wtf?)/obnova zabiteho kone atd .). Nakonec jsem koupil ve sleve Chivalry..je to trochu jiny zazitek od WB. Libi se mi ten feel uderu zbrani, ikdyz tam trochu zapasim s ovladanim.
  • pro srovnani:
    http://www.metacritic.com/game/pc/chivalry-medieval-warfare
    http://www.metacritic.com/game/pc/war-of-the-roses
    • a ? kazdemu se libi neco jineho
      • Magister_Peditum
        Však to je také zprůměrované.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit