-
Ekonomicky ladena strategie. Existuje neco takoveho? Poradi mi nekdo neco?
-
-
Europa Universalis?
-
mozna Guild? nikdy sem to nehrál, ale mam dojem ze to je vylozene zamereno na ekonomii
-
-
Mrknu se na to. Dik
-
-
Stronghold
-
-
Ta má zase jiné chyby:) Pro něj spíš bych doporučil Anno sérii:)
-
-
Anno serii hraji jiz x let. Ale to je budovatelska strategie(btw naprosto skvela).
-
-
-
-
Kdo hrál pár let hry ze série The Elder Scrolls tak ví, že v Aréně a v Daggerfallu se bojovalo tímhle způsobem. Tedy sekalo se myší a bylo to moc zábavné. To, že jsme si pak v dalších dílech museli zvykat na něco jiného (a pro mě podstatně horšího) je věc jiná *3*
-
-
Až na to, že to, ako si sekal v Daggerfalle, bolo úplne jedno lebo nebolo treba hľadať slabé miesta v obrane nepriateľa (ten sa totiž vôbec nebránil) či pancieri (len jeden hitbox). A akýkoľvek blok vlastne úplne chýbal. Takže celý súbojový systém Daggerfallu bol niekde na úrovni Diabla s jediným rozdielom, že okrem klikania bolo treba aj trošku pohnúť myšou. Našťastie hneď Morrowind to napravil. *15*
Takže nie, "týmto" spôsobom sa v Daggerfalle nebojovalo a vôbec porovnávať súbjový systém v TES s wotr, chmw, mab či veteránmi ako die by the sword alebo dokonca dmomm je na smiech. -
-
Reaguju na větu v recenzi, kde se říká, že je nezvyk přejít z TES na WotR. Chtěl jsem poukázat na to, že přejít například z Daggerfallu na WotR by zas až takový nezvyk nebyl, protože princip byl stejný. Překvapuje mě, jak se některé věci vrací (a jak říkám, jsem za to rád, mně se ten systém líbil). Mimochodem ten systém měl různou sílu pro různé typy seknutí, takže úplné Diablo to nebylo.
-
Je dobré, že jsi připomněl Die by the sword, to byla pro mě osobně jedna z nejvíc HC her, kterou jsem kdy hrál. To sekání mi nedávalo dlouho spát, než jsem tomu přišel na kloub.
-
-
TES serie uz nutne potrebuje lepsi combat system. Vubec by mi nevadilo, kdyby si ho vypujcili od Chivalry. *3*
-
V dalších dílech se neseká myší? To sem asi Oblivion a Skyrim hrál špatně. Jaký byl rozdíl ovládání? Tehdy bylo víc tlačítek na myši a dnes se používají jenom dvě?
-
-
Spusť si Arenu, už je to nějakou chvilku freeware. Stejně tak i Daggerfall, jestli se nepletu. Šlo o to, že jsi myší čmárnul lajnu a postava podle toho sekla. V Morrowindu už klik znamenal sek, nicméně pokud sis nezapnul aktivaci pouze nejsilnějšího úderu (vertikální sek u mečů, bodnutí u dýk a oštěpů a horizontální plesk u palcátů), mohl jsi naznačení pohybu ovlivnit, jakým způsobem soupeře majzneš. Teda ne, že by mělo nějakej extra vliv, protože to ovlivňovalo jen damage zbraně, takže šlo o klasicky nedodělanej design ve stylu Bethesdy.
-
-
-
Proboha už něco udělejte s tím číselným hodnocením,protože to už vážně začíná být k pláči..Tyhle béčkový poloamatérský paskvily by měli dostat zvláštní kategerii,kde by se hodnotily samostatně..přijde mi strašně nefér když hry jako Far cry 3,AC3,COD..dostávají téměř identická hodnocení,ač kvalitou jsou na míle daleko ...
-
-
Každá hra je hodnocena samostatně
-
Na mile daleko ? Spis par metru od sebe *1* *1* *1*
-
Pro nespokojence s hodnocenim: laskave ctete cely text a tam hledejte chyby hry ciselne hodnoceni je jen doprovod ktery ma napovedet a navic recenze je SUBJEKTIVNI a tak to ma byt
-
Ty jsi tak jednoduchoucky clovicek, ze mi te je opravdu lito :-)))
-
sem se dlouho tak nezasmal
-