Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Nemusím bejt ani Sherlock Holmes, aby mi to docvaklo. Bylo to jednoduše až moc průhledný, víš? Malá rada pro příště - není radno podceňovat inteligenci druhejch lidí. *3* A ne, žádný pluska si dávat nebudu, netřeba klesat na tvou úroveň... Honit si ego vlastníma pluskama může pouze ten největší zoufik. *7*
  • Boom
    1. Jsi vtipná holčičko.....Kolik ti je? 12-13? Máš při tom stopky?
    2. Vskutku? No zajímavé, chlapem mě ještě nenazvali. Ale všechno musí být jednou poprvé, že.
    3. Úráží se tady pouze blbá, trolí rodina,která dokáže s prominutím zasrat jakoukoliv diskuzi. Viz včerejší diskuze o SC II, kam se seběhla banda kreténů a snažila se diskuzi zaneřádit svými nesmysly a výkřiky. A mimochodem, dřív než si dáš + ihned po odeslání svého příspěvku, počkej ještě 15 sekund alespoň;)
  • Trisska
    Já si dnes všimla několika věcí...
    1) Veskoslav nebo Boom napíše příspěvek a během 15 vteřin má +3, a to na jakkoliv zahrabané diskuzi. Jednou nebo dvakrát bych tomu ještě věřila, ale po dvacátý za sebou už je to víc jak podezřelý. *4*
    2) Z výše uvedeného plyne, že Veskoslav = Boom
    3) Na diskuzích Games s přehledem vyhrává zášť, ponižování, ubližování, lež, neschopnost přijímat názory druhých a ohavná urážka *trol*, nad pravdou, přátelstvím a rozumnou argumentací
  • Boom
    Slušných lidí? Tím myslíš sebe šašku? Nenech se vysmát. Ty, GGG, Joe a ta trolí slečinka. IQ nižší než bod mrazu a pořád se ohánějí nějakou svobodou a přitom uráží všechny okolo. Vzpamatuj se spratku, nejsem tvoje ségra a ani mi není 15 jako tobě.
  • TheGGG
    Jako člověk mluvící za všechny true fandy warhammeru 40 000 mohu říct že už by to konečně chtělo nějakou hustokrutou krutopřísnou námr*ovou FPS. 18+ s odsekáváním a ustřelováním končetin a epickýma bitvama a grafikou hodnou nové generace.
  • Napsat názor který jde proti proudu se nesluší co? Pravda bolí a šaškoslavův gang je vždy a všude připraven trestat lidi s jiným názorem. Měl/a by sis propláchnout pusu okenou a dát si facku, tato diskuze je svobodná pro všechny a ne jen pro fanoušky tahovek, bližardích patvarů, old school blbinek a overrated her od valve. Pár slušných lidí si to naštěstí uvědomuje
  • nebo blonďák ;)
  • Boom
    Nová generace hloupých trolů *11* Už ses předvedl u diskuze u Sc II, tak jsi přišel otravovat i sem?
  • Chápu, jeden jsi ty ale kde je smtihlav to nevím
  • Ty musíš být dobrá blondýna. *15*
  • ja stolni 40k hraju, ale libi se mi jak v Dawn of War ty figurky co mam doma jakoby ozivnou, behaji, strili, hezky se do doplnuje se staticnosti stolni hry.. *1*
  • Magister_Peditum
    Já vím, že to je stolní tahovka, ale tu jsem nikdy neměl chuť hrát - svět Warhammeru mě baví, hlavně díky knížkám. *15*
  • vzdyt Warhammer 40k je tahovka ;) ale jako chapu te, taky mam rad ty panacy pekne rozpohybovane, to je to co stolni hre chybi
  • Magister_Peditum
    Tak to prrr, v naší republice je vždy jen a jedině pravda a láska. *1*
  • Veskoslav
    Nad pravdou a láskou? Já nevím, co jsi čekal(a).....Buďto piš normálně, srozumitelně a přehledně nebo budeš za trolí blbku.
  • Magister_Peditum
    Stále doufám v další Dawn of War strategii. Warhammer 40k a tahovka mi prostě nějak nesedí. Tím neříkám, že je jinam nemám rád, jen prostě v tomhle případě z toho dvakrát odvátej nejsem. *4*
  • Trisska
    Zloba a nenávist tady opět zvítězila... *7*
  • Magister_Peditum
    Uniká, Creative Assembly (nebo jiná firma pod Segou) mají vytvářet strategii z fantasy Warhammeru. *3*
  • Boom
    To už nezakecáš trolí princezno.....
  • Trisska
    Jako, já se tady zastávám tahovek a tohle mám za to?! Neříkám, že tahovky nemůžou bavit i mladé a chytré lidi, samozřejmě že jo! Zároveň jsou však velmi dobré pro pomalejší a starší hráče, kteří už nemají takovej postřeh a rychlost, aby zvládali hrát rychlé akční hry a realtime strategie. Až budu stará, taky dám za vděk tahovkám a adventurám, jestli se toho dožiju... Je dobrý mít čas všecko si v klidu promyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit