Warhammer 40,000: Rogue Trader – recenze druhého nejlepšího RPG roku
-
On tam měl Tomáš zas nějakou nechutnost, protože měl ataku své nemoci. Na současnou verzi to opravil až potom.
Jinak tu recenzi čtu už podruhé a je fakt povedená. Takhle by se mi líbily všechny.
-
Supr, už jenom počkat rok až do toho výjde čeština a všechna dlc.
-
Asi jako Váš komentář.
-
To je zbytečný.
-
Pan Malcharek se dobre zapracoval :)
Jeste jsem nemel prilezitost hrat, pouze jsem videl kusy gameplay, takze recenze mi potvrzuje prejate dojmy. Ted uz jen dostat covid nebo neco na ten zpusob.
-
Recenze jako řemen! W4K nesleduju, ale tomuhle dám šanci.
-
korporátní průmyslový přístup k tvorbě umění (her, filmů) prostě skutečnou kreativitu nenahradí. Hry musí člověk dělat z lásky k tomu, a s tím že má nějakou vizi, a ne je dělat s cílem maximalizace zisku. Proto i studium o pěti lidech může vytvořit lepší hru než studio o stovkách lidí a stamilionovém rozpočtu
-
Ano. Co dva roky vydají pecku. Zatímco na opozitní straně máme x let ohlašovaný starfield, který bych nominoval na cenu "provar roku 2023".
-
tak na tohle se vysloveně těším. Owlcat dělá hry rychle (co dva roky) a fakt kvalitní kousky. Další hra má být tuším z prostředí Starfinder (což je Pathfinder posunutý do boucnosti)
-
uf, mám to koupené, ale ještě jsem neinstaloval, říkal jsem si, prý je tam dost bugů, počkám půl roku, toto mě dost nahlodalo to rovnou zkusit.
-
V prvé řadě děkuji za vyčerpávající recenzi. A za druhé musím říct, že hra je zatím pro mě také o level výše než BG3. A to zejména atmosférou a tím, že na rozdíl od BG mě svět WH dokonale v téhle hře pohltil. Postavy jsou mi z nějakého důvodu výrazně sympatičtější než ty v BG3. Nevím proč, ale tam mě děsně štvaly a nedokázal jsem si pořádně žádnou oblíbit. Tady je mám takové jaké si je představuji. Fanatickou sororitas, vycukanou psycherku... prostě tak jak to má sakra práce být a ne žádné divno-experimenty zralé na léčbu na psychiatrii.
Zatím mám za sebou jen prolog, takže to berte s rezervou, ale pokud to bude dále stejně peckoidní, tak za mě 10/10 určitě.
Suma sumárum, Owlcat se zase předvedl jak se sluší a patří.
-
No pro me je tahle hra o lvl vys nez BG3.
-
Koupeno 🥲 Těším se a doufám že mě to vtáhne jako již dlouho žádné cRPG. Trochu mě mrzí že není již k sehnání Collector's edice....oh well, there's nothing we can do.
-
ta stylizace je parádní, tohle mít rozpočet BG3 tak instant GOTY.