Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoznačne Retribution.
  • Serie Warhammer me uplne minula. Pokud bych ji chtel zkusit,kterou cast/datadisk (samoztane hratelny) si mam poridit? Ktery je nejlepsi? Zajima me jen druhy dil. Dival jsem se do obchodu a je toho tolik,ze jako nefanousek serie se v tom vubec nevyznam. Diky
  • Čo je zlého na zahubitelovi? Ale chápem že máš 12 a chceš vyzerať cool tak sem hodíš 20 smajlíkov ale inak si trápny *4*
  • Češtinu výrazne doporučujem, hlavne ak chcete hrať kampaň za orkov je český preklad oveľa lepší ako originál a fakt sa podaril. Tie hlášky nemajú chybu.
  • Diky *3*
  • Musim říct, že mě to překvapilo. Jedničku jsem měl dost rád, tak tu dvojku přece jen vyzkoušim.
  • Karetní hry!? Já si nevšiml, že by počítačovou verzi té deskové wargame modifikovali podle pokeru nebo prší :D
  • První co jsem po instalaci z disku udělal bylo že sem stáhnul Aj. Přecejen si chci zahrát a ne válet se po zemi smíchy *2*
  • Warhammer sem miloval ale jak vysla dvojka tak to proklinam omg uplne to skazili udelaly stoho posranou RPG podle Karetni hry
  • Abych se přiznal, já neviděl ani strategii graficky lepší, než je CoH. A to bylo vydáno před DoW2.
  • Nové mp jednotky jsou. http://dawnofwar.herniweb.cz/news.php?readmore=132
  • Technologická zastaralost?! Která současná RTS vypadá líp než DoW2?? To by mě fakt zajímalo.
  • Problém je, že dvojku a CR už skoro nikdo nehraje. Avlastnící Retribution si s vlastníky předešlých her multi zahrát nemohou...
  • Raziel_cz
    Až vychytají to lagovaní, bude to v pohodě. Steam je obvykle fajn.
  • Dvě připomínky. Čeština se ani zamák nevyvedla a připadá mi jako by to dělala nějaká partička Ukrajinců za ubytování a stravu. A pak nechápu, proč se recenzent ani slovem nezmínil o Last Stand, což je opravdu výborný kooperační mod.

Dále nepochopím, proč vyměnily Windowslive za Steam(což nezní tak špatně), který blbne víc než WL(to už je špatné). I tak bych doporučil všem nevlastníkům předchozích částí, poněvadž se retribution prodává za cenu datadisku a dostanete vše kromě původních kampaní. Pokud ovšem vlastníte DoW2+CR, už je to na rozmyšlenou.

Jinak jsem z Retributionem velice spokojený(zde si domyslete klady z recenze a Last Stand). *4*
  • Raziel_cz
    Jak duchaplný komentář...
  • Raziel_cz
    Myslím, že předpokládáš správně. Za mariňáky jsem hrál jen pár misí a z původního DoW2 se objevil pouze Cyrus.
  • Dawn of war 2 je oproti jedničce o ničem. Ale ta recenze, zahubitel, císařská garda, tiranidský rozparovač xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDXDxDXDxDxDxDxDxDxDxDxD
  • Docela bz mne zajimalo, zda nejakym zpusobem rozsiruje i puvodni rasy, nebo pridava jen nove? Minuly datadisk prinesl Librariana a nejake vylepseni.
    Take bych chtel vedet, jak je to s multakem? Zda je tam hodne novych map a zda je nejaky i novy mod?
    A jak to je se singlem. V minulem datadisku jsem si mel moznost importovat hrdiny z predchozich. Jde to ted (aspon pro marines), nebo ne? - sam predpokladam, ze ne.
  • Ufff jeste ze jsem nezkousel na steamu, jak tu cestinu zapnout :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit