-
koupil jsem, nelituju, jedna z nejlepších her v poslední době, a jako bonus vynikající multiplayer, recenze je aspoň pro mně docela zcestná
-
S recenzi nesouhlasim, ja se u te hry bavil vyborne od zacatku do konce a ted v multiplayeru. Hra neni dokonala, ale min nez 7 si nezaslouzi
-
5/10 je docela tragedie. spis nez fail hry to vidim jako fail recenzenta uchopit dej a podstatu hry.
Nemelo to byt dechberouci RPG s pribehem na urovni Witchera 2, ani tam nemelo byt milion a pul komb, pripadne nejake open space bojovani v prostorech o velikosti fotbaloveho hriste. To je Warhammer. je to o krvi, hromade akce, chainswordu, Thunder Hammeru a dvoumetrovych "hovadech" . hra urcite neni bez chyby, ale 8 si zaslouzi. multiplayer je vybornej, kdyz vystrelite z bolteru, je to citit jako BOLTER, ne jako dalsi anonymni M4A1 klon. asi se stotoznuji (jako ostatne vetsinou) s recenzemi v PC gamer UK a IGN. -
-
Ano a právě proto je to průměrná hra... Protože warhammer je v zásadě pruměrný univerzum zaměřený spíše na taháni peněz z lidí (můj názor)... Užasnýho na tom není nic... Je to to co jsme viděli už 40x ale osekaný... nudný bez hlubšího příběhu...
-
-
Smrdíš jako troll, proto se mi nějak nechce do argumentu, kolik WH40k her vlastně máme (4, počítám správně?), kolik akčních her z prostředí WH40k vlastně máme (1,5 včetně Space Marine?) a ta poznámka k univerzu...myslím si, že spousta lidí na světě by tě za tenhle blábol zpráskalo Thunder Hammerem...just saying.
-
-
A ty smrdíš jako Fanboy *7* Univerzum je průměrné.. Za tím si stojím... Jednu dobu jsem měl rád SW a rozhodně bych nedokázal tvrdit že to je nadprůměrné universum oplývající geniálním příběhem, kulturou atd... Je to prostě jen odreagovačka.. Jestli by mi dala spousta lidí přes hubu? To myslíš ty naivní snílky co sedí v hernách a tahají 3 hodiny figurky, jejíž cena se pohybuje okolo tisícovky za kus? Těch se doopravdy bojím *1* Her není možná moc (že ale Retribution má dlceček!!!) ale hlavní důraz se klade na již zmiňované figurko-deskovky a průměrnou literaturu..... Ano má to své pozitiva... dokonce taková že mne donutilo si něco o tomto universu zjistit a mnoho cool-sračiček se mi na tom líbí... O Strategie mám zájem neboť ho dělali Relic.... Po dvaceti minutách dema akční hry můžu s Alešem souhlasit - je to stereotyp jak sviň... Tohle je průměrná hra, která neurazí... Tak se s tím smiřte!!! Tahle recenze není zaměřená pro fanboye ale pro širokou společnost...
-
-
Ukaž mi propracovanější sci-fi (nebo ještě lépe military sci-fi) univerzum, než má 40K. Mimo DnD (hlavně Forgotten Realms a Dragonlance) a LotR mě (kromě obou Warhammerů) nenapadají žádná další univerza, která by byla kvalitní.
40K má narozdíl od Star Wars mnoho informací v Codexech a různých tematických knihách - Imperial Infantryman's Uplifting Primer, Xenology, Imperial Munitorum Manual etc. - což třeba Star Wars nemá.
Ohledně figurek, když se Ti wargaming nelíbí, Tvůj problém, ale wargaming jako takový je tu již přes století, takže myslím, že má dostatek příznivců, kteří milují taktiku. A cena? Normální velitelská figurka stojí kolem 300-400, speciální - větší, pracnější na výrobu - mohou stát kolem 1 000, ale najdou se také sběratellské kousky za 11 000 či dokonce za 28 000, ale to je opravdu pro sběratele, ne na samotný wargaming. A když to tu bylo zmíněno, tak wargamingu se již dávno nevěnují pouze nerdi, věnuje se tomu mnoho lidí, do kterých by si to nikdy neřekl a u kterých by si s úsměvem neprohlašoval "Těch se doopravdy bojím *1*", ale to jen tak na okraj.
Tato recenze není zaměřena ani pro širokou veřejnost. Najdeš dostatek recenzí na tuto hru, které jsou pro širokou veřejnost, ale alespoň mají nějaké argumenty... -
-
amaroun: Výrobní cena 10Kč? Kde to žiješ? Výrobní cena kovových modelů i hlavně resinových modelů je vcelku vysoká. U resinu je problém, že se rychle ničí forma a kov je vcelku drahý.
Jen pro představu, ten modýlek za 28 000 má cca 66x86 cm, váží 12,5 kila a má v sobě dalších cca 70 jednotek.
Abych Ti udělal radost, tak to moc velké rýžování není, protože jsou povoleny do samotnách her i figurky z jiných her - například Trpaslíci, Elfové... A rozhodně neplatí, že kdo platí více, má navrch, laskavě si o tom něco zjisti a potom plácej takové nesmysly.
EDIT: Prvky průměrné hry? Co tedy potom nabízí nadprůměrná hra? -
MishKonn: To je také pravda. Například můj kamarád je vášnivý sběratel figurek - jakýchkoli, které se mu zamlouvají - a těch z WH měl hodně (už jich část prodal), ale nikdy se do hraní s nimi nehrnul a to sbírá i codexy a army booky...
-
"Amaroun>Jak říkám, v tom případě je tvé hodnocení hry jen takovým žvýkáním písku...Haló, co říkáš, nerozumím ti! " - MishKonn: ok osvícenče *1* Je to geniální hra!! Protože je to warhammer!!!!
Ok možná pojem univerzum pro ty příklady co jsem napsal není nejvhodnější (moje oblíbená universa jsou LOTR a Song of Ice and fire)
"najdou se také sběratellské kousky za 11 000 či dokonce za 28 000, ale to je opravdu pro sběratele" - Wow z láskou a pílí tahají s lidí peníze... Výrobní cena? 10 kč za figurku? Vytvářejí si vlastní ekonomiku stylem kdo pláti víc ma navrch... Opravdu geniální to universum... A dost pochybuji že to hraje už i větší procento lidí o kterých se nedá říct že to jsou Nerdi....
No nic Panové. Je to váš svět - nebudu vám do toho kecat i když nějakou sebereflexi by to asi chtělo...
"Amaroun: Bylo zde psáno, proč si ta hra (i za SP) nezaslouží 5, ale více. Například skvěle zpracovaný boj na dálku a na blízko....." - A jaký hry to dneska nemaj... Popisuješ tady nějaký předpokládaný prvky průměrné hry... -
MishKonn: Nemusíš se omlouvat, pouze mě ty 4 hry opravdu hodně zarazily, tak jsem chtěl věci uvést na pravou míru.
-
"věnuje se tomu mnoho lidí, do kterých by si to nikdy neřekl a u kterých by si s úsměvem neprohlašoval 'Těch se doopravdy bojím *1*'"
Napadla mě prakticky úplně totožná věc s tím, že bych dodal, že ne každý, kdo má (velmi) rád WH40k univerzum, hraje deskovou hru. Např. já.
-
-
Tak zaprvé, jsem moc rád, že THQ má rozum a nenazývá datadisky plnými hrami a nechce za ně plné ceny, i když jsou většinou samostatně spustitelné. Když tedy nepočítáme datadisky, jsou tady WH40k hry opravdu 4, jen se u některých z nich čas od času dočkáme nových hratelných ras, kampaní, nebo třeba zbraní. To je vše.
Ohledně tvého názoru na průměrnost univerza...je to samozřejmě názor, ačkoliv bych vsadil boty na to, že menšinový. Asi každý hodnotíme fiktivní univerza podle jiných měřítek, ale co ho právě pro mou osobu dělá velmi nadprůměrným, je ta propracovanost, poutavost, originalita, atmosféra (zejména). Proto také považuji zmiňované Star Wars jako vynikající univerzum. Docela by mě zajímalo, které univerzum bys tedy označil za nadprůměrné. edit: Busty mě předběhl :)
A opět, po dvaceti minutách dema něco hodnotit...řeknu to takhle. Od té doby, co jsem se poměrně nedávno upřímně řečeno doslova donutil dohrát Dragon Age II, zastávám názor, že člověk nemá nárok hodnotit něco, čeho prakticky neviděl ani pětinu. Pokud jsi neměl tu čest potkat se v boji se silami Chaosu a nevyzkoušel jsi si bitevní vřavu v téhle hře online, tvoje hodnocení má pro mou osobu jen nepatrnou váhu.
Ještě ke tvému "Tak se s tím smiřte!!!". Nesmíříme. Nebo bychom měli, jen proto, že to tak vidíš ty? Navíc, podle zahrání dema? *4* -
-
Amaroun: Bylo zde psáno, proč si ta hra (i za SP) nezaslouží 5, ale více. Například skvěle zpracovaný boj na dálku a na blízko - a výborný přechod mezi nimi - zajímavé charaktery, skvělé a zajímavé zbraně (což z dema člověk hodnotit nemůže, protože jich tam hodně chybělo), zajímavé herní "vložky" (Valkýra, Jump Pack, obranný systém věže...), originální uzdravování, skvělá hudba a dabing, epické momenty... Myslím, že to by mohlo stačit.
-
2 Amaroun
Jak říkám, v tom případě je tvé hodnocení hry jen takovým žvýkáním písku...Haló, co říkáš, nerozumím ti! *6* -
2 T.L.Blade
Omlouvám se za svou neznalost WH40k her, počítal jsem od Dawn Of War. :) -
Po dvaceti minutách hodnotím že mne tvůrci svou stereotypní hrou nezaujali (zajímavý je že stejně na tom bylo DAII) - jejich problém... Pokud potom Aleš píše o nudě a já se přesvědčil že to nuda je - tak není důvod mu nevěřit... Všichni tady psali jen o vynikajícím MP, ale nikdo tu nepsal v čem je hra tak geniální aby mi během těch krátkých osmi hodin zabavila a nebyl zklamaný z nákupu...
-
Vyšlo 13 WH40K her (2 další jsou ve vývoji) a 6 datadisků. Space Crusade + The Voyage Beyond, Space Hulk, Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels, Final Liberation, Chaos Gate, Rites of War, Fire Warrior, Glory in Death, Dawn of War + Winter Assault + Dark Crusade + Soulstorm, Squad Command, Dawn of War 2 + Chaos Rising + Retribution, Kill Team, Space Marine a pracuje se na Dawn of War 3 a Dark Millenium.
Jinak souhlasím s tím, co si napsal.
-
-
prosimte, a co je podle tebe "nadprumerne" ba primo skvele scifi univerzum?
-
-
Rád bych jen dodal ze jedine co se da povazovat za rozumne univerzum s hlavou a patou je Warhammer(celkově), Star Trek, Duna, Knihy Isaaca Asimova, a když zavřu obě oči tak i Warcraft ktery nemusim ale beru ho. Tato Univerza byla pouzita jako základ mnoha her, knih, seriálů a filmů. Jedine co neni v herni podobe (tedy zatim jsem si nevsiml) jsou Knihy Isaaca Asimova, ale zase byla ztvárněna jako celkem pěkný film *4*
-
Amaroun>S každým dalším postem mě akorát utvrzuješ v názoru, že nevíš, co je to univerzum, a proto je tato diskuze bezpředmětná.
-
Hezké. Abych věci uvedl na pravou míru, např. Metro 2033 je výborná kniha.
Ale UNIVERZUM? Víš vůbec, co to znamená? Je to fiktivní svět, vytvořený 'from scratch', nebo silně upravující realitu. Má vlastní historii, současnost, buducnost, mytologii, zákonitosti. Teď mi řekni, jakou hloubku v tomto má např. Metro 2033, které mění naše 'reálné' univerzum pouze jednou událostí, a to je nukleární válka.
Je fajn, že propaguješ svůj názor, ale když skoro ani nevíš, o čem mluvíš.... *9* -
"Sergej Lukjanenko, Frank Herbert(Duna), Isaac Asimov, Stalker (Piknik u cesty), Metro 2033, Den a Noc Trifidů... Z herních sérii jsem toho moc nehrál... Stalker bych možná jako postapo/sci-fi, Dead Space universum..." - To je myšleno vážně? My se tu bavíme o "univerzu" a Ty tu hodíš jednu až dvě knihy? A pak sem plácneš Dead Space a Stalkera? Tak to potom jo...
Jako promiň, ale nadprůměrné univerzum by mělo být propracované pomalu až do extrému. To, co si zde napsal má k tomu extrému daleko. -
Sergej Lukjanenko, Frank Herbert(Duna), Isaac Asimov, Stalker (Piknik u cesty), Metro 2033, Den a Noc Trifidů... Z herních sérii jsem toho moc nehrál... Stalker bych možná jako postapo/sci-fi, Dead Space universum...
Edit: Ale třeba Jedi Academy velice mile překvapil... Svou proměnlivou hratelností a znovu hratelností..
-
-
-
-
-
Tohle je tragedie uz jen tim zpracovanim... Relic dela Warhammer hry, tohle nedelal Relic a je to sakra videt... kdyz reknu, ze jednotky v Dawn of War byly hezci, nez to co beha tady tak to celkem staci... je to dlouho zpet a byla to strategie... :-))
Zabijte me, ale je to proste dalsi hra, kterou zabila konzolovita konzolovitost, pac se delala na konzole... mizerna grafika, zadne vyhlazovani a co ma kruci znamenat ten autoaiming? -
-
To se zase našel expert.
Zkus si opravdu pustit Dawn Of War, místo souzení dle svých zářných vzpomínek, a potom zjistíš, že akorát bláboláš nesmysly. Ani jednotky v DoW II se co do detailu provedení těm ze Space Marine nemohou žádným způsobem rovnat.
Mizerná grafika? Věc názoru. Žádné vyhlazování? Na co máš ovladače grafiky? Autoaim? Stačí zajet do menu a vypnout Aim Assist pro lidi, kteří hrají s gamepady.
Co se mi vlastně moc líbí a podporuje a utvrzuje myšlenku, že tohle je skvělá hra, pro kterou je 5/10 nehorázný ústřel, je fakt, že lidi, podporující tohle hodnocení, vždycky přijdou s takovými 'über' argumenty, jako máš ty (nebo pan recenzent) *3*
-
-
souhlas, IGN to vystihli jak recenzi tak hodnocenim
-
-
Souhlasím, recenze v IGN je výborná, a rozrážet řady nepřátel pomocí Daemon Maulu po skoku s Jump Packem v multiplayeru je prostě...k nezaplacení.
-
-
-
není třeba se bát,pár hluchých míst je,ale Já se bavil od začátku do konce a jako Warhammer fanoušek si může 3 body přičíst.
-
Tak mě to baví :-) dávám 8/10 není to dokonalý ale jako fanda knížek si opravdu nemužu ztěžovat :-)
-
-
Jestli tomu dáváš 8/10, tak to si těch knížek maximálně přečetl jednu v čestině.
-
-
přečetl a mám všechny knihy co u nás vyšli...
-
A kolik si jich přečetl ty experte?
-
-
Kompletní sbírka klasickýho wh *14*
-
-
Já přečetl několik desítek knih z 40K a fantasy WH a dal bych té hře klidně 9/10.
-
-
Já bych zas jako fanda knížek blil *1*
-
-
Děti moje, nezapomínejte, že sto lidí, sto chutí. Takže když se to nelíbilo recenzentovi, neznamená že to není dobrá hra a naopak.
-
Asi jako jeden z mala souhlasim s autorovym hodnocenim.
Jakozto pro nefanouska (avsak ne uplnyho neznalce) WH40k me SP nijak neuchvatil. Neda se to pojmou ani jako cista mlaticka, uz jen z duvodu, z tech par "komb" se tvori opakovanym mackanim jednoho tlacitka.
MP me velmi bavi, bohuzel maly pocat stereotypnich map, problemy s lagy, chyby v netcodu... Za tri dny jsem udelal 37 lvl a odemknul vsechny zbranove perky az na multikilly u meltagunu.
Bude vas hra bavit prvni dva tydny? Rozhodne ano. Zvladnete u ni stravit mesic? To asi tezko. Je velmi pravdepodobne, ze budouci patche hodne techto chyb a nesvaru opravi, ale verze, ktera je ted k dispozici si lepsi hodnoceni prilis nezaslouzi. -
-
Popisujes presne to,ceho jsem se obaval a proc jsem si Space Marina nekoupil.
Dival jsem se na MP videa na youtube a i kdyz jsem mel cukani si to kvuli MP koupit,tak pri blizsim sledovani mi pripadalo,ze MP nabizi spise jenom jednoduchou a frenetickou hratelnost,ktera clovek zabavi na par dnu (nez odemkne vsechny zbrane).
MP nenabizi zadne zajimave mody, nenabizi ovladani zadnych stroju, nenabizi vice ras nez jen okoukane Space Marinaky a chaos SM a jako bonus hra nenabizi dedikovane servery (o absenci moznosti hrat kampan v coopu radeji pomlcim).
Takhle jsem si radeji za 550Kc koupil Dead Island a uz se na to trepu. Maine_CZ, doba naseho kooperativniho vrazdeni zombu nastala! *1*
-
-
Hru jsem ještě nehrál, tudíž jí hodnotit nebudu. Ale že jsou prý knihy ze světa Warhammeru průměrné... To mne dohnalo k nepříčetnosti.
-
-
Ale oni jsou. Je to klasická braková literatura, jakých jsou tisíce. Jsou to naprosto průměrné titulky, které budou za několik dekád (spíš dříve) zapomenuty. Nechápej mě špatně, já W40K dříve taky četl, stejně jako Forgotten Realms a bavil se/bavím skvěle. A taky koukám na holywoodský blockbustery a zase - baví mě to. Ale mám soudnost a nikdy bych tomu nepříkládal větší kvality než "kvalitní výplach". Do učebnic se to asi nedostane. Prostě průměr (a to ještě v rámci kategorie).
-
-
Tak promiň ale to co se dostane do učebnic je zvětší části tzv klasika rozuměj nuda. Ale vážně Dan Abnett ocenění dostal pracoval i pro různá komiksová nakladatelství a pokud nepočítáš Ultramarines tak je jeho tvorba nadprůměná. Jistě nejsou to nejlpší scifi ( já ostatně ani jiné knihy než žánr scifi neměl na mysli) přesto to rozhodně není průměr. I já četl hodně knih (pořád píšu jen o scifi) a dobrých 65% z nich bylo horších i když třeba hodně kvalitních. I já znám pár lepších a většinou i mnohem tlusčích knih ale přesto to brak není. No dobře např serie o Gotrekovi a Felixovi asi braková bude ale ty nepočítám. V žánru military scifi jsou prostě Abnettovi knihy na solidní pozici o čemž svědčí i recenze. Jinak pokud znáš dobrou military scifi nebude mi vadit když se podělíš *1*
-
-
asi takhle, Harry Potter je taky masově rozšířená, četl jí skoro každý, dětem se to líbí, dobře se to čte, ale je to brak... Knižní kritik by to to vysvětlil lépe :)
-
Asi si spíš jen nerozumíme pojmově. Já literaturu vždy bral jako celek, a tak jestli je u mě Dostojevskij nebo Eco dostane 10/10 (já mimochodem klasiku zbožňuju), nemůžu dát "nějakému Abnettovi 9 ani 8 ani 7 ani 6... Kdybych měl vytvářet nějaké podkategorie, tak pak asi ano, pak Abnett v rámci "své kategorie" patří k nadprůměrným autorům, i když si vzpomínám, že mě hrozně štvali některé nelogičnosti v příbězích o Gauntovi a schématické, ploché postavy bez jakéhokoliv přesahu. Navíc ty Ultramarines *7* . No, prostě chci říct, že když si sjednotíme jazyk, pak si asi rozumíme.
Promiň, neporadím, tento žánr opravdu není mou silnou stránkou. před lety jsem cosi sem tam četl, ale teď už to jde mimo mě. -
-
Tak to pak asi jo já klasiku nečtu protože mám stále v paměti jak nám ji nutili na školách. Já to vždycky beru podle kategorií srovnat scifi a detektivku ještě jde ale knihy které zřejmě teď čteš už jsou něco jiného.
-
-
-
-
Tak to souhlas minimálně Dan Abnett nedostal řadu ocenění za to že by si psal nákupní seznam.
-
-
Huf, tohle je na delší debatu... ale proč ne, literatura je fajn a je dobře se o ní bavit. Abnett bezesporu patří ke špičce, která pracuje na WH značce. Ale i jeho řadím k solidnímu nadprůměru - a ještě ne u všeho... Když by se mě někdo zeptal na opravdu kvalitní fantastiku, nepřišel by mi na mysl. Na to nasekal spoustu "řemeslné práce na smlouvu". A na něj ale připadá i spousta nenápaditého balastu se stejnou značkou od jiných autorů.
Na druhou stranu, je to pro mne dobré oddechové čtení a ne, nebylo ode mne hezké takhle generalizovat... nicméně, jsme pořád herní server, na rozbor beletrie tam není prostor ani vhodné místo. -
To je absolutní rutinér, který se navíc pohřbil "zedkovým" scénářem k Ultramarines.
-
-
-
5 ??? To si děláte srandu ne ? Je to sice trochu stereotyp to ano, ale zase ta hra netrvá tak šíleně dlouho aby Vás ten stereotyp začal ubíjet....už dlouho jsem neviděl takhle vypulírovanou hru, pro mě to byl krásnej návrat do světa WH40k a připomínka skvělých Dawn of war z jiné perspektivy..
za sebe dávám 75%... -
-
Recenzent je neskutečnej! 5/10? Opravdu nemám slov. Krom toho MP je 9/10 a to i přes P2P lagging. MP je naprosto dokonalej, klasy výborně vyvážený a hlavně to má atmosféru a je to zážitek. Krom toho sic jen 5 map, ale perfektně navržený a zvuky zbraní jsou doslova hypnotické. Dlouho jsem nehrál tak dobrý MP, a to ani obecně nemám TPS rád, ale tohle mě fakt dostalo. Popravdě, zatim sem pořádně nezačal hrát ani single, jak mě MP chytnul. Chybý pouze dedikované servery. P2P je pro F/TPS prostě špatná cesta. Tak snad to v brzké době THQ napraví, stěžuje si na to příliš mnoho hráču, než aby to zůstalo bez povšimnutí.
PS: Když 5/10, MP min. 8/10, pak SP musí mít 2/10. To si opravdu dělaté legraci games.cz? -
recenzent to asi ani nehral, dal tam video z demo urovne ktore mozno stiahol niekde z netu.
-
-
Video je v clanku pro ilustraci, neni to zaznam Alesova hrani, bylo by to tam uvedeno. Takze ano, je to zaznam z hrani dema stazeny z YT.
-
Prosím tě, místo těch nicneříkajících žvástu, jimiž ty a ash napadáte recenzi, zkus radši protiargumentovat. Recenze vysvětluje, proč je známka, jaká je, kdežto vy kolem sebe pouze kopete jako malí haranti. Navíc to korunujete kecama o objektivitě/subjektivitě.
druidmv: *1* Bože! Ty jsi srandista! No, přesně jak říkáš, ještě že má hra jenom 8 hodin, protože jinak by byl ten stereotyp ještě horší. Takže jestli ti správně rozumím, tak těch pár hodin kampaně vítáš jako plus? Good for you. -
-
a tvoje zvasy/kopani sou snad v necem lepsi? :) Ja sem se aspon snazil na past svuj nazor ve snaze vysvetlit ze nazor v recenzi je dost zaujaty. To co pises ty je uz ciste je napadani bez jakyho koliv prinosu k debate o hre. tak se laskave uklidni...
-
-
Jak přesně jsi vysvětlil, že je recenze zaujatá? Nechápej mě špatně, nikdo tě nenutí psát sáhodlouhé důkazy na téma: proč se mi nelíbí tahle recenze. V tom případě ale stačí jednou napsat, že se ti recenze nelíbí. Ty tady ale jedeš jak motorová myš a neustále žvatláš něco o subjektivitě. Tak buď napiš něco kloudnýho, nebo přestaň spamovat.
-
-
pokud nerozumis tomu co pisu tak nemam potrebu ti tu vysvetlovat psat neco dalsiho...sam si do debaty neprinesl vubec ni nic. Mimo toho ze 5 znamena prumer a ze hra je podle tebe prumerna pro to jak ma dlouhou kampan...hmmm..skutecne prinosny/objevny.
-
-
-
-
-
-
This is Blasphemy!
recenze zcela mimo! tato hra je naprosto skvela a vsude jinde vicemene sklizi velmi vysoke hodnoceni viz metacritic:
GamingXP - 84, PC Games - 82, PC Gamer - 82, Gamer.no - 80
toto je posledni recenze co jsem od vas cetl, ales smutny recenze psat neumi jak jsem se jiz nekolikrat presvedcil a velmi podhodnocuje dobre hry viz:
Red Faction Armageddon, Alice Madness Returns obe hry dostali na zahranicnich webech
vysoke hodnoceni a zejmena Alice je naprosto skvela hra ktera zde byla oznacena za obycejnou hopsacku/mlaticku...
s timto velmi nesouhlasim Alice je skvela hra plna originalnich prvku ale co cekat od cloveka ktery napise ze sbirani collectibles ve hre je jen pro statistiky... pritom !!! napriklad vzpominky odemykaji velmi dulezite casti pribehu ale to clovek jako vy nedokaze zrejme pochopit...
stejne tak nesouhlasim s vasi recenzi na warhammer 40k hra je to skvela a zabavna,
asi vas to vubec nezajima ale prave jste ztratili dalsiho ctenare *16* -
-
Ale já jsem Red Faction ani Alenku nepsal...
-
-
Fail *15* (Pavla)
-
-
Doporucuji prejit na Materidousku.cz... :-)))
Ta hra je srot a recenzent se to neboji napsat... Games.cz ma u me neuveritelne velke plus v tom jak strizlive a dospele dokaze hodnotit hry. -
To snad ne, ty přece nemůžeš odejít, Pavle neodcházej prosím.
-
Když řeknu A, měl bych říct i B, Gamekult, Giant Bomb, Metro GameCentral, Gameblog.fr, Gamereactor Sweden, Eurogamer, GameOver.gr - 60, PlayStation LifeStyle, Edge Magazine - 50
-