Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mopped
    5/10 je hodně přísné. Hru jsem si chtěl zakoupit a udělám to, až cena klesne, i po této recenzi. Od autora jsme zvyklí na lepší články, ale i tak je to pořád lepší než bych já, nebo většina z nás tady zvládla.
    Názory typu, že nemá nárok zavádět novoty a že si to mohl dovolit jenom Eisler nebo Anastasov je kokotina. Na psaní recenzí není žádná norma, takže si může každý psát jak chce. A ač bych o názory těch dvou na dnešní hry moc stál, mám prostě smůlu, všichni víme co dělají. Nezbývá než doufat, že se objeví někdo jako oni, třeba to bude v pozdější době i pan Smutný, v recenzi na Total War: Shogun 2 byl docela blízko.
    • Přesně jak píšeš, psát recenze si může každý jak chce, ale právě proto, že pan Smutný rozhodně není famous recenzent, pak jeho novoty nemají pražádný význam, protože ostatní recenzenti se jimi řídit nebudou... Narozdíl v případě dvou výše zmíněných borců provozujících nyní mnohem příjemnější byznis :-)
      • Mopped
        To že někomu hra nesedla a dal hodnocení 5/10, není žádná novota to je úplně normální.
        • V tom případě je to pak tedy selhání games.cz. Duke Nukem Forever 6/10, přitom je to vyloženě odpadová hra, která uplně starýho Duka potopila. Hru zachraňou pouze občasné úsměvné hlášky. Hodnocení 5/10 je prostě naprostá bejkovina. Zvlášť když autor napíše, že hra je jen slabounký nadprůměr a má dobrý MP, pak dá 5/10. To je jako kdyby ti učitelka řekla žes napsal písemku velmi dobře a pak ti dala čtyřku...
          • Mopped
            Recenzi na Duke Nukem Forever psal Dan Vávra, recenzi na Warhammer 40k: Space Marine psal Aleš Smutný. Podle mě jsou to dva různí lidi s různým názorem.
            • Proto píšu, že je to v tom případě selhání games.cz !
    • ja se treba na tuhle hru hodne tesil ale prestalo me bavit uz demo takze s hodnocenim docela souhlas vic nez tohle me teda laka space marine kill team
      • Je k mání i demo na PC???
        • SA-reg
          Ano, zdarma na Steamu.
  • Nehral som to ale videl som video z dema a vyzeralo to veľmi dobre. Nechce sa mi veriť že by to bolo až tak zlé, naviac ak tam je kvalitný multiplayer. No možno to fakt pohnojili, ale skôr si myslím že recenzent to nezvládol. Že by tam neboli ani wow efekty? ved sa prave tym chvalili že ponuknu filmovy zazitok s velkolepymi scenami a podla videi tam take momenty boli tak neviem...
    • Ver mi, neni to spatny. tohle je naprosty selhani recenzenta...se subjektivitou ad se jdou klouzat. Je samozrejmy ze kazdy clovek se na to bude koukat trochu jinak ale recenze by se mala predevsim alespon snazit o neajkou objektivitu, jinak by to mohl psat kazdej druhej pepik a nemusime mit profesionalni herni novinare ze... jak uz tu nekdo psal...nebudu recenzovat FIFU kdyz nemam rad sporty...coz je dost nazdazene ale pointa je sprava...
      • presne recenzie si citam preto, ze chcem vediet ci hra stoji za to, ale ked napr. recenzenta nasere, ze ho ork zabija 10x zasebou takym istym sposobom, je to vina iba hry, alebo aj hraca ? velakrat zanadavam aj ja na hru, ale zial velakrat si musim priznat, ze nie som boh a robim chybi, jednoducho, da sa zomriet aj tak 10x ze urobim 10x tu samu hlupost, a nehovorte ze to tak nie je, vo vecsine pripadov ano, ale samozrejme su hry, kde jednoducho mozes robit co chces a aj tak zhebnes, priklad. Dead Island, Mesto, je tam cast kde sa nonstop zjavuju infected, ty co ste to hrali vedia o co ide, ty co nie, tak su to taky zombie atleti, co behaju ako keby im slo o zivot, no mnohokrat sice ide, ked su natolko tupy ze vojdu do plamenov, ale skratka chcem povedat, ze v tom jednom bode sa zjavuju hned za sebou a akonahle jeden ci dvaja zomru, stihnem akurat vybrat zbrane zmrtvol a ide sa znova na boj, este stastie ze sa tam da vyliezt, aj ked vedia vyliezt aj oni, ale ty dalsi ta aspon nezbadaju, skratka cez tu cast mesta som musel prejst asi 3-4x a asi tolko krat som tam aj zomrel, toto je situacia ked si clovek (niektory) povie ze koncim a ci uz kupil hru ci len stiahol odinstaluje, ja som to tak nemohol urobit lebo ta hra si 8 zasluzi aj napriek bugom, a prave preto si myslim viem co hovorim ked poviem ze nehram hry, ktore stoja za hm nic, takze ked poviem, ze tato hra tym myslim warhammer sm stoji viac ako tych 5 bodov tak to s urcitostou tak aj myslim, pretoze ako som z recenzie vystihol, a je to tam aj napisane,ze co ho frustrovalo najviac, tak jednoducho sa recenzent nasral :) stava sa, a ano zabili ma takto uz tiez ze som robil ten finishing move, skoro som zarezal orka a ked ma zabili, tak ale hned som nerobil ztoho paniku vedel som ze je to aj moja chyba, kedze som nechal aby my tie dvojnohe samochodiace vybusniny prisli priliz blizko, zostalo my malo hp, na dialku ma pri vykonavani aktu liecenia dostrielaly, tak som si dal vecsi pozor a tiez som sa musel liecit, ale uz bolo vsetko ok, pretoze som sa viac sustredil na boj, toto bol len jeden priklad, ale urcite ich bude viac, ale to ma nemoze rozhodit, hram to na strednej obtiaznosti a zatial pohoda
        • kvalitni nazor - palec nahoru
          kdyby jsi chtel muzem si nekdy dead island zahrat, mam i spousty jinych her na multak..
          kdyztak mi tu zanech reakci
      • je tam aj niečo ako rozvoj postavy? že si mozes davat body do nejakych zvlastnych schopnosti napr.?
        • Jestli seš ten stejnej Joe, kterej nadává recenzentovi, že to ani nehrál a pak se zeptáš, jestli je tam rozvoj postavy? Good joke! *1*
          • ved som napisal že som to nehral nevieš čítať?
            • No podle mě věta "skôr si myslím že recenzent to nezvládol" působí dost jasně........
            • JohnyTheZik
              joe, ja ctu spis neco takovyho..
              "recenzent to asi ani nehral, dal tam video z demo urovne ktore mozno stiahol niekde z netu."
            • 2StreetX38

lol, nauč sa čítať, ja som doslova napísal: "nezdá sa mi že by to bolo až také zlé". to znamená že pripúšťam že recenzent može mať pravdu len sa mi to nezdá chápeš *8* ?
            • JohnyTheZik
              A proto muzes nadavat recenzentovi, ze hral jen demo stazeny odnekad z netu? O.o
            • Takže tys to nehrál, ale víš, že hra si zaslouží víc a recenzent hrál jenom demo, dobře........
      • preklep * pointa je spravna
        • Já bych spíš opravil to aĎ
  • Recenze čtu jen sporadicky, v podstatě kouknu na úvod, hodnocení, video, komentáře. Pokud se mi titul nějakym způsobem zamlouvá, hru chci.. Baví-li mě, čerpám další informace. Tady mě zaujalo video (killování orků *15* ), nízké hodnocení a obranné komentáře..

Jsem zvědavý, jestli po zapaření půjdu mezi haniče nebo obránce.
    • MishKonn
      To já taky! Dej vědět! *4*
      • Ještě jsem pobóchané od těch orků, ale tady to máš. Zapnul jsem to a dokud nezačala vlastní hra, líbilo se mi to. Space Marine je totálně nezábavná řežba v hezkém kabátě značky Warhammer. Jasně, najdou se lidi, co tohle baví, ale já bych tomu rovněž nadělil krutou známku. Recenzent u mě získal životně důležitého boda *14*. Pokud bych měl doporučit skutečně adrenalinovou rubačku a zároveň super hru – Mount and Blade: Warband. Jen pozor, hraje se to na full obtížnost, aby to mělo ten adrenalin.. (nějakých 175%, rychlost boje normal) *3*
        • Takže Space Marine je "nezábavná řežba", ale po čase neuvěřitelně stereotypní a nudný Mount and Blade je super... A rovnou píši, že jsem hrál obě hry.
          • Použiju přirovnání ze seriálu Černá Zmije, "Space Marine je vedle M&B: Warband jako psí výkal vedle smetany *2* "
            • MishKonn
              http://www.youtube.com/watch?v=S1QzZ15-L38
          • Space Marine jsem nehrál, ale u Warbandu sem strávil asi 50 hodin a bavilo mě to pořád, to je jenom otázka vkusu....
            • Vždyť jsem psal, že je to jen otázka vkusu a Warband podle mě to původního MB přinesl změn hodně na to, že to je standalone datadisk za tu cenu.......
            • Pokud Tě to bavilo, dobře pro Tebe, ale stále to byl stereotyp. Já třeba kvůli stereotypu opravdu nemám rád sérii TES. Chápu, že Tě může stereotypní hra bavit klidně i 100 a více hodin - příkladem jsou například MMO -, ale zrovna MnB by snesl nějaké oživení. V dobách míru je hra neuvěřitelnou nudou, kde není co dělat, pokud nechci proti sobě poštvat i spojence... Když je válka, tak je to moc fajn, ale když chytneš na x hodin mír, tak hra hodně upadne.
            • Ale stále zábavného, když budu mít hru, která bude mít 50 hodinovou kampaň pořád toho samého, ale nezačne tě to nudit, tak o co go? Když budu mít hru s kampaní 10 hodin pořád toho samého, ale po chvilce nudného, tak je to hra logicky horší........
            • 50 hodin stále toho samého. Já u té hry strávil 30 hodin a bylo to pořád to samé...
          • MishKonn
            Souhlas.
  • S recenzi souhlas a nechapu jak tu nekdo tuhle slataninu muze opevovat. Strilej, sekej, poprava, strilej, sekej, poprava, 3 Imperialni Guardi zasalutujou, strilej sekej poprava, superaura poprav bosse ... "necekanny" dejovy zvrat, strilej sekej demony a vracej se jak bilbo ve vlastnich stopach na zacatek. Bez prde*e nejnudnejsi hra vubec. Tak uzasny potencial universa W40k, u Imperatorova zadku! Zadne posvatne ticho klasterni lodi Ultramarines, blaboleni a sveceni technopriestu, zadne napeti nebo snad naznak strachu z silene pokriveneho Warpu a bestii chaosu, zadna zelena zaplava orku. Nic. Jen tupe prestrelky s bandickama orku prez kopirak a sem tam demon. Tfujtajxl. 5/10 je jeste moc. Pokud chce nekdo videt jak to aspon trochu melo vypadat necht se jukne na nedavny animak Ultramarines.
    • Opravdu mě dostává, jak tady ferdové hodnotěj SP, jako by CoD a další byly v tomhle ohledu jiné. Když už sis hru stáhnul, měl sis nahrát i MP crack. Alespoň by sis vyzkoušel v čem je kouzlo téhle hry. MP potenciál má sakra velikej. Pokud to THQ neodpiskaj a zapracujou na tom, pak má tahle hra šanci být ještě dlouho hraná. Osobně jsem měl při hraní MP naprosto stejné pocity jako onehdá, kdy byl uvolněn Wolf ET, kterého považuji za nejlepší MP hru posledního desetiletí.
      • Numero uno: vis s prominut hov*o jaky hy si kupuju a jaky stahuju. Jestli mas kristalovou kouli, tak gratuluju, je rozbita. Numero duo: O CoD tu meles jen ty. Me je sumak jaky ma CoD single, protoze takovy hry nehraju, hodnotim tuhle zpraskaninu. A numero tre: Nezajima me jaky je multak, protoze MP hraju jen u her k tomu urcenych jak L4D a podobne. Hodnotil sem singl a ten stoji za starou backoru a je to plivanec do tvare fanouska W40k, mezi ktere se pocitam. (BTW Tau FTW)
        • pocitam sa tiez za fanuska, ale hra nie je tak zla, nesuhlasim stebou, paci sa my, ze si konecne mam tu cest zahrat za SM, strategie ma tak neberu, takze som spokojny aj ako toty nazyvas slataninou, a ano, Tau, stym suhlasim :)
        • Když tenhle typ her nemáš rád, pak nechápu proč ho hodnotíš, když tak jako tak bude známka automaticky nižší. Pokud sis hru skutečně zakoupil, o čemž pochybuju, pak se okrádáš sám o peníze. Protože jak už tady jak fanatik píšu, MP je naprosto perfektní, a přesně vystihuje SM. Krom toho se nenechali THQ unést, ale hraje se SM vs CSM. Plivanec do tvare fanouška W40k to rozhodně není, sám jím sem. Plivanec do tváře byl DoW, ačkoli skvělá strategie, orc byl stejně silnej jak mariňák, tomu řikám pořádnej kopanec..
    • Black_Hand
      jo, to by byl fakt dobry napad, kdyby to bylo trochu jak s maxem paynem. treba takova izolovana squada marinaku a blizko trhlina ve warpu, ze ktere jim zacne hrabat. za takovy pribeh bych se primlouval.
  • Sakra já si to snad koupím jenom proto abych zjistil jestly si hra zaslouží 5/10 nebo víc *15*
  • Mě naopak hra mile překvapila. Líbí se mi její celková atmosféra, hratelnost, postavy, hudba. Prostě krásný výlet do světa Warhammeru 40 000.

Multiplayer je také zábavný...

Jinak doporučuji sběratelskou edici.
    Stojí za to!
    • Jsem rad ze nejsem blazen kdyz jsem se u hry skvele bavil, ac se mi recenze snazi namluvit pravy opak :))
      • janchor
        A jsme u toho. Recenze se ti nesnaží namluvit, že ses u hry nebavil. Recenze popisuje, jak se bavil recenzent.
        • 2 Pupik: Samozřejmě záleží na tom jak THQ zareaguje, ale upřímně znovu se opakuje. Space Marine nebyl prezentován jako MP hra, a sám vydavatel s úspěchem MP pravděpodobně nepočítal. Každopádně i přes delší čekací dobu a odpojování a připojování, člověk vždy nakonec na hru s dobrým pingem a bez lagu narazí. A následně hraje několik hodin v kuse a pak to sakra stojí za to...
        • to je pravda, jenze recenze by se mela snazit divat se na tu hru obecne, neutralne, nikoliv za kazdou cenu prosazovat osobni subjektivni nazor. kdyz je ten nazor moc vyhraneny a neshoduje se s pohledem hracske komunity, je recenze jednak spatna a druhak zcela zbytecna, jelikoz se ji stejne nebude pri nakupu nikdo ridit
          • janchor
            Takže úkolem recenzenta je trefovat se do obecnýho vkusu a čím víc se odchýlí, tím hůř odvádí svou práci? Jesus.

(plus by mě zajímal ten seznam kokotin za osmičku, ale to je zase jiná pohádka)
            • Zayl
              @ _:?

No pokud bys dával takové známky zmíněným hrám, tak jsi úplně mimo a netušíš co 1/10 znamená.
            • S recenzemi je to těžká, autor sice má právo dát známku jakou dal. V tom případě kdybych já psal recenze tak bude mít např Starcraft 4/10 Blacko Ops 3/10 WoW 1/10 atd. no prostě bych moc populární recenzent asi nebyl (a to mám rád jak RTS a FPS tak MMORPG) takže buď mít objektivní názor a nebo daný titul přenechat někomu jinému. PS Samozřejmě když je hra bl*á špatnou známku si zaslouží W40k SM ale špatná není možná trochu nedotažená ale špatná není. PS 2 Mě osobně ve hře chyběly nějací ti opravdu nebezpeční protivníci nebo monstra chaosu přidat pár hodin a vyplnit je boji např s dreadnoughty či defilery chaosu větší množství démonů atd. Jinak 7/10
          • Hodne lidi to bavi, protoze to je novy a pomerne neokoukany. Ale mnoho z tech co krici jak je MP skvely, to za mesic nebudou uz mit ani na HDD. Me v tuto chvili taky MP velmi bavi, ale s tim jak je omezeny si nemyslim, ze me bude bavit za 2-3 tydny.

Navic 5 je prumer z 10 a tahle hra by mohla byt definici prumernosti.
            • rmt: Mas pravdu,jsou to vsechno veci, ktere se muzou(?) vyresit v budoucnu. Kratkodobe je MP zabavny, ale vsechny ty chyby, ktere ma, se museji brat v uvahu. Nemuzes hodnotit podle toho, jaky by vypadala bez chyb. Takze ve vysledku by se ani MP nemohl v soucasne dobe oznacit za prumer, protoze neni normalni, aby tak velke procento lidi na svete nemohlo hrat kvuli lagum. Navic i ve hre bez lagu jsou velmi pochybne zasahove zony pri pouzivani zbrani nablizko.
            • K tomu dalšímu komentáři, autor který je převážně zaměřen na recenze filmů, dle mého názoru nemá nárok zavádět novoty... To si mohl dovolit Eisler nebo Anastasov... A bohužel žádné novoty se konat nebudou, tohle byl prostě úlet jednotlivce...
            • Samozřejmě že záleží na THQ, ale jen ovado by po nečekaném úspěchu MP nezačlo vylepšovat. Snad dobrým znamením je, jak se doposud starali o DoW I a II. Vše by vyřešili dedikované servery a s tím v konečném důsledku mnohem víc možností. Dovedu si bez problému představit na stávajících mapách 12vs12 hráčů, následně dobívací mod. A z pohledu MP o průměrnosti nemůže být ani řeč.

PS: Wolfa ET jsem hrál přes 5 let a oněch 6 základních map mě za celou dobu neomrzelo. Sice vyšlo mnoho povedených fanmade map jako např. Venice, žádná ale nedosahovala kvalit oněch originálních šesti map. Karty jsou vyloženy na stůl, teď skutečně záleží jen na THQ jak zareaguje...
            • Petr: nejaky autor s tim musi zacit :) Treba tohle bude pocatek hodnoceni, kdyz 5 bude znamenat prumer a hype hry budou hodnoceny dle pravdy
            • jenomze doted tu dostavala 8 z 10 kazda kokotina, pokud ma byt 5 skutecne znamka za prumer, tak prosim pro vsechny hry stejne
  • smejki
    Nevím, jak moc vypovídá o kvalitě plné verze téhle hry její demo, ale musím říct, že nic tak skrznaskrz průměrného jsem už dlouho nehrál. Neurazí, nenadchne.
  • mel bych pripominku k recenzi, ty dokončovaci udery slouží jako lekarničky, je dobre ze je tam ten spomaleny zaber, jinak by se mohl hráč lecit porad i pocas boje a byl by nesmrtelny. To ze je tam takovej spomalenej efekt je podle me postih aby to bylo vybalancovany a hrac musel trochu premyslet kdy to pouzije.
  • Já sice jsem tak trochu tak trochu fanda Warhammeru 40k a tahle hra rozhodně není bezchybná a tak trochu u mě balancuje na mezi zklamání a pořádné zábavy, ale 50% si bez urážky nezaslouží. Když bych to měl srovnat třeba s vaším hodnocením NFS:Hot Pursuit (které dostalo 8/10), tak bych to radši viděl obráceně než takhle (zmíněný díl NFS je podle mě větší ubohost než tohle, ale to už je otázka osobních preferencí). Dle mě je to pořád menší blbost, než srazit tuhle hru "pouhou" pětkou. Osobně bych to viděl buď na solidní šestku, nebo odřenou sedmičku. Spíš šestku, ale ten jeden bodík mě tam nemálo irituje.

Sice jsem hru ještě nedohrál, ale hodně se mi líbí symbióza boje na blízko/ na dálku, atmosféra Warhammeru 40k a pocit hraní za mariňáka je u mě k nezaplacení. Mínusů je u mě mnohem víc, ale nějak se to roztodivně vyvažuje. Už jsem řekl, že jsem fanda Warhammeru?
  • Já si myslim, že bylo od začátku jasný jak to bude. řežba od začátku do konce. nepřátele se střídají, takže žádný kecy o ubíjející nudě neberu. Jestli z toho chtěl mít Aleš Smutný Gears of war nebo nějakou rpgéčkovinu, ať se zamyslí. Tohle je hra na uvolnění, takže vo co go?
    • Cahir
      Právě jsi popsal typickou pětkovou hru *3* .
      • Co prosím? Tak to můžeme rovnou dávat téměř všem hrám 5/10, protože ona naprostá většina her je "na uvolnění"...
        • Cahir
          Stojím si za tím. Nebudu snižovat laťku jen proto, že casual hraní vládne. Nikdy bych nedal "hře na odreagování" 8, už z principu ne. Zahraj si Planescape Torment, Witchera či z nových New Vegas. Ty hrají mají společné to, že vývojáři do nich dali duši, přemýšleli o nich, brali je vážně a vytvořili tak díla s existencionálními přesahy, jejichž postavy klidně svedou srovnání s literárními či filmovými. Tolik že má dostat tupá koridorovka?!Nakakat.
          • Promiň, ale srovnáváš jablka s hruškami. Ukaž mi 10 her za poslední 2 roky, které jsou na úrovni Witchera, Planescape či New Vegas. Navíc je očividné, že se tu řeší akční hry a ty tu píšeš o RPG... Ukaž mi tedy akční hry, které nejsou "na uvolnění" - čistě akční hry, ne nějaké míchanice RPG a akce.
            • Cahir: Co děláš v této diskusi, kromě pokusu o flame? Toto je recenze na akční hru, které Ty nehraješ, takže Tvé komentáře jsou zde naprosto bezpředmětné.
            • MishKonn
              2 Cahir
              Podle mě zase tak trošičku mluví za vše to, že jsi nikdy nedohrál žádnou FPS. Strašně hrdě si tady stojíš za svými RPG (které zbožňuji), ale to, že tebe baví jen tenhle žánr, ještě neznamená, že jsou jinde špatné hry. Takový Half-Life se všemi svými datadisky, stejně tak Half-Life 2, Aliens vs. Predator (i 2.), Chronicles of Riddick a další skvosty FPS si strčí spoustu dnešních RPG hravě do kapsy. Jak psal T.L.Blade, srovnáváš jablka s hruškami, a pokud neumíš ocenit i jiné kvality hry než je příběh, jsi nejen pseudointelektuálem, ale i pseudohráčem.

Zajímalo by mne...hrál jsi vůbec Space Marine?

Můj osobní tip by byl v tom horším případě nějaké gameplay video, přinejlepším však demo, po kterém jsi vlastně usoudil, že tohle vlastně zapadá do té kategorie 'shit', kterou jsi přece nikdy nedohrál. A pokud jsi, pane, nehrál plnou hru; tedy vše, co zkýtá, jak singleplayerová, tak multiplayerová část, tvoje komentování ohledně recenze, úrovně hry, či jakékoliv hodnocení má v této diskuzi přibližně váhu exkrementu.
            • Cahir
              rmt: "Nemůžu soudit režiserské umění pana Kubricka, ale jeho filmy jsou pro mě jako pěst na oko" - Tak to mluví za vše. My dva se zřejmě nemáme šanci shodnout.
            • 2 Cahir: Nejsi nic jiného než další pseudointelektuál v řadě, což samozřejmě vysvětluje tvé ubohé příspěvky, bez vlastního názoru, který ještě trapně zneužíva literární a filmová jména v diskusi, kam vůbec nepatří. Nemůžu soudit režiserské umění pana Kubricka, ale jeho filmy jsou pro mě jako pěst na oko, snad jen Spartakus je perla.

Pakliže jsi milovník dalších (pseudo)intelektuálů, tak naprosto nechápu smysl tvých nejapných příspěvků u popcorn hry...
            • Cahir
              Jak už jsem jednou napsal, nebudu snižovat laťku, protože průmysl stojí za houby. Mně je jedno, jestli vyjde devítková hra jednou za dekádu, nebudu kvůli nedostatku dávat devítky každý srágoře. Já ti nic takového neukážu, protože já podobné hry nehraju. Nikdy jsem nedohrál žándou střílečku, hraju jen rpgéčka. Ale rozhodně si umím představit FPS, které se bere vážně, využívá na maximum svoje univerzum, má komplexní a promyšlené úrovně a navíc vyžaduje mozek.

Já si prostě jen myslím, že stupnice je v hráčském povědomí již na takovém stupni devalvace, že je 5 či 6 vnímáno jako pr*ser. 5 podle mého skvěle vystihuje slovo "odreágování". Proč tak strašně hráči tupých stříleček (CoD atd.) touží po tom, aby titul vyfásnul osmičku? Když to srovnám se světem filmu, tak já osobně se mile rád, hlavně třeba před těžkou zkouškou, pro odreagování kouknu na nějakou prvoplánovou americkou komedii. Líbí se mi to, baví mě to, zasměju se u toho. Ale nikdy bych to prostě nevrazil na stejnou úroveň jako filmy Tarkovského, Bergmana nebo Kubricka. To je pro ně nedosažitelná meta.
        • Taky z nich je vetsina naprosto prumerna. Nechapu co porad mate s tim uvolnovanim, hry driv byvali vyzva a hrat je stalo zato. Ted clovek pusti hru, za 6 hodin ji dohraje a muze ji vyhodit, dekuji, takovyhle uvolnovani nechci.
    • Ale zase si dej pozor, kdyz se clovek uvolni az prilis, tak se muze taky p0sr4t.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit