-
nejsme zaslepenej fanoušek, sice hry hraju už nějakej ten pátek ( zhruba 22 let :) WH mě nikdy nechytil, ale když čtu recenzi, tak mi vše přijde logické a zapadá to do sebe. Už je jeno otázka jestli to tak je :)
-
-
No to je právě to, ono to tak není...
-
-
to neřeším, řeším že mu někdo vyčítá že z recenze nepochopil co je vlastně špatně...
-
-
Jsi muj clovek .... viz muj post o par postu nize :)
-
-
já asi ne :)
-
-
Ajooo :D Vidis to ... uz radsi si uz vazne pujdu lehnout :D Uz ctu nesmysli :D
-
-
-
-
-
Na to se da rict jenom ... zahrej si a sud :D
-
-
jenom jsem reagoval na to že recenze nedává smysl tak jak je napsaná ( né jaká je realita ) :)
-
-
-
Mně to bavilo celou dobu.
-
Nesmyslná recenze. Ohodnovení je opravdu přestřel. Většina fanoušků WH je hrou unešena a dokonce i ti Hardcore ( jako já :) ) vyjímečně jen uznale pokyvují a nebrblají jako většinou ;)
-
-
jsem taky dost WH fanda ale tohle se jim fakt nepovedlo
-
-
mozna bych se nad tiím nerozciloval, recenze je projevem subjektivich nazoru, na druhou stranu, tahle je vazne uplne mimo (ostatne ohlasy hracu mluvi za vse, co zalezi na tom co si mysli osamely pisalekú
-
-
Souhlas, mam z toho uplne stejnej pocit. Myslim ze MishKonn to vystihl nejlepe.
-
-
Spacemarine si ani nahodou 5/10 nezaslouzi. Grafika sice na PC je nic extra ale je to predelane z konzole coz se vedelo dopredu. Puvodne spacemarine na PC byt ani nemel a hraci si jeho PC konverzi od relicu vyzebrali. Zvuky jsou perfektni.Animace postav jak uz byva u relicu zvykem jsou super. Atmosfera sveta W40K tam je. A hraje se to moc dobre.Fanousek sveta W40K bude urcite spokojeny. Osobni hodnoceni 75.
-
jsem rád že lidé v mém okolí co hru stejně jako já koupili a hráli ( a stále očekávají coop arény které budou ke hře zdarma dodány) mají jiný nazor než recenzent 8/10 For the emperor
-
tak vetsina US magazinu dala 7,5/10 napr. jeden z nejlepsich dal 7.5
-
Hra ma bavila, skoda ze nie je dlhsia. Rad by som si zahral nieco na podobny styl hrania. Nepoznate nahodou nejake podobne hry? Vdaka
-
I když jsem očekával víc dám 8/10 hra nenudila, zbraní bylo dost, na coop se stále ještě těším, mulťák pobavil, příběh a grafika neurazily. Jen jsem doufal ve více nepřátel s orky to ještě šlo, ale co to je pro bůh za armádu chaosu bez defilerů, dreadnoughtů chaosu, obřích mutantů, atd. Plus prostředí bylo sice pěkné ale od začátku do konce to bylo na jedno brdo. Jistě ve městě se toho zas až tolik udělat nedá ale protáhnout hru o pár hodin zapracovat na prostředí a boss fightech byla by hra parfektní takhle je to 8/10 protože zbožňuju svět w40k
-
Troška OT.
T.L.Blade - pane, vypadáš jako zapálený člověk do W40K světu. Nemohl by si mi poslat pár odkazů na informace o tom světě, které považuješ za dobré ? Teprve nedávno jsem se do toho zbláznil a nějak hledám nějaké dobré stránky.
Jinak ke hře. Od dob Fighting Force mi chyběla slušná rubačka a v poslední době jsem objevil jen dvě. Čirou náhodou první je SM a druhou (kterou sem dostal jako dárek na steamu k předobjednávce SM - DarkSiders). Singl byl dobrý, nebudu říkat že suproví, ale bavil jsem se u něj více, než u jiných singlkoridových věcí. MP je super a těším se jak malej kluk na patch s COOP modem.
"Lets make some doom, Space Marines" -
-
Ještě bych doporučil wargaming.cz.
Tam najdeš nejvíce informací o W40k v češtině - akorát je nutno se zaregistrovat. -
Tak jednoznačně Ti doporučuji www.lexicanum.com (pokud umíš německy, tak je skvělé to kombinovat s www.lexicanum.de ) - jsou tam dvě derze whfb.lexicanum.com (fantasy) a wh40k.lexicanum.com (40K). Máš tam dostatek informací, aby si se v tom začal orientovat.
Je také dobré se podívat na obchody samotné:
www.games-workshop.com - na něm najdeš figurky, stolní hry a více.
www.forgeworld.co.uk - zde najdeš sběratelské kousky.
www.blacklibrary.com - vydavatelství Games Workshopu, které má na starosti Fantasy a 40K warhammer.
Pokud by si chtěl lehké shrnutí historie a her, tak doporučuji také článek zde - http://www.gamepark.cz/warhammer_40_000_ve_svete_her_521721.htm - z historie světa je to oproti tomu, co poslal MishKonn slabé, ale má to slušný herní výcuc.
Pokud by Tě zajímalo něco více, tak se zeptej.
EDIT: Lexicanum má nějaký problém, chvíli funguje, chvíli nefunguje, takže snad to dají dohromady co nejdříve... -
-
Wau. Tolik jsem toho ani nečekal, ale děkuji moc. Určitě se tím prohrabu a když tak ještě napíšu.
-
-
Nemáš za co, kdyby si chtěl, tak sem hoď kontakt (například mail či steam účet), na který se Ti mohu ozvat a není problém se mě potom na cokoli zeptat...
-
-
Na Steamu mám stejnou přezdívku jako tady.
-
-
-
Wow, to použiju i já :)
-
-
Vím, že mě ses neptal, ale doporučím ti: http://www.fantasyplanet.cz/clanek/uvod-warhammer-40-000
Tenhle text mě do světa WH40k perfektně uvedl. -
-
To nevadí. Sem rád za každého, kdo poradí a pošle odkaz. Děkuji :-) Jdu na to.
-
-