Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim vas tiscali vyhodte toho vola co pisal tuto recenziu, tak neobjektivnu vec som este v zivote nevidel. A ked nevie hrat hry tak nech nane nenadava a hlavne nech ich NERECENZUJE. Dakujem.
    • Rodice rekli, ze ti koupeji jen ty hry, ktere maji na tiscali vic nez 7 bodu? Jinak nechapu co vede lidi k takovymu hnevu ohledne hodnoceni hry.
      • Pretoze tu kazda ina blbost dostava za 7-8 tak hlavne preto. Reagovat na to mozte ako chcete ale tento fakt tu zostava.
      • MishKonn
        Jednoduše se s tím nepáral tak, jako já, a očividně má k látce ještě větší emocionální vztah, takže prostě řekl to, co si myslí, bez většího zdůvodňování. Já bych to tak nenapsal, ale stačí říct, že daleko to od toho, co si myslím, to také není. Jen se domnívám, že nemá smysl takhle bláznit na diskuzích, protože bude potom akorát za kre*éna a ignoranta, sklidí miliardu mínusek, a taky tím nahrává tady panu Smutnému, který ho teď může v klidu naprosto jednoduše setřít.
      • To, že mnohem horší hry dostávají občas i 8/10, asi to... Stačí se podívat na hodnocení hráčů PC verze na gamespotu...
        • MishKonn
          OT: Hele, přidej si mě na tom Steamu konečně :)
          • Pořád sem mimo, domu se vracím zítra. Jinak bych tady neotravoval, ale hrál... :-)
            • MishKonn
              Hh. Tak jsme přidaní, aspoň tak.
  • Ja neviem odkiaľ beriete to vaše stupídne hodnotenie, že ak hra nemá nejakú zložitú zápletku tak je blbá.
    Ja a určite nielen ja hodnotíme hru podľa hrateľnosti, spádu, dynamiky a to táto určite má .
    Pretože ja sa chcem v prvom rade u hier takéhoto typu predovšetkým baviť a nie v kuse čítať nejaké dialógy.
    V robote mám premýšľania až až, tak doma sa chcem baviť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mňa zas vôbec nezaujíma váš svet witcheru, deus ex apod.
    • Ona není blbá ona je průměrná... Nikdo tě nebude soudit za to že se bavíš u průměrný hry...
      Jestli myslíš že jsem se nějak studem propadl když jsem hrál čtyřkovou Guild 2 ? Heh...
      U hry kde je ale na pořadu dne řežba a prim hraje trhání orků nemůžeš čekat nějaký hlubší příběh, jak ovšem píše Cahir.... A přesto jsou akční hry, který dovedou předvést audiovizuální zpracování, jenž tyto hry staví úplně na jiný světlo a dávají jim úplně jinou atmosféru - Viz HL2, Stalker,(Metro 2033), DE:HR.... A v historii umění, literatury se kladl důraz vždy na talent, jedinečnost.... Stěží pak můžeš hru, která stojí na bezmyšlenkovitým zabíjení (bohužel demo nic jiného nepředvedlo)a na universu jenž je recyklovaný s mnoha předešlých titulů, dávat na stejnou pozici jako např DE:HR. Stěží ti někdo může vyčíst že dáváš na místo Van Gogha přednost Ladovy, ale nikoho to taky moc nenadchne...
      • Keď som bol mladší tak som hral hlbšie hry, neviem koľko rokov máš ty.
        Teraz keď prídem z práce chcem zábavu, rozumieš ?
        A určite je lepšia jak ten nudný a stereotypný Dead island. Hoci si možno ty z neho na vetvi, lebo pekne vyzerá.
        Každý jej vyčíta koridovosť, aim zameriavanie a pod.. Však už pochopte konečne, že pc na začiatku ani nebolo v pláne. Len fanúšikovia si vyžiadali port aj na pc
      • Demo se ti nelíbilo, hra ti přišla průměrná, ok beru. Ale napsat něco o W40k jako recyklovaném universu je opravdu stupidita. Metro 2033 je výborná hra, ale je to klasická apokalypsa po tisícé... V tomhle případě nemůže být o universu ani řeč. Příklad ubohého universa je Warcraft, nemající hlavu ani patu, kde jsou přítomny absolutně neuvěřitelné rasy. Hry ze světa Warcraftu jsou ale přinejmenším nadprúměrné. Deus Ex taktéž není unversum, je to pouze sci-fi hra a to hodně dobrá, ačkoli strnulost xichtů je opravdu zarážející... Takové srovnání prostě není na místě.
        Samozřejmě že mohli udělat poutavou, temnou akci ála W40k jak má být, já bych to uvítal, ale kolik hráču by chtělo hrát horor u kterého by si nakakali do kalhot, W40k opravdu není pro každého, tam nejsou žádné happyendy (teď nemluvím o hrách). Samozřejmě je to všechno o prachách, čím víc hra bude přístupná masám, tím víc lidí si jí koupí.
        U hry je duležitá jen jedna věc a to hratelnost. A sebelepší příběh ti hratelnost nenahradí. Stejně tak u filmu je nejduležitější emocionální stránka, kterou může vyvolat složitý a spletitý příběh, ale i kvalitní komedie.
        A v tom to je, hratelnost SM je skvělá, rozhodně né průměrná a skutečností je, že je nesmysl hodnotit hru podle dema. Je to stejné jako hodnotit film podle traileru. Pokud hodnotíš demo, hodnotíš pouze DEMO.
        • jestli můžu hodnotit já (jakožto plnou hru ^^ ) tak můžu s čistým svědomím říct, že je to korunovaná nuda. připomíná mi to něco, jako takové ty hry k filmům, co vychází z čistajasna jen jako propagace. samozřejmě s rozdílem, že právě nepřišel do kin trhák w40k... lieární až to bolí, nulová interakce se světem, stereotyp, a vážně recyklace univerza, hratelnost "2/10". naprosto nic, co by tě drželo u monitoru. prostě další kýč,co se veze na licenci a spoléhá na skalní fanoušky. a to mám od svého mládí nahráno her ze všech žánrů až až...

a s prominutím přesně tvůj názor je důkaz přizpůsobení se k šmejdským masám. když to bude někdo bránit, tak si těžko vybojujeme zpátky kvalitní hry (btw se*u na nějaký byznys, pač dneska by lidi chtěli vydělat těžké prachy i na sáčkách pro psí ho*na) ...
          • http://www.youtube.com/watch?v=rmLAj9iIfQk
        • Zatím nemám zkušenost se Space Marine a ani se o ní zatím nechystám, ale tento názor je naprosto pravdivý. Souhlas +1
        • Oprava: Ani sebelepší příběh ti hratelnost nezaručí.
          • MishKonn
            Ty jsi ještě nepochopil, že nic, co řekneš, jeho názor nezmění. On prostě hrál demo, a tak hra = sucks. My už se snažili, věř mi.
  • Diky, recenze presne vystihuje moje dojmy. Jsem fanouskem Wh40k a na Space Marine jsem se velice tesil, nicmene singleplayer je proste strasliva nuda a stereotyp.
  • Souhlasím s 5/10 je to děsná nuda svět WH má na mnohem více než na kopie Hack and Slash her typu Dmc
  • Black_Hand
    hral jsem jen demo. na zaklade neho s alesem souhlasim na sto procent. vystih vsechny me problemy s demem. jedine co bych vyzdvihl je pritulnost k pc, tu maji opravdu bez chybnou. 5/10 je naprosto adekvatni dle dema.
    • Další expert, hodnotit hru podle DEMA...
      • JohnyTheZik
        Demo ma predstavovat hratelnou ukazku plne hry.. Kdyz je demo na 5/10, co cekat od plne hry?
        • Např. Multiplayer...
          • JohnyTheZik
            Muze samozrejme taky..
      • Black_Hand
        ja hodnotil demo. ne celou hru. ja jen konstatoval, ze demo melo uplne ty samy problemy co popisoval ales. co je na tom k nepochopeni..experte?
  • To má bejt vtip pos**nej black ops dostal 7 já se při té hře nenudil ani na okamžik. Stupidní dialogi a poplivávat příběh *10* *10* aha oni v té hře nebojujou američani s rusama a nakonci tam nestojí americký voják a nehraje k tomu americká himna. Nadávát na koridory to se pan recenzent asi pos**l jistě je to koridorovka ale to je většina dnešních her akorát když je to cod sr**ka tak se na to neupozorňuje. Kde která kravina zde dostane víc 7/10 pro nefanoušký 8,5/10 pro fandy ta hra má pár chybek ale kombinace střelby a bojů na blízko jednoduchý ale dobře podaný příběh solidní grafika dobré postavy solidní dabing a mnoho dalších věcí. pan recenzent je asi proti w40k zaujatej. průměrné knížky tak to mě rozsekalo o kvalitách knih ze starého warhammeru by někdo pochybovat mohl i když jsou zábavné ale např serie od Dana Abnetta O Gauntovi a Tanithských (teď nevím jak se to přesně píše) vojácích je jedna z nej military scifi co jsem četl. A hra si pět nezaslouží to je zatím nejnižší známka a celkem mě to zklamalo. Ano jsem možná fanatický zastánce w40k ale nadruhou stranu leckterej budget tu dostal víc a ta hra rozhodně není špatná to že si pan recenzent zvolí těžkou obtížnost pak bojuje na blízko a nepřítel ho zabije je jeho problém ale w40k je jedno z nejpropracovanějších scifi a tadle hra mu ostudu nedělá. Dal bych sem pár odkazů na jiné recenze ale nevím jestli to pravidla dovolujou každopádně recenze byť pěkně napsaná fůůj *1* *1* *1* *1* *1*
    • XorxoxTalarius
      Souhlas ... celou dobu jsem cekal za co ta hra dostala tech 5/10 a ono nic. Skoncila recenze. Tak GAMES ... tohle byl vas EPIC fail ... a doufam ze MW3 dostane teda taky 5/10 ... jelikoz je to bezducha koridorovka ... a navic se ctvrtinovou hraci dobou.
    • suhlasim, hra si zasluzi viac, hram ju a nie je vobec nudna, a co sa tyka tych priestorov, srsi z toho w40k, a konecne v tom prostredi mozem vlastnorucne rozmetavat nepriatelov a bavi ma to pribeh vyzera zaujimavo, dabing mohol byt kus lepsi, ale zly aj tak nie je, mp ma nezaujima, sp som zatial spokojny a je pravda, ze niektore hm prinajlepsom cudne hry dostali lepsie skore, len my niekto prezradte, kolko takychto hier je z prostredia Warhammer 40k ? nemyslim strategie, ale hry kde clovek sa moze prevtelit do takehoto stroja na zabijanie ako su SM, vela ich nie je a pri tom, by sa my napr. pozdavala hra napr. s prostredia pribehov prave spominaneho gaunta a thanitov, kde by si mohol hrat ako na sposob napr. star wars republic commando, skraka ako taka viac menej takticka strielacka, pacilo by sa my to, knihy urcite stoja za to
    • místo dávání mínusek radši zareagujte a řekněte něco prot *1* *1* *1* mínuska dávaj lidé bez názoru
      • Kdybys tam nerval ty zbytečné smajlíky...
      • JohnyTheZik
        Reagovat na nekoho, kdo neumi psat a pise za kazdou vetou 100 smajliku, nema cenu :)..
        A to, ze se nekomu tvuj nazor nelibi, neznamena, ze ten clovek nema nazor.. Vlastne je to presne naopak..
        • hmm 100 smajlíku asi ne a neříkám že někdo nemá názor říkám že místo dávání minusek má napsat (stejně jako ty) co se mu na mém příspěvku nelíbí a sry ale psal jsem to ve spěchu a nějaké háčky čárky velká mala písmenka mě nezajímaj todle je diskuze o hře na diskuzi o jazice českém třeba budu psát y/i správně. navíc tady nejde o to komu se co líbí a co ne ta recenze je nespravedlivá a nejsem jedinej kdo si to myslí todle je můj názor ať si recenzent říká co chce já na to pak zareaguju. A pro tebe pár smajlíků *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
          • JohnyTheZik
            "neříkám že někdo nemá názor" -> "mínuska dávaj lidé bez názoru"

Carky, hacky, to vem cert. Ja taky pisu bez diakritiky. Presto jestli po nekom chces, aby na tebe reagoval, tak nemuzes psat himna apod. .. To jsou primo keksy a presreky..
            A ne, tohle neni diskuse o ceskem jazYce, ale tohle se nedalo pomalu ani precist.
            A vymluva s tim, ze spechas -.- .. Kolikrat jsem to uz u clanku s mnoha hrubkama videl.. (navic mi odepisujes, coz o tvem "spechu" taky moc nesvedci..)

PS.. Diky za smajliky..
            • Obdivuji "JohnyTheZik" za to, že má sílu se bavit s osmiletým dítětem které ani neumí psát.
            • JohnyTheZik
              i ten tvuj nejnovejsi.. OBsah se musi da prvne precist.. Kazdopadne cj te tu ucit nehodlam.
              To, ze ti nekdo nema potrebu odpovidat, neznamena, ze dat minus je spatne. Neni.
              Ne kazdej ma cas reagovat, ne kazdej chce reagovat..
            • já spěchám abych se mohl vráti k užasné hře space marine a pokud něco nepřečteš když je tam špatné ý nebo i tak bohužel. Navíc jsem fanda dlouhých souvětí neukončených čárkami a tečkami. O to ale nejde jde o tohle: neříkám že někdo nemá názor" -> "mínuska dávaj lidé bez názoru" todle ber jako: příjde člověk na diskuzi něco se mu nelíbí flák tam mínus a zbohem, příjde jinej člověk na diskuzi něco se mu nelíbi ale napíše proč. Navíc jde o opsah toho co jsem napsal ne toho jak jsem to napsal.PS: Jsem asi závislej na dávání smajlíku pujdu na odvikačku *3* PS: ty články s mnoha hrubkami o kterých mluvíš byli asi moje předchozí příspěvky *5*
  • warhammer to je ta nejvetsi pitomost na svete, nechapu jak se to muze nekomu libit, dal bych tomu 0 bodu uz jenom z principu, bohuzel to autor ocividne nemohl, protoze byste ho sezrali, tak si rekl: hmm kolik tomu muzu minimalne dat, aby me ti blbeckove co tu ctou recenze neupalili, a vysla mu petka
    • možná velký fanda w40k? já znal týpka co miloval diablo ale víc miloval trolování tak i o diablu mluvil špatně jen aby všechny nas*al
      • vsak komunita kolem 40k u nas i v zahranici jsou absolutne nejvetsi rypalove a hnidopisi co si dokazes predstavit, jak nekdo napsal na jinem diskusnim foru "kdyby existovala definice neuspokojitelne komunity v ramci stolnich her, hraci W40k by ji splnovali na 100%" *1*
    • Oproti tebe je este aj Grimskull vykvet intelektu.
    • Nekrmit trolly *12*
    • vzhledem k tomu ze jsi nejvetsi pitomec tak se divim ze te hra nechytla :)
    • decko vylezlo z wowka a promluvilo.
  • prudislav
    za mě 7,5/10 , rozepisovat to nebudu a komu se to nelíbí ať si (_!_) políbí. 5ka je podle mě úlet to staví SM po bok her od City Interactive nad kterými silně vyčnívá ale proti gustu ....
    • Souhlasím. Tak málo si ta hra nezaslouží. Singl sice nebyl z nejdokonalejších, ale mě na těch několik hodin zabavil. MP super, škoda je jen ta trocha map.
  • když jsem to prorokoval dostal jsem hafo mínusů.teď se tomu teprv řádně směju *1*
    • Nesmysl, v žádném případě si 5/10 nezaslouží. Ono koukám že games.cz jdou taky pěkne z kopce. nedavno 10/10 pro DeusEx, dnes 5/10 pro Space Marine...
      • Hairy_Ass
        Deus Ex si vysokou známku určitě zasloužil. Neříkám, že přímo 10/10, ale 8/10 a výš určitě. Space Marine jsem zatím hrál jen první misi - je to dobrá odreagovačka, ale vlastně v ničem nevyniká, možná za ten MP, který jsem nezkoušel, bych to zvednul 6/10.
        • Ano přesně tak Deus Ex bych osobně dal 8,5/10 je to výborná hra, ale 10/10 je prostě úlet... A právě Space Marine v MP vyniká a to zatraceně hodně... 5/10 je opět zcestné...
      • asi to bude tim ze neprodelali v nedavne dobe lobotomii
  • Dohrál jsem to za 17 hodin na medium.Podle steamu a multak sem zatim nehrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit