Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Zrejme(este to tam nie je)najnizsie hodnotenie na metacritic,way to go games.cz :D,ale inak hra ma nezaujma cize ten flame mi pride celkom smiesny :)
    • ty jsi směšný
  • Omráčit orka cože ... omráčit orka a následně si jeho zabitím doplnit zdraví a štíty ... navíc boj Spacemarináka zredukovan na 3seky no tudy cesta opravdu nevede *9*
  • Ja si to koupil, vadi mi konzolovitost, nejde nastavit grafika, treba malovani postavy je taky konzoloidni, proč to nemuže byt jako v DoW? Matchmaking je taky divny, proč nemužu vybrat hru do ktere se chci pripojit, vybrat si ping a jestli chci hrat za marinaky nebo chaos?
  • Zase jako obvykle me bavi hateri typu : Jak tomu ten de*il mohl dat petku??? Ja bych dal sestku!!! :-))))))))))
    Fail muze byt dat petku osmickove nebo devitkove hre... pripadne opacne, ale tohle... Kruci a proc to porad dokola psat. Petka nebo sestka koho to proboha zajima?
    • A ja zas neznášam komentáre takéhoto typu !
  • kde se bere tolik fanboys teto znacky? ja sem za vic jak 10 let sve herni kariery nenarazil na jedinou hru z teto serie, ktera by me bavila. jinak tato hra podle obrazku vypada jako jednoducha konzolovka ala gears of war, red faction, bulletstorm atd...
    • Tak to nesouhlasim. Vyborny je napriklad http://spokojeny.blogspot.com/2011/03/warhammer-44000-squad-command.html
    • čo treba Dow 1, skvela a revolučna strategia? Alebo aj Dow 2 ?
      • Pravdu dí chlapec.
    • Za A-jsi di'kut. Za B-ono Warhammer není o počítačových hrách bosh'tet.
    • nejde jen o hry
  • Nechápu jak jste se dostali na hodnocení 5, když sami říkate že hra ma skvely multiplayer. Kolik jste teda dali singleplayeru aby vam vyšel prumer 5?
    • Uz sem to psal níž, SP v lepším případě 3/10 v horším 2/10, v nejhorším 1/10, pokud bych bral že MP dostane 7/10 nebo 8/10. Kdyby bylo zničitelné prostředí a dedikované servery, dal bych MP 10/10, takhle dávám 9/10.

Takže hodnocení recenzentem je přinejmenším pomatené...
  • Pro mě ODPAD!! Po pul hodině jsem to smazal.
    • bobsh
      a neni to škoda peněz? *1*
      • škoda byla si to kupovat to už raději Dead Island nebo počkat na Rage, tady je krásnej příklad proč si lidi ty hry stahujou, chtěl jsem si koupit tu sběratelskou verzi ale už demo mne dost odradilo a plná verze jen ujistila že jsou mnohem lepší hry
      • MishKonn
        No, stoprocentně si to s takovýmto přístupem koupil :) To by byl trošičku víc naštvanej...
        • bobsh
          to je mi právě jasný, že si to asi nekoupil *2*
          • MishKonn
            Ano, to jsem z tvého příspěvku samozřejmě vycítil, jen potvrzuju *3*
  • Ja mam rad svet WH40k a z tehle hry jsem hral demo a to me zcela odradilo od koupe. Takze jestli se hra porad nese stereotypne ve stejnem duchu, tak s hodnocenim recenze jsem spokojen.
    • Cafra, musim, specialně pokud si fanoušek, MP je naprostá láhudka, a opravdu je to 1. hra ve který si připadáš jako skutečnej Space Marine. A ty zvuky, můžeš si střhnout tactical/devastator/assault/ a za každýho se hraje opravdu uplně jinak. Chybý snad jedině Apothecary. Hraje se SP vs CSP a nyní přibude nový COOP MP mod, kde se budeš probíjet hordama nepřátel.
  • Tady to vře, tohle bude mít eště dohru ve FC. *1*
    • Pokud se tomu budou věnovat ve FC, tak tady ten flejm měl smysl *2*
  • Bohuzel recenze pro mne prisla pozde. Vedet, ze dam 1200 za 7 hodin hry s nulovou znovuhratelnosti, tak se na to vykaslu. Zkuste prosim priste prinaset recenze vcas.
    • sorry, ale koupit si zajice v pytli za 1200 muze jen opravdu velky nedockavec, preci z toho nemuzes vinit zdejsi recenzenty:-))
    • smejki
      nauč se čekat, když nevíš *7*
      nebo?
    • MishKonn
      Multiplayer?
      • Multiplayer nehraju. Kdyby rekli rovnou, ze je to MP hra s naroubovanym SP, tak budiz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit