-
Pán recenzent to riadne prehnal s tým hodnotením. Samozrejme že je na prd.
Napr. taký nudný, stereotypný dead island dostal 8 . Také čudné čísla sú tu. -
Zajímavé hodnocení. Co jsem si dohledal tak ve světě nedostala tahle hra pod 7 z 10. Celkové hodnocení to má 8 z 10. Tak ta tady je vidět že recenzi (jakékoliv) se nedá prostě věřit a každej si to musí zkusit sám. Štěstí že je demo.
-
-
EDGE 5/10. Mimochodem rezenzent hru sejmul proto, ze je podle nej stereotypni. A misto aby rikal co mu vadi spis upozornil na to, co mu tam chybi. Proste hodne subjektivni argumenty. Takze si radeji prectete rezenzi vic a je to. Ja sam bych teda v tomto obdobi hernich zni po konzolove tupe strilece strilece nesahl. ale to je subjektivni zeee?
-
Recenze (a číslo, které udělí) není otázka víry, ale zasazení do kontextu vlastního vkusu.
-
-
To tady asi každej pochopil.
-
-
nerekl bych..
-
-
-
Jestli si Aleš udrží tuto dávku kritiky i do dalších recenzí, pak je 5 v pořádku.
-
-
no jako obvykle codko bude u neho mit 10tku xD
-
Přesně tak. Poslední dobou se mí zdá že je tady přeOsmičkováno :D
-
-
-
Jó, chytne to 5/10 a v diskuzi je oheň na střeše...
Já bych dal 7/10. Single byl krátkej, ale intenzivní. A nebylo tam nic, co by mi vadilo, takže dobře odvedená práce... s gamepadem jsi si to dost užil.
Grafiku atd. kašlu... byla prostě dost dobrá a jelo to skvěle na mým PC, to mi stačí. -
-
Jo a taky jsem is říkal, že bych napsal čtenářskou recenzi... ale pak jsem si uvědomil, že pocit ze hry mám vlastně stejnej jako z Hunted... takže tady:
http://games.tiscali.cz/hunted-the-demon-s-forge-13491/ctenarske-recenze/nenapadna-hra-kterou-by-bylo-skoda-minout-1545/
Vzásadě -
WH40K neznám - nic jsem nečekal
Hodně jsem si užil - u obou, u Space Marine umocněno Xbox360 gamepadem se kterým jsem měl z boje "syrovější pocit"
Mohlo být víc typů nepřátel, zbraní atd - platí u obou
Doufám v pokračování - platí u obou
Space Marine bych tedy dal 7. Hunted 8, protože tam jsem si víc oblíbil dvojici hrdinů.
-
-
Pan Aleš by radši měl recenzovat filmy s Pocahontas a rumunský epický erpegéčka se zmutovanejma jednorožcema. Toto se moc nepovedlo.
-
Přísná recenze hodně přísná. Buď je autor fanouškem w40k nebo jeho odpůrcem každopádně ale nevizdvyhuje klady a zveličuje zápory. No ať je to jak chce je to jeho názor za mě 7/10
-
Hru jsem hral, jeste nedohral, ale videl bych singl na 7/10. Spis jsem cekal, kdyz mne videsilo tech 5/10, ze se dozvim, proc nebo za co ... nedozvedel jsem se ...
Je to akcni hra ze sveta W40K, muzu si vybrat jestli chci bojovat na blizko nebo na dalku, chekpointy jsou umistene dobre, snad jen na jednom miste jsem si rikal, ze ho mohli posunout trochu dal. Pokud vas na jednom miste zabili 10x na stejnem miste, tak to spis svedci i vasem skillu, nez o hre (tedy pokud nemyslite souboj Grimmskullem, ale vsichni vi ze Relic neumi pracovat s Boss fighty). Prostredi je typycky warhammerovske a megalomanske, pribeh je sice klisovitej, ale porad ma hlavu a patu. A system regenerace je takhle navrzeny schvalne, aby hrace nutili premyslet takticky a nemohl se donekonecna healovat. Navic pokud umirate staci se odkutalet bokem a nechat si dobyt stity. Nebo si aktivovat Fury, ktere taky doplnuje zivoty.
Takze timto bych vas chtel poprosit pane Smutny, kdyby jste to trochu rozepsal, jelikoz COD: Black Ops dostalo 7/10 a to byla takova ***** ze to neni mozne. Takze kde je objektivita? -
-
Pod tohle bych se podepsal.
Vše, co jsem z této recenze vycítil, byla frustrace, osobní nespokojenost a uváděné naštvání. Většina výtek, které recenzent uvedl, byly způsobeny - nebo to tak na mne alespoň působilo - nedostatkem skillu. Obzvlášť, když si začal stěžovat, že umíral uprostřed animací, a jak je to absurdní. Takže to mělo být jako v Assassins Creed, kde s Vámi, i přes značnou přesilu, bojuje vždy jen jeden protivník? A pokud byste se rozhodl v davu pěkně zblízka popravit Orka, myslíte, že jeho kamarádi by na vás čekali a jen tak se koukali? Hmm. Uměním je, vybrat si ten správný moment, kdy už můžete execution provést, nebo se naopak stáhnout a nechat si dobýt alespoň štíty.
Co také nechápu je, proč hra není propagovaná jako zaměřená na multiplayer, když tomu tak zjevně je. Co na tom osmihodinovém singleplayeru vyvíjeli takových let? Odpověď je samozřejmě nic / multiplayer, a singleplayer je zde v porovnání s ostatními, čistě MP hrami typu Battlefield, ještě VELMI svěží a zábavný. A pokud mám upřímně mluvit za sebe, jen ten úžasný pocit z toho, být jedním z nejúžasnějších bojovníků galaxie, který svým protivníkum drtí náprsní pláty pancíře obrovským kladivem, ten pocit, kdy rozčísnete skupinu nepřátel skokem pomocí Jump Packu z nebes, ten pocit, kdy rozeženete posluhovatele Chaosu pomocí mocného Storm Bolteru, mi vystačil pro blažené chrochtání po celou dobu kampaně a snesl bych ještě MNOHEM více - sterotyp se nedostavil, když si vezmu v potaz ještě perfektní dva bossy.
Bottom line - jestli tahle hra má dostat 5/10, takové Black Ops by mělo tedy dostat tak -7/10. Nemám nic proti náhlému prozření a přání recenzenta začít KONEČNĚ smysluplně hodnotit hry, ale neoceňuji tento nástup při tak hutném nářezu, jako je právě Space Marine. Jsem zvědav, kolik dostane Modern Warfare 3.
edit: Pozn.: A samozřejmě, jak tady uvádí Xorxox, ač jsou mise s Jump Packem neskutečně zábavné, autoři je dávkovali zcela ideálně, ve větším množství by se nepochybně kvůli nízké obtížnosti velmi rychle okoukaly. edit 2: Za tu poznámku s Markem Strongem byste si u mě pochvalu také nevysloužil. Je to podlě mě jeden z nejzářivějších talentů dnešní Holywoodské produkce a capt. Tituse se ujal naprosto perfektně(!): v suchém, drsném stylu. Namluvil ho přesně tak, jak se mluva ostříleného kapitána Space Marines sluší a patří. -
-
nedostatek skillu? blbost, s autorem recenze jsem při čtení soucítil, být zabit tímto způsobem je opravdu frustrující a hráčskými nedostatky to způsobeno rozhodně není. Ted si jenom vzpomenu, že v Deus Ex HR se stal hráč při aktivaci tý zbraně s 360° výstřelem nezranitelným a nebo v Gears of War jsem nikdy nebyl v singlu zabit při animaci porcování nepřátel. Ale uznávám, že 5/10 je vážně trochu málo a o to míň ve světě, kde nás to číslíčko dokáže pěkně rozhádat. *3*
-
-
Opravdu cítím, že v této hře to skillem dáno je. Pokud jsem obklíčen pěti démony chaosu a mám 1/4 života, rozhodnout se provést execution a následkem toho umřít je jen a pouze má chyba. V Deus Ex a Gears Of War je toto podřízeno hratelnosti, ve Space Marine realitě. Nutno dodat, že na mne působí lépe a preferuji právě realistické pojetí. Nutí hráče opravdu takticky přemýšlet, zdali pro něj bude execution výhodné, namísto udělení nesmrtelnosti, díky které může 'übercool' neohroženě porcovat nepřátele, i když by jej ostatní přítomní v reálné situaci rozporcovali / rozstříleli na maděru.
-
-
Mas recht ja jsem si souboje naramne uzival prave proto ze nebyly lehke. Rozhodne bych v zabiti pri animacce nevidel chybu.
-
-
-
No ono jde o to, že původně být žádný MP neměl, resp. hra neměla vyjít ani na PC... :-) Což je celkem paradoxní vzhledem k tomu jak je MP skvělej. Osobně se domnívám, že THQ v žádném případě nečekali takovou odezvu na MP...
-
-
Aha - no, jasné je jedno - pracovali na něm zjevně dlouho a usilovně.
A i kdybych tedy měl říct a uznat, ano, pro ne-fanouška Warhammer 40k univerza tedy může být singleplayer ne tolik úchvatný, i přesto - je i v tom nejapokalyptičtějším, nejkatastrofičtějším a nejhorším případě na 5/10. Já bych mu tedy za svou osobu takovou známku nedal, díky opravdu vytříbené hratelnosti, na které si tvůrci dali zjevně velmi záležet; ale nechám to tak, protože mohu být ovlivněn tím, že se mi tento svět líbí. Multiplayer je pak na mnohem víc. My ale přistáli na tom minimu...myslím, že pan Smutný měl nejdříve vychladnout, než tuhle věc uzavřel. -
-
Ano přesně to celou dobu jak fanatik píšu v X příspěvcích. Bohužel zde se jedná o hrubé selhání jak recenzenta, tak games.cz, že onu recenzi vydali...
-
-
-
-
Tak když už tu jsem...
a) Pardon, ale rozepisovat se už nebudu, od toho tu je recenze
b) Black Ops jsem nerecenzoval já, pokud si povšimnete, tak maximlně najdete mé osobní hodnocení, které je na 5 a čistě mezi námi, jen proto, že má trvanlivý a rozmanitý multiplayer vedle naprosto otřesné kampaně z které jsem rostl. -
-
Ale mne jde orave o to, aby jste tu recenzi rozepsal, jelikoz nez jsem se nadal nemam tam zadny poradny duvod, proc je hodnoceni spatne. Nevim jestli je slovni formulaci, ale jak jiste vidite, je zde spousta lidi, kteri prilis nechapou proc. Nevim zda jsme prilis unaveni kazdodenim pracovnim zhonem, ale ja proste taky nevidim zadny tak strasny duvod pro hodnoceni za 5. Kdyz budu objektivni a vemu hodnoceni 5 jako prumer, tak ta hra si pro SP zaslouzi aspon 6. Kdyz budu hodne prisny a budu trvat na tom ze 5 je prumer. Ovsem v tom pripade budu vase recenze bedlive sledovat jestli se teto retoriky budete drzet.
-
-
No ale já právě recenzi rozepisovat nebudu:) Je v ní dle mne vše. Mimochodem, píšete "nevidim zadny tak strasny duvod pro hodnoceni za 5" - ale vždyť když by tam byl nějaký strašný důvod, tak půjdu níž, nebudu o ní říkat, že je lehce nadprůměrná. Přijde mi, že se tu motáme a) kolem pokřiveného vnímání čísla 5 b) kolem toho, že číslo je důležitější než psané slovo.
A recenze klidně sledujte:) Klidně vás odkáží k podobným případům jako je SOCOM4, MnB Fire and Sword, což je obé podobný případ - byť designově s menšími chybami, i proto dostaly šestky. Věřte mi, že se skutečně snažím držet celé škály a její devalvace ve stylu, kdy se ze sedmičky stává průměr mne irituje. -
-
Já vám nevím, pán Smutný. Dneska se ta čésla berou všelijak... já bych byl nejradši bez nich.
Já vím, diskutovalo se o tom 100x všude možně, ale stejně si myslím, že nejlepší by bylo, kdyby bylo před recenzí jen krátké zhrnutí. 5 větiček přečte každej za minutku a podle nich se může rozhodnou, jestli má zájem číst celou recenzi. Takhle se lidi podívají na číslo a je oheň na střeše... -
To jsem se nejspis spatne vyjadril (nejspise zpusobeno onou pracovni unavou). Myslel jsem to tak ze ta hra neni prumerna, kdyz budu hodne prisny tak muzu rict nadprumer.
Jinak je skoda ze recenzi nechcete rozvest, nerekl bych, a nejsem sam, ze je vni vse, ale je to vase prace a vas nazor. Ja vas mohu jen poprosit :)
A nicmene se musim rozloucit, pracovni proces je neuprosny.
-
-
-
-
Jinak jsem v poslednim boss fightu. Takze hru mam de facto skoro dohranou.
A jeste k tomu Jet packu. Je logicke proc tam neni porad ... jelikoz je navrzen v singlu schvalne tak ze skoro vse hned automaticky zabijete, ve spolku s Thunder Hammer, by pak hra byla az moc jednoducha.
-
-
libi se mi hodnoceni rmt, tahle hra je presne WH40K. tecka. nelibi se? chcete z toho mit gearsy? tak ji nehrajte. ja se bavil skvele (prosel jsem singl, v mp jsem zatim lvl20).
autor recenze nepochopil, o cem svet WH40K je, a to je skoda. tam se nikdo nekryje, tam skutecne nabehnou desitky orku na jednoho marinaka, tam tece krev proudy. a ze ho zabili v momente, kdyz si dobijel zdravi exekuci? to se mi stalo 100x a mohl jsem si za to sam. inu, zrejme to kyselo je moc kysely, a autori se holt netrefili presne do toho, co autor ocekaval. -
-
Hral jsi někdy stolní Warhammer? Ani nejsilnější lídr dlouho nevydrží desítky orků tím míň bez krytí. Warhammer je válka a ve válce Rambo styl nefungu! Vyždycky proti sobě stojí celé čety. Až tam dají coop tak dám hře šanci, zetím ne děkuji
-
Autor recenze ... kchm...si pár bitev odehrál...kchm...plus v něm strávil i pár RPG sessionů...kchm...o knihách nemluvě:) A skutečně hře nevyčítá nemožnost krytí :)
-
-
V tom případě je autor heretik (5/10). "Upalte kacíře!" :-)
-
-
Prosím tě, už dost. Máš tu asi tisíc příspěvků a furt říkáš to samý. Jsi jak zhrzená milenka a masomlejnek dohromady. Recenze už tu jednou leží, tak se s tím smiř.
-
-
Ano to sedí od člověka, kterej dělá naprosto to samé...
-
-
Musí se prášit za kočárem, pro vysvětlení - jen málo lidí čte celé diskuse, proto je nutné opakovat fakta... Tvé nic neříkající příspěvky (a že jich tu je požehnaně), počínaje prvním a neustále se opakující, zdánlivě se hrou nesouvisející... prostě Imperium vs Chaos... :-)
-
Já tu mám na každé stránce deset příspěvků, v nichž dokola opakuji, jak je recenze mimo a že 5 je fakt málo??
-
-
-
-
-
-
Prostě si neodpustím...
Citace "Hru zcela otevřeně zachraňuje atmosférický multiplayer, který se té brutální vřavě Warhammer 40K blíží nejvíc ze všeho, co hra obsahuje. K dispozici je sice jen Team Deathmatch a Domination, ale to, co můžete se svým mariňákem po pár levelech dělat, je čirá zábava. Budete sice hodně, opravdu hodně umírat, ale to k tomuhle světu prostě patří. Multiplayer je zábavný, frenetický a až se zbaví technických problémů s opravdu dlouhým nahráváním her v matchmakingu, bude na tom ještě líp."
Výsledné hodnocení: 5/10 -
Hru jsem nehrál(takže nebudu hodnotit), a i když jsem hře fandil(je od Relicu), tak mi prostě připadá na škodu využívat Relic k výrobě akční rubačky, když dělají tak luxusní strategie. *9*
-
-
Teď asi nenajdu ten zdroj, ale sic Space Marine jakoby spadá pod Relic, má ho tuším na svědomí menší australské studio. Pokud vím, Relic pracuje na DoW 3...
-
-
Jo pracuje. Ale pokud to nemají na svědomí Kanaský tým, tak proč pod to podepisují Relic? *8*
-
-
Protoze Relic ma jako jediny prava na svet Warhammeru 40K.
-
-
THQ má jako jediné práva na 40K, nikoli Relic, proto Vigil dělají na Dark Milleniu. Ale DoW3 si kutějí sami v Relicu.
-
OK, no tak snad bude DoW3 stát za to!
-
-
-
-
-
nwm Dead Island tady dostane 9 a warhammer 5? SP je slabsi ale MP je super....ted me zajima jeste RO2HoS dostane taky tak cca 6bodu? a zas codko 10
-
-
Dead Island tu dostal 8, poslední Call of Duty 7 (a to šly body nahoru jen za multiplayer).
-