Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divil bych se, kdyby hlavní postavu nedaboval Adam Baldwin.
  • Husty! Nejlepsi ceska hra za dverma, ceny to bude sbirat jedna basen.
    • Johnny
      ono hlavně snad jediná česká hra za dveřma momentálně ne?
      • Tilwaen
        Nějací Space/Medieval Engineers nejsou stále v alfě/betě taky za dveřmi?

Nebo DayZ, ale to je aspoň tak za dvaceti dveřmi - zamčenými, zavřenými na petlici a zavalenými haraburdím.
      • jeanczarny
        Ti nevim, takhle z fleku mne napadá třeba Dark Train nebo Samorost 3, a bude toho určitě víc.
  • Alfa je sice i na alfu dost nefunkční, ale jedno jim musím nechat... Ten svět je prostě úžasně zpracovaný, ve WH mají fakt strašně šikovné grafiky. Ta nová verze alfy s novým nasvícením a vegetací je přímo pastva pro oči.
    I kdyby ta hra měla být jen virtuální procházkou středověké české krajiny, tak by mi to stačilo... *1*
  • doufejme, že to bude namluveno staročeštinou.
    • A proč by mělo? Nebo byl hlavní hrdina magor, který nerozuměl vlastním lidem?
    • A máte nějaký tip na 70 opravdu dobrých dabérů s plynulou staročeštinou?
      • stačí 70 normálních dabérů a jeden jazykovědec, který je naučí každou větu vyslovovat
        • Jasné, takže nejen že se to natáčení několikanásobně natáhne a prodraží, tak bude i stejně dobře odvedené, jako by to byl rodilý mluvčí!

To by mohlo fungovat.
    • Magister_Peditum
      To bychom potřebovali titulky, protože by některým slovům a slovním obratům nikdo nerozuměl.
      • Krescz
        mohli by to udělat ve stylu zaklínače když mluví trpaslíci :D bylo by to vtipné a dodávalo by to ten "starojazyčný"(to slovo jsem si vymyslel) efekt
        • Nemyslíš efekt "křupana"? Ne, sorry, nic osobního, ale než "starojazyčný" mi to přišlo jako "venkovský" (nechci urážet, tak použijme slovo dnes politicky korektní: "rustikální") dialekt. Už je to nějaký pátek co jsem to hrál, možná si to pamatuji blbě.
      • to asi jo, ale nebylo by to o moc horší než hrát Zaklínače v polštině. Četl jsem Labyrint světa a ráj srdce od Komenského ve staročeštině a některá slova je třeba hledat, a to Komenský žil ještě 200 roků po době Kingdom Come
        • Paulcz
          Volba staršího a nám stále srozumitelného jazyka, s tím by snad nikdo neměl problém. Hodně dělá slovosled, vhodné výrazy. Sice to s tehdejšími reáliemi nemá moc společného, ale stačí se podívat na české historické filmy kde to funguje. Perfektní bývá vypravěč, na to máme případně jsme měli dost charismatických hlasů. Třeba takový František Derfler by určitě nebyla špatná volba, tedy záleží jak by to do hry pasovalo.
        • Komensky neni starocestina, ale tzv. stredni cestina. V husitske dobe by se cestina cetla o neco hur - diky pravopisu i diky gramatice (existence aoristu, imperfektu) - a vypadala by treba takhle: byl prsieliutym pohanem cziezzarsem domicianem, gho chtye muchzity wzzady, w oley wruczi w pylney cady. Protoze paradoxne Husovy jazykove reformy se nijak extrovne neuchytily, to az bratsky pravopis o stoleti pozdeji.
          • Magister_Peditum
            Ono třeba ty Husovy tolik vychvalované háčky a čárky jsou taky otázka až prakticky 2. pol.19. století.
  • Nechci být rejpal ale u medival hry by docela přišlo vhod "simulace" krve. Animace kdy "zabije" ženu objeví se krvavý mráček mě prostě u toho to typu hry přijde spíše komický ne-li smutný. "Hlavně že tam mají záchody..." Jeden komentář to vystihnul dobře na YT: " We need blood and gore, combats looks very dry. "
    • Alfa? Kdyby jsi měl v alfě už všechno, mohl by jsi to vydat jako plnou hru...
      • MikeR
        Hmmm, ale "já hrál plnou hru ještě když byla v alfě" zní přímo überhipstersky. *1*
    • Efekty teprve dodělávají - viz počasí... Mě osobně by spíše než pouhý efekt bral v openworld rpg mechanismus krvácení a s tím souvisejícího stopování.
      • Hmm, krvácení už je, tak přidat stopování by nemuselo být tak těžký...
  • snih64
    to by mi zajímalo když dělají motion capture na facku kde dává žena muži jestli to bude i naopak, muž ženě
    • Emacipovaným ženám jedině pěstí. Genderu zdar!
  • Budu muset koupit novou grafiku *13* Už tak mám problém to v 60ti fps rozběhat (jen 720p).
  • TheGGG
    Tož to je jasné, Troy Baker a Jennifer Hale... to jim bude stačit na většinu postav...
    Jen Žižku by mohl dabovat Steve Blum
  • Menší dotaz. Když mám nasazenou helmu, je to udělané jako kdybych ji opravdu měl, (koukal přes hledí) a nebo se obraz nezmění? (doufám, že to je jako v reálu).
    • vsechno je podle reality. I do kadiboudy si budes muset brat lopuch. Tahla hra zadefinuje novej rozmer realizmu ve hrach a proslavi Vavru na veky
  • Prý ve hře budou tyhle jména: Kolmosral, Panenskáprdel, Plmule, Anča Vzaduhladká a Řiťpich.
    wtf?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit