Přejít na výpis diskuzí
Warhorse dokončují příběh Kingdom Come a shání dabéry
16.12.2015 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
"Doufám, že jej nestihne osud Elite Dangerous nebo Star Citizen, které měly rovněž obrovské plány a nakonec..."
Líbí se mi, jak mluví v minulém čase o hrách, které ještě nebyly dokončeny a neustále se rozvijí. Mno, co čekat z úst hovňouska, než to hnědé... *15* -
Nějací Space/Medieval Engineers nejsou stále v alfě/betě taky za dveřmi?
Nebo DayZ, ale to je aspoň tak za dvaceti dveřmi - zamčenými, zavřenými na petlici a zavalenými haraburdím. -
Mno ... ve spravny (a stredoveky kazdopadne) rubacce by v kazdym pripade melo byt implemenotvany rabovani, znasilnovani, ... protoze to bezne bylo soucasti odmeny viteznyho vojska. A husiti se taky nijak nezinyrovali. Jen to vylepsili o to, ze (potom) ty jeptisky upalili. ;D
-
to bylo tve splozeni taky ;)
-
jestli te nekdo necte a hned maze, tak mu fandim velice
-
docela trapny jak jset mi smazali docela nezavadny komentar s namety pro hru. ale tak snad si se pri tom udelal ty kokutku. je jedno jestli to byla prace cenzora, nebo nekoho z redakce, jsi jen uboha nula a parazit
-
Neví někdo ze zdejších čtenářů KC:D fóra jestli jsou animace (chůze, pohyby při boji atd) už finální? Zatím mi to osobně přijde docela bída, hlavně návaznost těch animací na sebe.
-
Jasné, takže nejen že se to natáčení několikanásobně natáhne a prodraží, tak bude i stejně dobře odvedené, jako by to byl rodilý mluvčí!
To by mohlo fungovat. -
Tož, to je drsné tohleto že tam bude aj dabing *8*
-
Volba staršího a nám stále srozumitelného jazyka, s tím by snad nikdo neměl problém. Hodně dělá slovosled, vhodné výrazy. Sice to s tehdejšími reáliemi nemá moc společného, ale stačí se podívat na české historické filmy kde to funguje. Perfektní bývá vypravěč, na to máme případně jsme měli dost charismatických hlasů. Třeba takový František Derfler by určitě nebyla špatná volba, tedy záleží jak by to do hry pasovalo.
-
A proč by mělo? Nebo byl hlavní hrdina magor, který nerozuměl vlastním lidem?
-
stačí 70 normálních dabérů a jeden jazykovědec, který je naučí každou větu vyslovovat
-
Vyjde to 25.8., ve 14:33:23. Někdy kolem roku 2018.:)
-
To je tvůj odraz v monitoru, zatáhni si rolety *3*
-
Nezdá se vám ten vávra hrozně tlustej sádloprd?
-
To nám neprozradíš přesnou hodinu, den ba ani týden? Co jsi to za odborníka...
-
Pozor, dokončujou zatim jenom příběhovej scénář. Hra jako taková má před sebou ještě nejmíň rok a půl (spíš ale asi víc) dlouhou cestu.
-
Tak to se musím omluvit. Moc sem jim nevěřil a vydání plné jsem tipoval nejdříve za deset let nebo vůbec. A oni už to dokončují. Tak to tedy smekám.
-
samozrejme ze se to nepodari, bude to propadak roku
-
Ti nevim, takhle z fleku mne napadá třeba Dark Train nebo Samorost 3, a bude toho určitě víc.