Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to asi jo, ale nebylo by to o moc horší než hrát Zaklínače v polštině. Četl jsem Labyrint světa a ráj srdce od Komenského ve staročeštině a některá slova je třeba hledat, a to Komenský žil ještě 200 roků po době Kingdom Come
  • CRYPT
    :D dobrej joke, mas point :>

Jinak Seana Beana mam velice rad a rad koukam na filmu s nim a je fakt skoda, ze vzdy musi nakonec zemrit :>
  • Magister_Peditum
    To bychom potřebovali titulky, protože by některým slovům a slovním obratům nikdo nerozuměl.
  • Husty! Nejlepsi ceska hra za dverma, ceny to bude sbirat jedna basen.
  • Alfa je sice i na alfu dost nefunkční, ale jedno jim musím nechat... Ten svět je prostě úžasně zpracovaný, ve WH mají fakt strašně šikovné grafiky. Ta nová verze alfy s novým nasvícením a vegetací je přímo pastva pro oči.
    I kdyby ta hra měla být jen virtuální procházkou středověké české krajiny, tak by mi to stačilo... *1*
  • CRYPT
    Defaultni Commander Sheppard je jedinny pravy Shep. Ty Vase zpotvoreniny mi byly vzdy k smichu. Stejne jako ta tupa zenska parodie na skutecneho Commandera Shepparda
  • doufejme, že to bude namluveno staročeštinou.
  • TheGGG
    můj shep byl teda mnohem větší sexouš než ten defaultní...
  • Tak on měl rád F:NV a i staré fallouty.
  • Efekty teprve dodělávají - viz počasí... Mě osobně by spíše než pouhý efekt bral v openworld rpg mechanismus krvácení a s tím souvisejícího stopování.
  • Nechci být rejpal ale u medival hry by docela přišlo vhod "simulace" krve. Animace kdy "zabije" ženu objeví se krvavý mráček mě prostě u toho to typu hry přijde spíše komický ne-li smutný. "Hlavně že tam mají záchody..." Jeden komentář to vystihnul dobře na YT: " We need blood and gore, combats looks very dry. "
  • Emacipovaným ženám jedině pěstí. Genderu zdar!
  • Tak to si neviděl mýho Shepyho. :-) Ten byl dělanej s láskou k Mass Effectu a řekl bych, že defaultní Shepy mu nesahá po kotníky. :-D
  • snih64
    to by mi zajímalo když dělají motion capture na facku kde dává žena muži jestli to bude i naopak, muž ženě
  • SalemCZ
    Tak za fanoušky Chucka jsem pro :) a kdy to udělal?
  • Ještě jsem neviděl Vlastnoručního Sheparda, který by se povedl lépe než defaultní. Občas s iříkám, jak někdo mohl na takovou podobu koukat tři díly :D
  • vsechno je podle reality. I do kadiboudy si budes muset brat lopuch. Tahla hra zadefinuje novej rozmer realizmu ve hrach a proslavi Vavru na veky
  • Budu muset koupit novou grafiku *13* Už tak mám problém to v 60ti fps rozběhat (jen 720p).
  • Sr_Lobo
    Ja myslim, že by to nemuselo bejt až tak nerealizovatelný:
    V nějaký vesničce dostaneš drobnej nenápadnej questík, že kovářovi se ztratil učen a ty pak následně budeš tlačítkem pro itnerakci chodit okolo a pořvávat "LUBÓÓÓÓŠ!!!" (nejlíp vystřiženej hlas Tobiase :), no a po dvacátým výkřiku se Luboš spawne za tebou u pronese něco jako "Proč tu řveš jak na lesy? Někdo mě snat hledá ?" *5*
    EDIT: ty kráso tak LUBOŠ tam už je http://kingdomcome.cz/lubos/ *15* *15* *15*
  • Chudák Martin Septim *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit