Přejít na výpis diskuzí
Warhorse dokončují příběh Kingdom Come a shání dabéry
16.12.2015 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Troufám si hádat, že osud Star Citizen je vlhkým snem každého vývojáře. Ale tady pánovi je to očividně málo.
-
A máte nějaký tip na 70 opravdu dobrých dabérů s plynulou staročeštinou?
-
ono hlavně snad jediná česká hra za dveřma momentálně ne?
-
Nemyslíš efekt "křupana"? Ne, sorry, nic osobního, ale než "starojazyčný" mi to přišlo jako "venkovský" (nechci urážet, tak použijme slovo dnes politicky korektní: "rustikální") dialekt. Už je to nějaký pátek co jsem to hrál, možná si to pamatuji blbě.
-
Patřím mezi odvěké kritiky megalomanstvi Dana Vavry i jeho KCD, nicméně musím uznat, že na sve hře skutečně pokročil a snazi se dostát slibům a závazkům. Doufám, že jej nestihne osud Elite Dangerous nebo Star Citizen, které měly rovněž obrovské plány a nakonec, přinejmenším v případě ED se z nich zcela vytratila samotná hra a zbyl jen efektní avšak prázdný a nudný obal. Více v tomto případě neznamená lépe, spíš naopak a moje skepse vůči KCD proto i nadále trvá. Nedovedu si představit, ze by se během necelého roku mohlo podařit propojit veškeré technické i herni aspekty v jeden zcela sourody a kompaktní celek. Ale rád se nechám překvapit.
-
Zvlášť poté, co Dan prohlásil, že všechny bude možno zabít, že? *1*
-
No právě. Neříkám, že se Dan neumí usmát, ale aby zářil jako sluníčko? A ty tři prázdný kuželky na to vliv mít nemohly, zas tak silnej matroš to asi není. Tohle je naopak velmi, velmi neobvyklé, ba až znervózňující. *1*
-
*1* *1* *1*
-
Podle výrazu pana Vávry to vypadá, že jde všechno dobře. Už se těším. *14* *14* *14*
-
A podpora volantu na ovládání koně
-
Kus a pes, to nesmi chybet v zadne originalni hre. Napr. Star Wars Battlefront ma kus a pribude i vesmirny pes.
-
Gratulace k hladkymu vyvoji, co licuje s planem (!)—tak at to vydrzi. Ale tu slzu nad absenci deti zamackavam doted.
-
https://twitter.com/danielvavra/status/507995903521615872
https://twitter.com/danielvavra/status/610534413898682369 -
Hmmm, ale "já hrál plnou hru ještě když byla v alfě" zní přímo überhipstersky. *1*
-
Hmm, krvácení už je, tak přidat stopování by nemuselo být tak těžký...
-
Alfa? Kdyby jsi měl v alfě už všechno, mohl by jsi to vydat jako plnou hru...
-
Divil bych se, kdyby hlavní postavu nedaboval Adam Baldwin.
-
Ono třeba ty Husovy tolik vychvalované háčky a čárky jsou taky otázka až prakticky 2. pol.19. století.
-
Komensky neni starocestina, ale tzv. stredni cestina. V husitske dobe by se cestina cetla o neco hur - diky pravopisu i diky gramatice (existence aoristu, imperfektu) - a vypadala by treba takhle: byl prsieliutym pohanem cziezzarsem domicianem, gho chtye muchzity wzzady, w oley wruczi w pylney cady. Protoze paradoxne Husovy jazykove reformy se nijak extrovne neuchytily, to az bratsky pravopis o stoleti pozdeji.
-
mohli by to udělat ve stylu zaklínače když mluví trpaslíci :D bylo by to vtipné a dodávalo by to ten "starojazyčný"(to slovo jsem si vymyslel) efekt