Přejít na výpis diskuzí
Warhorse dokončují příběh Kingdom Come a shání dabéry
16.12.2015 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Tož to je jasné, Troy Baker a Jennifer Hale... to jim bude stačit na většinu postav...
Jen Žižku by mohl dabovat Steve Blum -
Menší dotaz. Když mám nasazenou helmu, je to udělané jako kdybych ji opravdu měl, (koukal přes hledí) a nebo se obraz nezmění? (doufám, že to je jako v reálu).
-
Prý ve hře budou tyhle jména: Kolmosral, Panenskáprdel, Plmule, Anča Vzaduhladká a Řiťpich.
wtf? -
Vypadá to výborně. Ještě to asi potrvá dost dlouho, než z toho bude hra, ale bude to určitě prima.
PS: Ten ksicht na pozadí, to je jako omluva fanouškům Bethesdy nebo "skrytá" reklama - naše hra bude něco jako hry od Bethesdy? -
hlavně bych rád krom dabéra i jiného Henryho, tenhle vypadá dost divně, nesympaticky, vypadá jak Defaultní Shepard z Mass Effectu => Asshole
Momentálně mě Alfa hry moc nebaví, zřejmě svou rozbitostí a chybějící mechanikou + dost strašná optimalizace. Docela jsem zvědav na Betu, která by mohla ukázat, jak ta hra bude funkční. -
Tak doufejme ale, že ti noví dabéři budu spolehlivější, než tamten chápek, co dal na net testovací scénář hry, kde se nacházely dosti podstatné informace o postavách.
-
to by tam rozhodně měli dát aspoň jako easter egg, lidi chtěj vidět Luboše *1*
-
A kadibudky!
-
Hlavně aby tam pak někam zakomponovali Luboše! Lubóóóóóš!!! :-D
-
man they call Jayne, super! *1*
-
a zkažené zuby, bez těch by to nebyl středověk *4*
-
Adam Baldwin vyjádřil na twitteru zájem. Podle mého, bude dabovat hlavního protagonistu.
Ale samozřejmě to "zatím" není jisté.
http://www.csfd.cz/tvurce/43-adam-baldwin/ -
budou v kingdom come křive oči ?
-
leda by ho najali za levno a umřel by už v intru *1*
-
Tak co bude s tím Seanem Beanem............. *3*
-
V pátek mám volno. *5*