Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Tož to je jasné, Troy Baker a Jennifer Hale... to jim bude stačit na většinu postav...
    Jen Žižku by mohl dabovat Steve Blum
  • Menší dotaz. Když mám nasazenou helmu, je to udělané jako kdybych ji opravdu měl, (koukal přes hledí) a nebo se obraz nezmění? (doufám, že to je jako v reálu).
  • Prý ve hře budou tyhle jména: Kolmosral, Panenskáprdel, Plmule, Anča Vzaduhladká a Řiťpich.
    wtf?
  • Vypadá to výborně. Ještě to asi potrvá dost dlouho, než z toho bude hra, ale bude to určitě prima.

PS: Ten ksicht na pozadí, to je jako omluva fanouškům Bethesdy nebo "skrytá" reklama - naše hra bude něco jako hry od Bethesdy?
  • spoock
    hlavně bych rád krom dabéra i jiného Henryho, tenhle vypadá dost divně, nesympaticky, vypadá jak Defaultní Shepard z Mass Effectu => Asshole
    Momentálně mě Alfa hry moc nebaví, zřejmě svou rozbitostí a chybějící mechanikou + dost strašná optimalizace. Docela jsem zvědav na Betu, která by mohla ukázat, jak ta hra bude funkční.
  • Tak doufejme ale, že ti noví dabéři budu spolehlivější, než tamten chápek, co dal na net testovací scénář hry, kde se nacházely dosti podstatné informace o postavách.
  • to by tam rozhodně měli dát aspoň jako easter egg, lidi chtěj vidět Luboše *1*
  • walltar
    A kadibudky!
  • Sr_Lobo
    Hlavně aby tam pak někam zakomponovali Luboše! Lubóóóóóš!!! :-D
  • man they call Jayne, super! *1*
  • a zkažené zuby, bez těch by to nebyl středověk *4*
  • VaZqeZ_EU
    Adam Baldwin vyjádřil na twitteru zájem. Podle mého, bude dabovat hlavního protagonistu.
    Ale samozřejmě to "zatím" není jisté.
    http://www.csfd.cz/tvurce/43-adam-baldwin/
  • budou v kingdom come křive oči ?
  • leda by ho najali za levno a umřel by už v intru *1*
  • Tak co bude s tím Seanem Beanem............. *3*
  • BoB.2
    V pátek mám volno. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit