Přejít na výpis diskuzí
Warhorse dokončují příběh Kingdom Come a shání dabéry
16.12.2015 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Alfa je sice i na alfu dost nefunkční, ale jedno jim musím nechat... Ten svět je prostě úžasně zpracovaný, ve WH mají fakt strašně šikovné grafiky. Ta nová verze alfy s novým nasvícením a vegetací je přímo pastva pro oči.
I kdyby ta hra měla být jen virtuální procházkou středověké české krajiny, tak by mi to stačilo... *1* -
Hlavně aby tam pak někam zakomponovali Luboše! Lubóóóóóš!!! :-D
-
-
to by tam rozhodně měli dát aspoň jako easter egg, lidi chtěj vidět Luboše *1*
-
-
Ja myslim, že by to nemuselo bejt až tak nerealizovatelný:
V nějaký vesničce dostaneš drobnej nenápadnej questík, že kovářovi se ztratil učen a ty pak následně budeš tlačítkem pro itnerakci chodit okolo a pořvávat "LUBÓÓÓÓŠ!!!" (nejlíp vystřiženej hlas Tobiase :), no a po dvacátým výkřiku se Luboš spawne za tebou u pronese něco jako "Proč tu řveš jak na lesy? Někdo mě snat hledá ?" *5*
EDIT: ty kráso tak LUBOŠ tam už je http://kingdomcome.cz/lubos/ *15* *15* *15*
-
-
-
Tak co bude s tím Seanem Beanem............. *3*
-
-
Adam Baldwin vyjádřil na twitteru zájem. Podle mého, bude dabovat hlavního protagonistu.
Ale samozřejmě to "zatím" není jisté.
http://www.csfd.cz/tvurce/43-adam-baldwin/ -
-
Tak za fanoušky Chucka jsem pro :) a kdy to udělal?
-
man they call Jayne, super! *1*
-
-
leda by ho najali za levno a umřel by už v intru *1*
-
-
:D dobrej joke, mas point :>
Jinak Seana Beana mam velice rad a rad koukam na filmu s nim a je fakt skoda, ze vzdy musi nakonec zemrit :> -
Chudák Martin Septim *9*
-
-
-
Prý ve hře budou tyhle jména: Kolmosral, Panenskáprdel, Plmule, Anča Vzaduhladká a Řiťpich.
wtf? -
Husty! Nejlepsi ceska hra za dverma, ceny to bude sbirat jedna basen.
-
-
ono hlavně snad jediná česká hra za dveřma momentálně ne?
-
-
Nějací Space/Medieval Engineers nejsou stále v alfě/betě taky za dveřmi?
Nebo DayZ, ale to je aspoň tak za dvaceti dveřmi - zamčenými, zavřenými na petlici a zavalenými haraburdím. -
Ti nevim, takhle z fleku mne napadá třeba Dark Train nebo Samorost 3, a bude toho určitě víc.
-
-
-
Nechci být rejpal ale u medival hry by docela přišlo vhod "simulace" krve. Animace kdy "zabije" ženu objeví se krvavý mráček mě prostě u toho to typu hry přijde spíše komický ne-li smutný. "Hlavně že tam mají záchody..." Jeden komentář to vystihnul dobře na YT: " We need blood and gore, combats looks very dry. "
-
-
Alfa? Kdyby jsi měl v alfě už všechno, mohl by jsi to vydat jako plnou hru...
-
-
Hmmm, ale "já hrál plnou hru ještě když byla v alfě" zní přímo überhipstersky. *1*
-
-
Efekty teprve dodělávají - viz počasí... Mě osobně by spíše než pouhý efekt bral v openworld rpg mechanismus krvácení a s tím souvisejícího stopování.
-
-
Hmm, krvácení už je, tak přidat stopování by nemuselo být tak těžký...
-
-
-
https://twitter.com/danielvavra/status/507995903521615872
https://twitter.com/danielvavra/status/610534413898682369 -
Kus a pes, to nesmi chybet v zadne originalni hre. Napr. Star Wars Battlefront ma kus a pribude i vesmirny pes.
-
Patřím mezi odvěké kritiky megalomanstvi Dana Vavry i jeho KCD, nicméně musím uznat, že na sve hře skutečně pokročil a snazi se dostát slibům a závazkům. Doufám, že jej nestihne osud Elite Dangerous nebo Star Citizen, které měly rovněž obrovské plány a nakonec, přinejmenším v případě ED se z nich zcela vytratila samotná hra a zbyl jen efektní avšak prázdný a nudný obal. Více v tomto případě neznamená lépe, spíš naopak a moje skepse vůči KCD proto i nadále trvá. Nedovedu si představit, ze by se během necelého roku mohlo podařit propojit veškeré technické i herni aspekty v jeden zcela sourody a kompaktní celek. Ale rád se nechám překvapit.
-
-
"Doufám, že jej nestihne osud Elite Dangerous nebo Star Citizen, které měly rovněž obrovské plány a nakonec..."
Líbí se mi, jak mluví v minulém čase o hrách, které ještě nebyly dokončeny a neustále se rozvijí. Mno, co čekat z úst hovňouska, než to hnědé... *15* -
samozrejme ze se to nepodari, bude to propadak roku
-
-
to bylo tve splozeni taky ;)
-
-
Troufám si hádat, že osud Star Citizen je vlhkým snem každého vývojáře. Ale tady pánovi je to očividně málo.
-
-
Neví někdo ze zdejších čtenářů KC:D fóra jestli jsou animace (chůze, pohyby při boji atd) už finální? Zatím mi to osobně přijde docela bída, hlavně návaznost těch animací na sebe.