Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    V pátek mám volno. *5*
  • budou v kingdom come křive oči ?
    • a zkažené zuby, bez těch by to nebyl středověk *4*
      • walltar
        A kadibudky!
        • jeanczarny
          A podpora volantu na ovládání koně
          • *1* *1* *1*
  • spoock
    hlavně bych rád krom dabéra i jiného Henryho, tenhle vypadá dost divně, nesympaticky, vypadá jak Defaultní Shepard z Mass Effectu => Asshole
    Momentálně mě Alfa hry moc nebaví, zřejmě svou rozbitostí a chybějící mechanikou + dost strašná optimalizace. Docela jsem zvědav na Betu, která by mohla ukázat, jak ta hra bude funkční.
    • CRYPT
      Defaultni Commander Sheppard je jedinny pravy Shep. Ty Vase zpotvoreniny mi byly vzdy k smichu. Stejne jako ta tupa zenska parodie na skutecneho Commandera Shepparda
    • Ještě jsem neviděl Vlastnoručního Sheparda, který by se povedl lépe než defaultní. Občas s iříkám, jak někdo mohl na takovou podobu koukat tři díly :D
      • TheGGG
        můj shep byl teda mnohem větší sexouš než ten defaultní...
      • Tak to si neviděl mýho Shepyho. :-) Ten byl dělanej s láskou k Mass Effectu a řekl bych, že defaultní Shepy mu nesahá po kotníky. :-D
  • Tak to se musím omluvit. Moc sem jim nevěřil a vydání plné jsem tipoval nejdříve za deset let nebo vůbec. A oni už to dokončují. Tak to tedy smekám.
    • Pozor, dokončujou zatim jenom příběhovej scénář. Hra jako taková má před sebou ještě nejmíň rok a půl (spíš ale asi víc) dlouhou cestu.
      • wenceslaus
        To nám neprozradíš přesnou hodinu, den ba ani týden? Co jsi to za odborníka...
        • stoupeek
          Vyjde to 25.8., ve 14:33:23. Někdy kolem roku 2018.:)
  • TheGGG
    Tož to je jasné, Troy Baker a Jennifer Hale... to jim bude stačit na většinu postav...
    Jen Žižku by mohl dabovat Steve Blum
  • Budu muset koupit novou grafiku *13* Už tak mám problém to v 60ti fps rozběhat (jen 720p).
  • snih64
    to by mi zajímalo když dělají motion capture na facku kde dává žena muži jestli to bude i naopak, muž ženě
    • Emacipovaným ženám jedině pěstí. Genderu zdar!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit