Přejít na výpis diskuzí
Warhorse dokončují příběh Kingdom Come a shání dabéry
16.12.2015 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Vypadá to výborně. Ještě to asi potrvá dost dlouho, než z toho bude hra, ale bude to určitě prima.
PS: Ten ksicht na pozadí, to je jako omluva fanouškům Bethesdy nebo "skrytá" reklama - naše hra bude něco jako hry od Bethesdy? -
-
Tak on měl rád F:NV a i staré fallouty.
-
-
hlavně bych rád krom dabéra i jiného Henryho, tenhle vypadá dost divně, nesympaticky, vypadá jak Defaultní Shepard z Mass Effectu => Asshole
Momentálně mě Alfa hry moc nebaví, zřejmě svou rozbitostí a chybějící mechanikou + dost strašná optimalizace. Docela jsem zvědav na Betu, která by mohla ukázat, jak ta hra bude funkční. -
-
Defaultni Commander Sheppard je jedinny pravy Shep. Ty Vase zpotvoreniny mi byly vzdy k smichu. Stejne jako ta tupa zenska parodie na skutecneho Commandera Shepparda
-
Ještě jsem neviděl Vlastnoručního Sheparda, který by se povedl lépe než defaultní. Občas s iříkám, jak někdo mohl na takovou podobu koukat tři díly :D
-
-
můj shep byl teda mnohem větší sexouš než ten defaultní...
-
Tak to si neviděl mýho Shepyho. :-) Ten byl dělanej s láskou k Mass Effectu a řekl bych, že defaultní Shepy mu nesahá po kotníky. :-D
-
-
-
Tak doufejme ale, že ti noví dabéři budu spolehlivější, než tamten chápek, co dal na net testovací scénář hry, kde se nacházely dosti podstatné informace o postavách.
-
Hlavně aby tam pak někam zakomponovali Luboše! Lubóóóóóš!!! :-D
-
-
to by tam rozhodně měli dát aspoň jako easter egg, lidi chtěj vidět Luboše *1*
-
-
Ja myslim, že by to nemuselo bejt až tak nerealizovatelný:
V nějaký vesničce dostaneš drobnej nenápadnej questík, že kovářovi se ztratil učen a ty pak následně budeš tlačítkem pro itnerakci chodit okolo a pořvávat "LUBÓÓÓÓŠ!!!" (nejlíp vystřiženej hlas Tobiase :), no a po dvacátým výkřiku se Luboš spawne za tebou u pronese něco jako "Proč tu řveš jak na lesy? Někdo mě snat hledá ?" *5*
EDIT: ty kráso tak LUBOŠ tam už je http://kingdomcome.cz/lubos/ *15* *15* *15*
-
-
-
budou v kingdom come křive oči ?
-
-
a zkažené zuby, bez těch by to nebyl středověk *4*
-
-
A kadibudky!
-
-
A podpora volantu na ovládání koně
-
-
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Tak co bude s tím Seanem Beanem............. *3*
-
-
Adam Baldwin vyjádřil na twitteru zájem. Podle mého, bude dabovat hlavního protagonistu.
Ale samozřejmě to "zatím" není jisté.
http://www.csfd.cz/tvurce/43-adam-baldwin/ -
-
Tak za fanoušky Chucka jsem pro :) a kdy to udělal?
-
man they call Jayne, super! *1*
-
-
leda by ho najali za levno a umřel by už v intru *1*
-
-
:D dobrej joke, mas point :>
Jinak Seana Beana mam velice rad a rad koukam na filmu s nim a je fakt skoda, ze vzdy musi nakonec zemrit :> -
Chudák Martin Septim *9*
-
-
-
V pátek mám volno. *5*