Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Fajn budou i jen české titulky. Jinak jsem zvědav na ty český názvy v angličtině. Oh no, Čeněk z Vartenberka is coming!
    • jonatan.hanzlik
      Anonym má pravdu, Čeněk je Vinzenz.

Doufám ale že tam bude proslulý Kryštof Bastard z Polžic a Bezdružic (doslovně Christopher the Bastard from Afterspoons and Withoutsatellites)
    • Jo a bude to řikat Sean Bean :)
    • Stare a historicke osobnosti maji vzhledem k dejinnemu vyvoji v drtive vetsine pripadu i nemecka jmena. Pocitam, ze ty se pouziji. Takze Vinzenz von Wartenberg.

A nektera dokonce i do anglictiny, viz konec koncu Zmikund - Sigismund nebo i dnes kralovna Alzbeta. Plus nezapominejme, ze to funguje i naopak, Jan Viklef - John Wycliffe.
    • Diviš Bořek z Miletínka nebo Jan Želivský budou na tom podobně.

Klidně bych bral polský dabing + české titulky. Ale když bude dobrý český dabing, nebudu se zlobit. Máme dostatek herců i hereček s dobře rozpoznatelnými hlasy. Spíše to bude otázka peněz.
    • No, když osekáš česká jména o diakritiku, tak to zápaďáci zkousnou... stejně jako se nějak popasovali s českými jmény v NHL.
      Takže:
      "Oh no, Cenek from Vartenberg raped my wife!"
      "Great save by Hasek..."
      • Keyz
        Náhodou již to říkají často dobře. Jágr, Eliáš...

Slyšel na jednom videu i Ílias :D
        • To je fakt, mě nejvíc rozesmál "Zidliki" - to si Marek nezasloužil :D
    • Keyz
      To bude něco jako v zaklínači. Tam měli NPC taky nezvyklé jména pro západní publikum.
  • Keyz
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/155891_10201558870156781_2089574584_n.jpg

*1*
    • septicflesh
      Já bych v pracovní verzi říkal hlavnímu hrdinovi prostě 'PAVEL'.
    • Big_Pete
      ten se poved
    • To už je z motion capture prací? *1*
  • Vávra je (zatím) živoucím, nešťastným příkladem pro mládež spočívajícím ve skutečnosti, že zvýšená konzumace omamných, psychotropních a halucinogenních látek v kombinaci s narcistickou poruchou osobnosti vám může přinést úspěch na Kickstarteru a přebít tak absenci jakéhokoli konstruktivního či nadějného projektu, o talentu a schopnostech nemluvě...
    • Další pako co si tu hraje s + a - ? Když už chceš ze sebe dělat debila ta bylo lepší to dělat méně nápadně :)
    • Smrdí tady závist :)
    • Zato ty jsi náš spasitel, všechny nás zachráníš a vytvoříš tu nejlepší hru na světě.
    • Dávám 1/10 za snahu. Slabý trolling.
    • Zkus tu kritiku doplnit nějakými fakty (nejlépe doložitelnými) a pak bude tvůj příspěvek možná mít i nějakou hodnotu a smysl.
    • Ještě že jsi napsal (zatím), je dobré vědět, že v sobě stále chováš kousek naděje. Konstruktivní projekt, talent a schopnosti nejsou všechno, produkt a myšlenka se musí umět prodávat, genius nemá s tržním prostředí co dočinení, nepatří do něj, Vávra sice není genius, ale podle mě má talent, schopnosti, zkušenosti a zároveň se nebojí jít s kůží na trh. Opravdu by mě zajímalo, kterého nezávislého talentovaného vývojáře, jehož projekt nebyl dokončen z důvodu absence výše uvedených vlastností bys viděl na Vávrově místě raději. Spíš mi připadá, že si tím léčiš vlastní pocit nedostatečnosti a nízké sebevědomí.
    • Veskoslav
      Bla, bla, bla. Jsem debill ještě s debilnějším nickem a snažím se mlít pořád dokola ty samé kecy. je to nuda. Zkus to znova a pořádně.
      • Nevím, čím vás všechny Vávra tak uhranul. Svojí předchozí "prací" to určitě být nemohlo, protože Mafia I je přinejlepším slabě podrůměrnou hrou, a to i v kontextu své doby, zatímco Mafia II už je regulérní průšvih, na kterém není dobré snad vůbec nic, vyjma schopnosti oblbnout některé přihlouplejší hráče a přesvědčit je o neexistujících kvalitách této hry. Pak již zbývá jen Vávrův vous. Proti gustu... Nic to ovšem nemění na tom, že Paskvildom je předem odsouzen k neúspěchu
        • Dám ti radu do života, možná ti ho někdy zachrání, s tím co si myslíš o Várovi už asi nikdo nic neudělá. Jestli nemáš vlastní ochranku, nebo alespoň zbrojní pas a zbraň u pasu, tak na veřejnosti v ČR nikdy neříkej, že je Mafia I slabě podprůměrnou hrou.
          • Máte klapky na očích, další pokračování diskuze tedy pro mě postrádá smysl. Uvidíte za dva roky... Možná i dřív, spadnou-li vám ty klapky z očí..
            • Hobñousek, pozdravuje tě don Salieri
            • Tak pravil prorok Hovňousek...
            • Veskoslav
              No nebo Tě někdo najde a budeš v novinách. Slavný trolí blbeček nalezen, zabit když ho zalili do betonu s nápisem Mafia není podprůměrná hra.
        • Veskoslav
          Nuda. Kdyby jsi nedal Mafia I a slabě podprůměrná hra, možná by ti někdo jako ty i věřil. Slabý trotling. Šup s tebou do ignoru.
      • jn ten nick je sila
  • nejlepší by bylo udelat to v tom jazyku co mluví simíci, je to roztomilé a nikdo nebude ukrácen
    • A co potom? V pravém dolním rohu by měl hráč GPS navigaci, aby věděl, co se po něm chce?
      • titulky by tam mohli byt normalne
        • Walldstein
          K čemu? Hodíme tam ideogramy a tím se ušetří čas s psaním textu :D
        • Tak to je ze všech nejhorších možných nápadů ohledně dabingu ten nejlepší. Samozřejmě až po těch, které počítají s dabingem v jakékoliv reálné řeči.
  • V te FB diskuzi jsou totalni silenci co chteji po vavrovi. Latina, nemcina starocestina.... Delaji jako kdyby ta hra melibyt usita na miru jenom jim. Sakra neni tak si zvyknete na nejakej kompromis. Me bohate staci ze ta hra je o cem je a hlavne at se dobre hraje. Klidne si poctu v normalni cestina s tim, ze muze byt trosku upravena, ale nemusi byt echt staroceska. Fakt bych chtel vedet, kolik knizek ti co prahnou po latine, staroestina, nemcine (co to je pane boze za napady?) kolik precetli historickych knizek. Chytracci. Ted maji uplne jine starosti. Kdo chce moc, nema nic. To plati, platilo a platit bude
    • přesně tak... další věc, je jestli by té staročeštině vůbec rozuměli... co já vím, jak se staročesky řekne "kbelík"... někdy bych nerozuměl ani na Moravě, natož staročeštině... sice by to udělalo zajímavou atmosféru, ale po hodinách hraní by mi začlo vadit, že tomu nerozumím
      • ucho
        tak nerozumět je jedna věc, rozhodně bych ale nevěřil, že by to někdo tak nadabovat v rozumné kvalitě a s přirozeným přednesem. takže jestli dojde na český dabing, tak by byl nepochybně normálně česky... ale nepřijde mi moc rozumný za něj vyhazovat peníze, když si to u nás bohužel koupí celkem málo lidí, takže by se ani ten dabing nezaplatil...
        • Tak cesky dabing zrovna u KC by nebyl jen pro cechy (uz vubec ne kdyby tomu nemeli rozumet). Ruske hry i amici hrajou v rustine, zaklinace hral kdekdo v polstine a to tam neslo o zadne historicke realie. Jde o to vytvorit komplexni dilo ktere bude mit nezavisle na casu a miste porad svoji hodnotu. Jinak pro staroceske chytraky precetl sem kus kralicke bible a i s mou mizernou cestinou tomu rozumim pekne, pri nejhorsim treba trochu pouzit hlavu ale zadne tapani ve tme se nekona, a zni to naprosto luxusne.
    • Doufám, že na uřvance Vávra sere. Protože nejlepší je, když se tvůrci nikdo nesere do práce. Pak vznikají herní pecky. Půlka lidí nadává, jak manageři a investoři velkých herních firem k*rví hry podle svého gusta, ale teď budou jako "investoři" dělat to samé. Pokrytci.........
    • To je úplně normální. Fanoušci vždycky chtějí kraviny a je jedno, jestli je to hra ze středověku nebo z druhé světové války.
  • Jack1947
    No, nebyl jsem s tim tak daleko od pravdy. Zda se ze naklikavak uz ma jine starosti. (tak chapu -107 byla asi hranice) co me ale trapi ze nevyrovnal s mymi plusy. Ouch uz mu asi ani za tu namahu nestoji obycejni lide jako ja. *12*

Hmm, tak jsem se uplne netrefil, naklikava nekdy pozdeji nebo jak kdy nebo nato ma nejaky algoritmicky nastroje, kdovi. Diky za plus btw. *3*
  • Jack1947
    Ceska hra a bez dabingu to proste nejde, at se snazi vic. *12*
    • Taky to nechapu. Preci kdyz uz si davam smazak s hranolkama, tak jedine s tatarkou a ne kecup. Vzdyt se k tomu vubec nehodi.
      • Jack1947
        Prave tak proc bynemeli ceske hry nas dabing ? Je to jen o tom ze sehnat dobre dabery atp... a slo to ( Vietcong, Mafia - Mafia2 ( kdyz pominu to zklamani ze hry). Chce to jen chtit a jde vsechno. *3*
        • No dabing v druhy Mafii nebyl spatnej, ale mel svy mouchy, viz 1:28:05 *15*
          • Jack1947
            Mafia byla beztak nej! https://www.youtube.com/watch?v=ToFj9_HMijY L-E-G-E-N-D-A-R-Y!
  • Jack1947
    Zda se mi ze naklikavac se bud flaka posledni dobou, nebo uz ho Entity ala Veskoslav a dalsi podobni. Omrzely, takze ted se zameruje na jine a to plusy ( tedy uz predtim).

Kdop neveri at se koukne, Veskoslav v prumeru mel o 50% nizsi ohodnoceni a z toho vyplyva ze se zrejme pobavil a uz se zameruje jinam.

Je to Dulezite!!! Info protoze se tady stale resi tudiz aktualni a stale.

Vzhledem k tomu ze tu bylo hoodne ... vidim to zase na plusy - stoupencum a minusy odpurcum bno dneska kolem pulnoci rozhodne. ( vsem zainteresovanym). *3*
    • Snad ne.. já se vždy když řádí pousměju jak nekteří idioti tráví večery :)
      • Jack1947
        Za hodinu, max 2 uz bude naklikano. *4* Na to ani nemusis bejt vestec.
  • Tvl, je hlavní, že ta hra vůbec vyjde a ne to jestli se udělá dabing speciálně pro mikro trh jménem ČR. A vlastenecké kecy typu: "Je to česká hra odehrávající se na území dnešní ČR, tak musí být česky!" jsou k smíchu. Zajímá mě jak byste si na KS vybrali 300 000 liber, bez těch "zlých anglicky mluvících zápaďáků".
    • Pod toto se podepisu. Take bych rad, aby byl cesky dabing, ale duvody, proc pravdepodobne nebude, jsou jasne a sam bych na miste tvurcu jednal stejne. Argumenty typu: "Dyk je to ceska hra z nasi historie, to se to maji deti ucit v anglictine?" mne prijdou dost mimo.
  • Jack1947
    I kdyz ja nemusim mit Dabing tak moc ze bych bez nej nebyl pokud by byl na ukor veci co by jinak zlepsovali hratelnost, nemam problem s tim ze radsi kvalitu nez dabing. Je to takove jen me ( nejen) zbozne prani chapu ze situace uz neni takova jak pred x lety.

Herni scena je jina Ceska herni scena Kickstarter asi taky nebude uplne prochazka zahradou a aby stal za neco a ne za h... taky by si asi potrebovali radne priplatit a kdyz si muzou priplatit jinde , radsi to nez aby zanevirali na nejakou dulezitejsi cast... Pokud by to bylo az takove nestravitelne financne nevadi.

Jen nostalgicky si clovek zavzpominal na doby, kdy ve hrach porvavali Cesky no asi uz se tech dob nedockame nikdy no. Mainstream CZ hram naklonen neni a uz vubec ne dabingu
    pokud by vubec chteli delat profesionalni To by mohlo byt taky sakra drahe. Ja klidne radsi ustoupim kdyz bude ta hra vic propracovana neni to zadne ultimatum nebo snad neskutecna vec.

Kdyz bude bude budu rad, zatleskam . Kdyz ne tak ne holt vsechno uplne tak nejde. Bohuzel. ono i titulky musi bejt velkej Deal u takovyhle hry. Takze budme radi aspon za ne respkt (budem). *4*
    • ako uprimne tie doby ceskeho dabingu v hrach? az na par vynimiek bol ten dabing otrasny. A tiez sa neda povedat zeby tych hier z ceskym dabingom bolo v minulosti nejak vela. Teda okrem par starsich adventur ma napada tak mozno mafia, operation flashpoint a arma, zaklinac aj ked urcite ich bolo viac ale nikdy to nebolo tak zeby aspon nad 50% mainstream hier malo cesky dabing.

A fakt je ze dabing by tam sice mohli spravit pomerne lacno, ale nebol by velmi kvalitny a potom by zase vsetci nadavali, ze je tam zly dabing. Radsej nech tam su len titulky:)
      • Jack1947
        To ne ja jsem jen myslel Mainstream z pohledu dnesni doby, nikoliv ze dabing tak u 50% her ale ze bylo her vice.

Ano, pokud ovsem nejde o poradny (placeny) tak by to zato nestalo. Ona ta staroslovenstina-cestina mi pripada legracni v originalni pdobe alev eng euw to bude tedy neco.

" Kdož su boží bojovnici, hej ty chaso... " To fakt v eng bude hoodne k smichu.
        • tak zase v tom problem nevidim. To moze byt kludne v originali a len sa k tomu hodia titulky. Alebo len tak podmaz. ANi by som nevidel problem keby tam sem tam nejake slovo v cestine padlo. Ako vykriky zranenych a podobne. Skor ide o to ako sam Vavra tvrdi, ze celu hru s ceskym dabingom robit, tak aby ten dabing bol aj dobry by bolo zbytocne nakladne a nezaplatilo by sa to. Ale myslim, ze nejake tie kvazi autenticke vsuvky by sa tam kludne dostat mohli.
          • Jack1947
            Bud poradne nebo vubec. Mohli ale pokud by delali kompromis mezi tim a onim tak radsi to ono.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit