Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Co tam bylo se sběratelkami? Mám jednu z KS a druhou z Xzone 😀 jakože tam nebyly všechny odměny v rámci KS?

• Já to říkal, potřebuješ očního. Rozdíl je OBŘÍ!!! 

• goyim

Ono hlavně to, čím tás tady Nvidia roky krmila, nebyl RT. Plnohodnotný RT je "path tracing" (vítejte ve světě marketignových keců) a na ten ti ve 4K nestačí ani ta 4090. Takže stále je to hudba budoucnosti. A vliv na kvalitu obrazu to má zásadní. RT bych nazval "end-game" technologií. Je to jediná technologie, která dokáže zblbnout tvůj mozek natolik, že přestáváš vnímat rozdíl mezi hrou a realitou. Alfou a omegou realističnosti je totiž simulace světla. Můžeš chodit v prostoru, kde jsou jen holé zdi, ale s kvalitním RT máš pocit, že si ve skutečné místnosti.

• Derp_1337

Jsem překvapen, že to tady není plné stížností na Warhorse a za nesplněné sliby u prvního dílu (sběratelky, atd.). Předpokládám, že cenzoři od redakce pracují na plné obrátky. 😂

Trailer vypadá dobře, akurát ten nový obličej hlavní postavy Jindřicha působí dost zvláštně. Asi to bude chtít zvyknout si na něj.

• RPGčka nejsou jako taková nejnáročnějši na optimaliazci.Tam prostě záleží kolik hra má v sobě mechanik a jak je komplexní, ale nemusí to být nutně RPG.

• Když už jsme u počasí, tak by mohli vylepšit reakce postav na ně. Aby se nestávalo, že postava za deště nebo pozdě večer (za tmy) vyšívá nebo abys nepotkával poutníky na cestě lesem ve dvě v noci stejně často jako ve dne. Když vidíš, že jiné postavy mají dobře udělané denní rutiny, tak je to dost rušivé. A když člověk už u prvního Zaklínače (tedy před 16 lety) viděl, jaký vliv na atmosféru má, když se aspoň některé postavy umí schovat před deštěm (a nadávat na něj)...

• No s RT to vypadá líp. To si zas nelejme čistého vína, nebo si opravdu skoč na to oční 😃

• Kminek

To dělal někdo se špatným barvocitem? Hrůza, hlavně ty červené vlajky.

• Derp_1337

Po předchozích zkušenostech bych to rozhodně nekupoval Day 0. Počkat aspoň pár měsíců než opraví ty nejhorší bugy.

• BohumilCisar

Ano ta obloha v jedničce byla příšerná. Přitom je to věc, která po celou dobu hraní zabírá tak 1/3 obrazovky, tak by se to nemělo přehlížet. Na artworcích krásné naducané mraky a ve hře rozmazaná placka, která vypadá celou dobu stejně ať už prší nebo ne :) 

• BohumilCisar

RT je určitě super technologie, ale pořád to není zase tak zásadní rozdíl, aby hry bez něj vypadaly špatně. Postava vypadá na obou screenech úplně stejně uměle :)

• Inquisitor

Já doufám ve zlepšení efektu počasí, kdy během jasného odpoledne a noční hvězdné oblohy nebudou lítat hromy a blesky. Celková absence oblačnosti, nebo jenom v náznacích, mě u jedničky hrozně irituje. 

• BohumilCisar

Než se objednám na oční, můžeš mi sem prosím tě hodit nějaké příklady super pěkné grafiky využívající nové technologie? A prosím něco s open world a aby to byly krajinky a ne tunely. 

• Ray tracing ale není jen o odlescích, jak tu všichni tvrdíte! Je hlavně o reálných stínech, toku světla. Hry bez RT jsou ploché, protože právě postrádají reálné zastínění a nasvícení!!!

screen 01

screen 02

• Za mě osobně, grafika naprosto v pořádku :D

• Přemšlím že to tentokrát koupím na PSko, takže taky doufám.

• celoush

Co? Vždyť to říkali přímo v tom reveal videu na konci a navíc je to vidět i na závěrečném obrázku.

• morokura

Tak zrovna na 3070 to se zapnutým RT nepoběží úplně výborně. Mám 4080 a kromě CP77 vypínám RT všude, protože ten přínos vidím minimální, ale výkon často spadne o desítky %. S DLSS je to lepší, ale jediný přijatelný nastavení je Quality a i tam mě rozčiluje menší ostrost. V ostatních hrách se musí člověk fakt hodně zaměřovat na rozdíly, pokud zrovna nečumí přímo do louže.

Mě se vizuál líbí hodně, vypadá to krásně, spíš se bojím optimalizace.

• Ne, ta hra vypadá zle, protože nevyužívá nové technologie. To není o stylu. 

Kdo to nevidí, měl by navštívit očního. 

• spoock

bylo by fajn, kdyby to tentokrát běželo na konzolích mnohem lépe, než v případě jedničky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit