Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řemdich je vcelku raritní zbraň, i když v dané době a lokaci by se jich určitě pár našlo. Ale neviděl jsem jednu z nejpoužívanějších chladných zbraní všech dob ani žádnou z jejích odvozenin. Samozřejmě myslím kopí a ostatní dřevcové zbraně. Asi by musel být nějaký postih (třeba že by nešlo nosit v batohu), ale je to divný středověk bez ostrého kusu železa na dlouhém klacku.

• dworkin

Faciálky jsou příšerný, všichni jak po mrtvici. Krajina pěkná, tou se bude hezky toulat.

• Pak nevím proč sis jí kupoval. S RT jsou hry vážně žrádlo! I třeba Cyberpunk. 

• Inquisitor

Největší kritici se většinou rekrutují s těch co hru buď nehráli vůbec, nebo deset minut:)

• BohumilCisar

V čem konkrétně je grafika zastaralá? 

• Zastaralá? Pán je rozmlsaný z grafiky Alan Wake 2? 😄😂 reálně to vypadá dost dobře, respektive prostředí vypadá pěkně - modely obličejů jsou už horší no 😅😂

• Osobně jsem spokojen s přístupem více toho stejného jelikož první Kingdom Come byl super takový jaký byl. Ne vždy je potřeba přicházet s něčím naprosto inovativním a rozkopat to, co fungovalo dobře.

Jinak osobně jsem spokojený že to ohlásili až teď a ne několik let dopředu - tomu by se měli přiučit i ostatní studia. Čekat půl roku mi nepřijde kdovíjak strašné - otázka je v jakém stavu to vyjde no 🥲

• BohumilCisar

V tom dokumentu o vývoji, co vydal konkurenční web, říkají, že to výjde ke konci roku. Je to holt RPGčko, nejnáročnější hra na vývoj a odladění. 

• Možná v nějakých menších rolích, ale jinak doufám, že to dostane super profi dabing od skvělých herců.

Ten český dabing je skvělý na poměry, v jakých vznikal, ale tady čekám výrazně víc.

• uaxpk

Musím přidat k medvedddovi. Já to tenkrát hrál s kartou GTX 960 4gb taky v klidu (a naštěstí bez větších chyb).

• Český RDR2! 😍

• jurb83

Mna dlho odradzal subojovy system, kvoli tomu som hru "dohral" az na treti raz, ale treba to brat skor ako stredoveky pribehovy survival simulator ako cRPG.

• jurb83

osobne mam rtx3070 a i7 12 gen a ray tracing a path tracing, mavam pravidelne vypnuty...

• Grafika je bohužel dnes už dost zastaralá. Snad ještě přidají podporu Ray tracingu. 

• x_ander

Kabibudky byly už v jedničce, takže... píšeš blbosti.

• Ja jsem pocital ze tam naferovku dropnou 2026 💁‍♂️ takze jo cekal…

• zx_spektrum

Z oznámení nejvíce zaujala hudba (těším se na soundtrack) a Vávrovo tvrzení, že je Kutná Hora ve hře možná až moc velká (no to jsem zvědav). Jinak je dojem spíše takový vlažný, lehce pozitivní.

Grafika, jasně, vypadá to líp než jednička, ale upřímně, při bližším zkoumání pauznutých záběrů z traileru to vypadá jak vylepšená jednička, než nějaká grafická špička současnosti, možná limitace enginu?

A teda ten nekonkrétní release date 2024 zklamal. On snad někdo čekal, že to nebude letos? Dělá se na tom ~6 let, živí 250 hladových krků, vyšívat na tom ještě rok dva by začalo být ekonomicky nereálný. Já očekával aspoň i měsíc, tak červenec srpen, ta nejasnost mi smrdí tím, že radši nechtějí 3x oznamovat odložení a v horším případě se modlí, aby to nakonec nemuseli odložit na únor 2025.

• Hudankar

Normálně bych se začal těšit, kdybych se nevytočil dva týdny zpátky u jedničky 😀 konečně se do ní pustíš, necháš tam 130+ hodin, vymakáš se .. a u konce nastane fantastický problém s nekonečným načítáním po jedné cutscéně a hra je nedohratelná! ❤️ doufám že dvojka bude na moje nervy hodnější 😀

• medveddd

Mně teda hra běžela dost v poho na tehdy dva roky starém budget kompu s GTX 1060 na high.

• Dondae

Ne ale kadibudky už budou prý..... Museli si na to ale upravit Cryengine. Trvalo to jen několit let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit