Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má nejočekávanější hra!

• vonTossis

Jednička mě nějak moc nevzala a nedokázal jsem ji dohrát.  V mnoha detailech to bylo nedotažené a kostrbaté. Jsem zvědav,  jak významný posun bude ve dvojce. Vlastně bych si ji rád zahrál a chtěl bych s ní být spokojený. 

• A budou řemdihy?

• twicer

Hunt:Showdown dokazuje, že minimálně gunplay a práci s audiem zvládá více než dobře. Neodsuzoval bych jeho potenciál.

• Duptcheck

Snad ano

• Carnage666

Já doufám, že to je tutovka že to budou dělat stejný lidi.

• Row

Tak doufám, že jestli bude opravdu oficiální český dabing, že se obrátí na autory (nebo alespoň hlavní herce) toho z jedničky. Měl sice své mouchy, zejména občas v konzistenci upravených dialogů (což by normálně řešil lepší budget a následné opravy a dotáčky), ale vesměs je fakt dobrej a rád bych si zas poslechl Jindru i Ptáčka od jejich původních herců.

• skaven

neboj sa, nadzabu tam upscalling a bude to poriesene

• Inquisitor

Dabing je potvrzený

• Ano, graficky to vypadá pěkně...až na to že si budeme muset zvykat na nové obličeje (minimálně u Henryho 😂). Spíš se obávám že si ta grafická krása vybere daň na náročnosti na GPU 🥲 Snad si tentokrát poradili s optimalizací lépe, můžeme jen doufat.

Také doufám že plánují kolektorku.

• michaelfoucault

Přesně... Není snad horší engine než právě CryEngine.

• michaelfoucault

Neudělají. Nejsou na to prachy.

• no on je to dost predelanej cryengine k jejich potrebam... kdyby mohli vratit cas a vedeli jak to s nim dopadne asi by si radsi vybrali unreal...ja jen doufam ze udelaj ceskej dabing ... 

• morokura

reakce na BohumilCisar

• morokura

Engine bych neřešil, věřím že to za 6 let vyladili, zoptimalizovali a graficky se to zdá více než dobré :).

• BohumilCisar

Vypadá to úchvatně a stejně krásně to odprezentovali do světa. Ovšem poslední slide, ve kterém vidím nápis "CryEngine", mě trochu znervózňuje 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit