Warhorse představili Kingdom Come: Deliverance 2. Vyjde ještě letos
-
Z oznámení nejvíce zaujala hudba (těším se na soundtrack) a Vávrovo tvrzení, že je Kutná Hora ve hře možná až moc velká (no to jsem zvědav). Jinak je dojem spíše takový vlažný, lehce pozitivní.
Grafika, jasně, vypadá to líp než jednička, ale upřímně, při bližším zkoumání pauznutých záběrů z traileru to vypadá jak vylepšená jednička, než nějaká grafická špička současnosti, možná limitace enginu?
A teda ten nekonkrétní release date 2024 zklamal. On snad někdo čekal, že to nebude letos? Dělá se na tom ~6 let, živí 250 hladových krků, vyšívat na tom ještě rok dva by začalo být ekonomicky nereálný. Já očekával aspoň i měsíc, tak červenec srpen, ta nejasnost mi smrdí tím, že radši nechtějí 3x oznamovat odložení a v horším případě se modlí, aby to nakonec nemuseli odložit na únor 2025. -
Normálně bych se začal těšit, kdybych se nevytočil dva týdny zpátky u jedničky 😀 konečně se do ní pustíš, necháš tam 130+ hodin, vymakáš se .. a u konce nastane fantastický problém s nekonečným načítáním po jedné cutscéně a hra je nedohratelná! ❤️ doufám že dvojka bude na moje nervy hodnější 😀
-
Mně teda hra běžela dost v poho na tehdy dva roky starém budget kompu s GTX 1060 na high.
-
Ne ale kadibudky už budou prý..... Museli si na to ale upravit Cryengine. Trvalo to jen několit let...
-
Má nejočekávanější hra!
-
Jednička mě nějak moc nevzala a nedokázal jsem ji dohrát. V mnoha detailech to bylo nedotažené a kostrbaté. Jsem zvědav, jak významný posun bude ve dvojce. Vlastně bych si ji rád zahrál a chtěl bych s ní být spokojený.
-
A budou řemdihy?
-
Hunt:Showdown dokazuje, že minimálně gunplay a práci s audiem zvládá více než dobře. Neodsuzoval bych jeho potenciál.
-
Snad ano
-
Já doufám, že to je tutovka že to budou dělat stejný lidi.
-
Tak doufám, že jestli bude opravdu oficiální český dabing, že se obrátí na autory (nebo alespoň hlavní herce) toho z jedničky. Měl sice své mouchy, zejména občas v konzistenci upravených dialogů (což by normálně řešil lepší budget a následné opravy a dotáčky), ale vesměs je fakt dobrej a rád bych si zas poslechl Jindru i Ptáčka od jejich původních herců.
-
neboj sa, nadzabu tam upscalling a bude to poriesene
-
Dabing je potvrzený
-
Ano, graficky to vypadá pěkně...až na to že si budeme muset zvykat na nové obličeje (minimálně u Henryho 😂). Spíš se obávám že si ta grafická krása vybere daň na náročnosti na GPU 🥲 Snad si tentokrát poradili s optimalizací lépe, můžeme jen doufat.
Také doufám že plánují kolektorku.
-
Přesně... Není snad horší engine než právě CryEngine.
-
Neudělají. Nejsou na to prachy.
-
no on je to dost predelanej cryengine k jejich potrebam... kdyby mohli vratit cas a vedeli jak to s nim dopadne asi by si radsi vybrali unreal...ja jen doufam ze udelaj ceskej dabing ...
-
reakce na BohumilCisar
-
Engine bych neřešil, věřím že to za 6 let vyladili, zoptimalizovali a graficky se to zdá více než dobré :).
-
Vypadá to úchvatně a stejně krásně to odprezentovali do světa. Ovšem poslední slide, ve kterém vidím nápis "CryEngine", mě trochu znervózňuje 😀