Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se spolehni, že to tady čte. *4*
  • Karma není. Když nebudeš o nic nikdo nepřijde.
  • Tak jsem se prisel podivat co zase Dan Vavra udelal spatne a koukam ze jsem nasel to spravny misto. Doufam ze to tady cte aby mohl nacerpat spoustu skvelych napadu a okusit trosku zdejsi konstruktivni kritiky :D
  • Letos jsem byl na dovolené, kde bylo docela dost mladých Čechů (odhadem tak 19-25 let) a mluvili pěkně. Resp. o dost líp, než jsme mluvili my v jejich věku. A o dost líp, než Vávra na tom videu teda. Ale neptal jsem se jich, kde se to učili.
  • Jak by řekl můj čoklík: mňamku. *1*
  • Karma je děsnej prevít. Já ti přeju, ze srdce přeju, aby se ti za tuhle větu nezakousla do zadku... Ale není to v mojí moci a asi si na tuhle chybu už brzo vzpomeneš.
  • Ano, protože jí mluví o té hře. Duh...
  • Já jsem ten boj osobně nezkoušel, tak nevím, ale možná to tak špatný není. Jako vyloženě blbý mi to nepřijde. Akorát ty animace jsou příšerný.
  • Zajímá tě hra a a Vávra ne, ale jeho angličtině se vysmíváš?
  • Umři. Svět bude lepší.....
  • walltar
    Celkem dost lidí zvládá psanou, i když i hromada mladších má problémy, ale znám málo koho, kdo by zvládal mluvenou.

Ale nevím jak je to s lidma pod 20.
  • Na Vávrovo nahnědlej Facebook se*e pes, Baníkovče. Poslední místo, kde se krotí a píše něco, co se dá číst, je Jáma pekel v LEVELu. Ale co, každej jsme nějakej. Mě nezajímá Vávra, ale hra, na které Bakalovo studio pracuje.
  • Já doufám, že dneska už se u nás anglicky mluví o trochu líp než za mých mladých let, kdy jazyk učily přeučené ruštinářky.

A odstranit ten déšť aspoň dodatečně není žádný velký problém. Akorát si nikdo nedal tu práci, že.
  • Minule Dan na Facebooku okomentoval pár konkrétních příspěvků odsud z diskuze a tak je tu teď nablito ještě víc než obvykle ve snaze být dnes mezi vyvolenými *7*
  • walltar
    Myslím, že za ním v pozadí prší a mikrofon jim chytá ten zvuk toho deště když nemluví. Asi nějaká automatická kontrola hlasitosti nebo něco takovýho.

Ale ani přes to sem neměl problém rozumět. Na to co je u nás anglický standard mluví ještě celkem dobře.
  • walltar
    Hmm tak když to lidi srovnávali s bannerlordem, sem si řekl "Tak jo, aspoň je to obojí ve středověku" ale srovnávat příběhovku, která se odehrává na celkem malé ručně dělané mapě, se sci-fi sandboxem, kterej je kompletně procedurálně generovanej už je moc.
  • Ja Vavrovi fandim, jen mam obavy, aby kvuli perfekcionismu mu nedosly prachy a nemusel vydat polorozdelanou hru s neodladenymi mechanismy.
  • Llour
    však tebe jsem na mysli neměl
  • Kvalitní výkaly. Děkujeme..
  • kudrnac jak vsechno odkejval, zaslouzil by pamlsek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit