Přejít na výpis diskuzí
Warhorse předvádí výhody plátové zbroje a představuje nové typy zbraní v Kingdom Come
2.9.2016 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
Vím o tom tolik, že to jde. Spíš mě zaráží, že to nevíš ty...
Vávrova výslovnost je pořád stejná, tj. pořád stejně špatná. Kdyby si dal tu práci a absolvoval pár hodin s dobrým učitelem, tak se s minimem námahy výrazně zlepší. Jenže on si tu práci nedá, protože má patrně dojem, že mluví dobře. -
Jj koukam na to jak vyvorana mys a nestacim se divit. Ukazujou nam jak delaj na necem uplne unikatnim a tady se zmuzeme jenom na to kritizovat ze nemluvi perfektne anglicky a ze to je spatny a nikdy to nevyjde. Nevsiml jsem si ze by si v diskuzi pod videem na youtube stezoval jediny anglicky mluvici clovek na spatnou anglictinu :D
Ja rozhodne nerikam ze bychom nemeli byt opatrni. NMS jasne ukazal ze nemuzeme verit vsemu ale Warhorse je co se informovani o vyvoji docela dost otevreny a to vcetne moznosti si spoustu mechanik vyzkouset v EA. -
Ja ho mam rad..ale ne neodpousti:)
-
Pak už si nevzpomene, až ho trefí karma kamiónem.
PS: Na hru se taky těším a dobu vývoje plně chápu, i odhodlání všem úskalím čelit.
PS: Přesně tu ruštinářku co nás začala učit anglicky (ejmiridiam, pimiridiam) si pamatuju.
Nicméně někdo na fonetickou výslovnost cit má, někdo ne, někomu se ten jazyk učit trvá déle, někomu to jde samo a horký brambor nepotřebuje. No a Vávra mluví jak mluví, rozumím mu krásně a angličan/američan si alespoň odliší tu výslovnost s přízvukem ruským. -
zase jsi pres sve ego nepochopil co tim chtel trolit.. ok klasika
-
jj přesně on to dělá celý sám, ty ostatní lidi kolem to jsou jen najatí herci..
-
Vávra si dovolil kritizovat Skyrim... to se neodpouští.
-
maji to v planu vydat pred Star Citizenem.. :D
-
Já se na hru osobně hodně těšim. Jasně nebude to bez chyb a ani to nebude nejlepší hra pod sluncem. Ale kolik takových her je? RPG z patnáctého století z českého prostředí, bez magie apod.? Nevim proč se tady snáší na hru tolik kritiky, ještě k tomu na hru která není hotová a ještě ani nevyšla. Já osobně takovou hru ještě nehrál a rád si jí zahraju i kdyby měla vyjít za dva roky. Tohle si rozhodně nezaslouží.
Když čtu ohlasy ze zahraničí je tam taky nějaká kritika, to je normální, ale to plivání tady fakt nechápu. -
Podobné hry však nemají neskutečně egoistického vývojáře, kterej všude byl, všechno zná... Tady se nám blíží pěknej průšvih :D
-
Není problém? *1* Co ty o tom víš? *3*
Vávrova angličtina se lepší, zvyká si zřejmě na komunikaci ve studiu a na tyhle deníčky. Ze začátku to vážně nebyla žádná sláva, teď mluví v pohodě spatra, potřebná slovní zásoba mu taky nedělá problém. V zahraničí se naštěstí většina backerů a lidí, který hra zajímá, o jeho angličtinu nestará. Jsou tolerantní, chápou, že nejde o rodilého mluvčího.
Tempo řeči je skutečně trochu přehnaný. Ale zas - Warhorse (a jejich publikum) zřejmě chtějí prezentovat hru slovy hlavního dizajnéra (režiséra) a ne někoho, kdo sice mluví jako profesionál, ale neví, o čem mluví. Vlastně docela sympatickej přístup. -
Je to pěkný, Dan Vávra si dal vysoký cíl a jde si za ním. Je neskutečný, co dokázal. Jen tak dál, na hru se těším. *4*
-
Něco mi říká, že to píšeš o sobě. Ale s tvojí krizí identity ti nepomůžu.
-
Jistě. "Příběh zbytečného člověka"
-
Porovnej si dobu vývoje podobných her a pak si liskni *4*
-
Tyjo, ale skutečně na sebe dávej víc pozor. Přát někomu smrt, to si fakt koleduje o malér. Nemusí to přijít hned, ale pak si vzpomeneš...
-
Plan je na prosinec pristi rok ne?
-
Furt jenom předvádí, ale hra vyjde kdy, za 20 let? :-D
-
Ten zjev stále žije! Asi chyba sebereflexe... Jinak by jsi to již vyřešil.
Ostuda zbytečného člověka a jeho pokusu být přínosem... -
Myslet si můžeš, co chceš. Já vím svoje.