Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    *11* *15*
  • walltar
    Jo to byl...
    Celkem sranda je, že když člověk dneska kritizuje hru, tak první odpověď je "A ty už si kolik her udělal" a když člověk co má za pasem pár her něco kritizuje, tak mu potom všichni nemůžou několik let přijít na jméno. Ale na druhou stranu, to asi znamená že lidi ten jeho názor berou vážněj, protože by na to jinak už dávno zapomněli.
  • walltar
    No já právě nevím kolik prodali jednotlivé díly... ale řekněme, že pokud prodají 1M kopií (M&B má 4 hry v sérii, takže bych neřekl, že to je nereálné) tak se jim hra splatí a ještě dost vydělají.

A taky je potřeba si vzít, že splácet musí jen to co jim dal investor... ostatní jsou peníze od lidí, kteří si hru vlastně koupili dopředu.

Takže vlastně jim stačí velice málo prodaných kopií, aby zaplatil investora + mu vygenerovali nějakej zisk. Samozřejmě je možné, že jim investor dal víc, než ty původní 3 miliony, ale pochybuju, že to bude nějak extra víc.
  • Ty jsi mel vytyct...z prosteradla v roce 2002.
  • Paulcz
    Ona tam žádná hratelnost ani moc není, celou dobu co jsem hrál Skyrim jsem měl pocit, že testuju nějakou podivnou věc, když se člověk nehoní za itemama tak už tam nic nezbývá. Svět je patlanice, nic nefunguje, skilly k ničemu, NPC bez AI, všechno postavený na hlavu.. Ale jo pár dní mě to bavilo :)
  • No..to jen poukazuje na to jaky ten vavruv clanek byl jen rypani v houvne..(podobnej seznam se da sestavit skoro u kazdy hry)
  • No, ja nevim, kdyz clovek vidi zabery z jejich studia tak na indie vyvojare teda nevypadaj, spis to tam vypada jak v centrale EA, jen ten provoz tohohle zazemi musi stat majlant.

nevim ze by Kingdom Come mela byt serie , ze by se to dalo srovnavat s prodeji nejake jine serie..spis se podivat kolik prodal treba prvni dil mount and blade to by asi bylo presnejsi..teda jestli tou ,,serii,, nemyslis rozkouskovani na nekolik casti..
  • Ty toho prevraceni na ruby nenechas zejo?:) Ja snad nekde psal ze JA nekomu strelim po hube? Ja psal LIDI..a ted uz ale vazne i ja dostavam chut ti jednu strelit:)
  • walltar
    Kingdom Come a celkem drahé? Mě přijde, že tu hru dělají prakticky zadarmo.

Tam je celková cena kolem 6-8M USD ne? Což je úplně nic na takhle vypadající hru. A myslím, že i pokud si to koupí celkem omezené publikum tak se jim to splatí.

Když Mount & Blade série prodala kolem 6M kopií a to je si myslím, ještě o dost okrajovější záležitost, než KC, tak si nemyslím, že by museli nějak cílit na mainstream.
  • walltar
    Já sem si třeba Skyrim náramně užil a přemýšlím, že si ho zase zahraju... Ale I tak jsem celkem souhlasil s tím co tehdy Vávra napsal.

Ta hra je imho výborná... ale není dokonalá.
  • " aby prodala 20m kopii. rekl bych ze daleko snazsi je udelat hru ktere je zamerena na uzsi publikum" Tak promiň, že si z tvých textů něco vyvozuju, asi to nemá smysl. BTW jestli někomu jednu "střelíš" za to, že nazve tvojí argumentaci za demagogii, chápu tvojí nadměrnou aktivitu na tiscali. V reálu s tebou asi málokdo diskutuje při takových praktikách.*2*
  • Nejvíc je stejně ten inventář okopírovanej z Oblivionu :D
  • dr:tl

did read
    troll low
  • Podle zápachu tipuju he7he...
  • popularita =/= kvalita
  • nevim jak si na tohle prisel, ale zrejme si asi potreboval oponovat. zajimalo by me kde pisu neco o slozitem vyvoji. Jen jsem rekl ze udelat hru kterou muze hrat hrac s vysokymi naroky a zaroven casual nemusi byt zrovna snadne.
    Jinak doporucuju tohle co jsi ted udelal v realnem zivote nedelat, plno lidi by si mohlo myslet ze jsi mimo, pripadne ti jednu strelit po hube *1*
  • TheGGG
    já osobně bych ho složil kopem z otočky a pak dorazil zabodnutím ukazováčku do jeho srdce...
  • TheGGG
    trochu zapoměli na krev... já chápu, že tam asi kvůli "realitě" nebudou lítat usekaný ruce, ale přeci jen, když někoho majzli palcátem přes lebeň, tak to muselo pěkně vytýct....
  • Vysoká prodejnost značí, že hra měla složitý vývoj? Flashi, tvoje demagogie nemá mezí...
  • kvalita hry je ciste subjektivni zalezitost, uspesnost hry se zcela jiste meri jeji popularitou, a pocet prodanych kopii je primo umerny tomu jak je hra popularni. Ono to neni jen tak udelat hru aby si nasla tak siroce vetvene publikum ktere ma svoji merku kvality na stupnici od 0-100 a aby prodala 20m kopii. rekl bych ze daleko snazsi je udelat hru ktere je zamerena na uzsi publikum, protoze tam se nemusi resit cela skala stupnice kvalitativni subjektivity. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší