Přejít na výpis diskuzí
Warhorse předvádí výhody plátové zbroje a představuje nové typy zbraní v Kingdom Come
2.9.2016 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
Já právě asi ne, jsem střihač, ne zvukař. *3*
-
Jsem rád, že píšeš věcně. A nevěřím tomu, že konkrétně ty by sis s tím "deštěm" nedokázal poradit aspoň do té míry, aby to pokaždé, když Vávra dokončí větu, nezačalo řvát jako když funí přežranej nosorožec.
-
Tak všechen zisk z prodeje hry taky nepoputuje přímo vývojářům a provoz kanclu v Karlíně něco stojí, nicméně Warhorse musí mít spočítaný, že je ten projekt jakžtakž rentabilní.
-
Innocenc II. na Druhém lateránské koncilu zakázal užití kuší, praků a luků proti křesťanům. Zakázal taky rytířská klání ohrožující život nebo třeba přikázal světským autoritám vykonávat soudní moc jen pod dohledem a za pomoci církevních autorit a zopakoval zákaz Prvního lateránského koncilu uzavírat v kněžském stavu manželství nebo žít v konkubinátu. (Nucený celibát je až vrcholně středověká záležitost.)
-
to je opravdu různé a opravdu záleží na zasažení /nezasažení tepny. Někdy rána nekrvácí vůbec a je to jen rozevřená kůže, pokud zasáhneš tepnu, tak to může vystřikovat (v rytmu tepu srdce) i na metry daleko.
-
pls anonymku, to jak si měníš nicky ti nepomůže a přestaň mě pořád balit...
-
viděl jsem video, kde střela z odstřelovačky utrhla týpkovi kus hlavy... mozku a krve bylo kolem hodně...
-
nemluvím o filmech.... doporučuji ti se podívat na reálné záběry z válek na středním východě... tam uvidíš, že té krve je v člověku hodně...
-
Jako Warhammer? Wtf to asi moc ne
-
uražený fanboyz blizzardu pls...
-
Myslím že to je nejmenší problém , jde o to že to pořád vypadá jako hra o boji cínových vojáčků
-
Rybarska sit je takova gladiatorska zalezitost ale v opravdovem boji to nikdo nepouzival....
-
Brutalita v mainstreamovych hrach (co oni chcou byt) je problem, mluvil otom i v jednom fightclublu.
Ale trend dneska po Doomu a ted ShadowWarrior2 je prave mega-brutalita takze by mohli naskocit na tento vlak a naky gore mod tam pridat. -
Už by to taky chtělo ukázat něco nového. Soubojový systém je jistě důležitou složkou hry, ale mě by spíš zajímaly nové lokace (uznávám, nedávno jsme viděli třeba Sázavu) a interakce s prostředím a postavami.
-
Přesně tak. Ti rytíři měli roky tréninku ve zbroji a s meči a nebyli zdaleka tak neobratní jak se může zdát. Navíc v bitvách bojovali v řadách. Kdyby jednoho srazili na zem a útočník se ho pokusil dostat na zemi, tak by sám dostal ránu přes záda ještě dřív než by stačil cokoliv udělat. Tohle není Assasins Creed :)
-
Té krve je taky ve skutečnosti méně než si lidé myslí z filmů a jiných her. Obvykle dojde k ráně, která ani není od krve a pokud útočník rovna nezasáhne tepnu, tak se jenom podlije krví a loužička se pomalu zvětšuje.
Například u střelných zranění je to opravdu hodně velký rozdíl mezi tím co známe z filmů a jaká je skutečnost. Po zásahu kulkou se člověk svalí na zem, ale nikde není žádný výstřik. Opravdu pokud nezasáhne tepnu, tak krev z počátku ani moc neteče. Pak se místo kolem rány pomalu začne červenat. A to bez ohledu na to, jak moc jsou poškozené vnitřní orgány. -
No, tak zrovna Skyrim je dost prumerna hra, kde ty "malickosti" maji rozhodne vliv na hratelnost -> A to jsem to dohral s obema datadisky a nekolikati mody, ktere spoustu tech "malickosti" opravuji. Bez nich by to byla uplna tragedie. Proste typicky TES. A na tech ukazkach, ktere z Kingdom Come vysly, je videt, ze Vavra nechce jit stejnou cestou.
-
Zbroj tezka byla, ale ber v potaz, ze vetsinou dany clovek pomerne casto (co jinyho chces delat ve stredoveku krome cviceni, zrani a rozmnozovani) cvicil primo se zbroji a vypestoval si fyzicku. Kusi ho prostrelit muzes, a taky se tak delo, dokonce papez, jehoz jmeno jsem zapomnel, oznacil kuse za nekrestanske, protoze neni mozne, aby sedlak bez treninku byl schopen na nekolik desitek az stovek metru zabit rytire.
Prilba mu omezovala rozhled - zalezi jak ktera, typicky vidis dobre dopredu a nahoru, do stran je to diskutabilni, dolu na nohy casto nevidis vubec, ale to se zaclo pozdeji kompenzovat. Pokud proti tobe bezi borec, tak si ho nejspis vsimnes. Proti vrazeni dyky nic nemam, nicmene rybarska sit je blbost jak svina. V boji bys ji musel celou dobu drzet v jedne ruce, takze nemuzes pouzivat stit, je tezka jak prase a pochybuju, ze by ji nekdo dokazal hodit na smysluplnou vzdalenost. -
Kdyz neco funguje, proc to menit?
-
Ne kluku, tohle není srdce, to je (_|_)