Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě že ne, pokud je gamedesign udělaný dobře, zamaskuje to tak, že si toho hráč ani nevšimne, je tam třeba nějak odůvodněné, proč ty dveře nejdou otevřít, pokud jsou autoři lemry, dopadne to takhle

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/e7/dd/20/e7dd20a549537d6f297053d59012106e.jpg

S tim nepřeskočitelnym plůtkem si děláš srandu? To je v každý druhý hře, zvlášť Bioware jsou na to experti, takže KOTOR, Dragon Age, Mass Effect, z jiných krajů třeba Witcher 1 a 2
  • Magister_Peditum
    Jo, jenže zápasníka MMA v trenclích skolí první rána mečem.
  • To co popisujes neni herni logika, nybrz technicke reseni/limit.
    btw: muzes mi prosim uvest hru, kde byl kilometr dlouhy 30 cm vysoky plot, ktery nesel prejit ani preskocit? Dik!
  • Tobě by nepomohlo, ani kdybys do těch pay2win her narval miliony, furt budeš největší looser *1*
  • Ten zákaz nikdo nedodržoval.
  • TheGGG
    ty a další dva anonymci co jsou uprdnutí, že jsem řekl co si myslím o vašich p2w omalovánkách...
  • Naopak, myslim, ze to vedi vsichni... :D
  • TheGGG
    ale né každý podřadný bandita bude mít helmu... ty jeden exšperte...
  • a proto už dávno vynalezli tu skvělou věc, které se říká helma a nenosí jí akorát herci ve filmech, aby byly vidět jejich milionové krásné tváře, jinak by šel do bitvy bez helmy a štítu jen magor
  • jamar28
    Přesně. Rytíři se jen tak někdo postavit nemohl - byli to víteční bojovníci. Ale vojáci to byli mizerní. *1* A taky na to dojeli.
  • jamar28
    A taky zranitelnější.
  • TheGGG
    nevíš o čem mluvíš... rána palcátem ti rozmáčkne kus hlavy jak nic...
  • to si nemyslím, trollíku, pří ráně palcátem dojde nejspíš k prasklině lebky v horní části, otřesu mozku a vnitřenímu krvácení, ztrátě vědomi a po čase smrti, tedy klasické tupé trauma (to ty určitě znáš výborně ;) kulka buď projde skrz, nebo hlava exploduje jako meloun, to bude záležet na typu střeliva, zbraně, ráži atd, smrt nastane okamžitě, každopádně dvě zcela odlišné věci
  • TheGGG
    ty se radši vrať ke svým p2w omalovánkám...
  • TheGGG
    pls anonymnku sám nevíš co meleš...
  • TheGGG
    kulka ze sniperky, nebo rána palcátem, co myslíš anonymku? Já bych řekl, že bude škoda podobná...
  • Ja ti doporucuji se jit zastrelit, at to teda vsichni vidime.
  • Nikdo nerika ze byl ritir nemobilni, ale zapasnik MMA obleceny jen v trenclich je mobilnejsi omnoho vic
  • Spíš jde o herní logiku ve stylu "řešení questu schované za chatrnými dveřmi ze dřeva, které by můj level 50 warrior rozštípal v pikosekundě, kdyby mi to jenom hra dovolila, případně varianta s 30cm vysokým plůtkem, co nejde přelízt a musí se kilometr obcházet"
  • Tak ten zakaz kusi mi prijde od papeze jako hodne velka politicka svinarna. Jiste nikdo nechtel riskovat exkomunikaci a tohle dalo vyhodu bohatym statum ktere meli hodne rytiru a taky si mohli dovolit podplatit papeze. Jinymi slovy: bud se podrobite, nechate se laskave propichnout rytirskym mecem nebo budete exkomunikovani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit