Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, já ho mám koupenej taky. Bohužel. *5*
  • Jenže kvalita hry nerovná se počet prodaných kopií :) I když to spolu úzce souvisí. Mně osobně se Skyrim i celkem líbil, ale od RPG mám ta trochu jiná očekávání no.
  • 20 000 000 prodanych kopii Skyrimu na vsech paltformach s jeho pravdou totalne nesouhlasi, uvidime jestli proda taky 20 mega kingdom come:)
  • Problem je jen v tom ze to co popisujes dnesni herni mainsteam hrat moc nechce, chteji pravy opak. A cilit na jen urcite publikum , mi v tomhle pripade celkem draheho a megalomanskeho projektu neprijde jako dobry napad. Mozna by to chtelo tam dat trochu obojiho aby na obou stranach zustala koza cela a vlk se nazral.
  • Drtiva vetsina byli veci co nemaji na konecnou hratelnost zadny vliv, stourani se paratkem v houvnu.
    tenkrat totiz jeste nevedel jak moc tezky je delat rpg v otevrenym svete, ted uz to vi, a je to na prubehu jeho hry videt. Obecne se mi moc libi jak ted pri tvorbe kingdom narazi presne na ty samy veci ktery tak kritizoval a musi je resit. Jsem skoro na 100% presvedcen ze podobnej clanek jako o Skyrimu uz by ted nenapsal:)
  • Si to můžeš vyzkoušet, přidej se k nějaké šermířské skupině a uvidíš, jak dopadneš *1*
  • jamar28
    Já si myslím, že tam je největší háček v tom "vyhnout se jeho meči" a taky mám pocit, že trochu podceňuješ obratnost a sílu rytířů.
  • jo tak, pán je trotl *1*
  • jamar28
    A přitom měl v drtivé většině věcí pravdu. *1*
  • to je taktika pro boj 1vs1, do bitvy by se to moc nehodilo,
  • jamar28
    Toho bych se vůbec nebál. Prostředí vypadá skvěle, je tam hodně míst, kromě vesnic třeba jen statky, tábory, různé řemeslnické osady, tábořiště v lesích, s postavami se často dá mluvit, snad na každém místě je nějaký quest (originální, ne "tam je tlupa banditů, zabij je a přijď"). Boj je promakaný, není to jen tupá rubačka. Vůbec bych se nebál toho, že to nebude super. Jediná věc, která mě trápí, je kdy. A samozřejmě technická úroveň.
  • jamar28
    Ty jo - dobrý. Super taktika, škoda že to za ta staletí nikoho nenapadlo. *1*
  • jinak si myslím že proti rytíri šlo bojovat tak, že jste ho bud prostrelili kuší, nebo se stačilo vyhnout jeho meči a pak ho MM stylem zvalit na zem (byl težky a nemotorný, prilba mu omezovala rozhled) no a na zemi jste mu proste vrazili dýku mezi časti zbroje. nebo bych na nej hodil rybarskou síť jak ve starem rímu
  • Jenže on měl v tom článku naprostou pravdu. (Beru v potaz lehkou nadsázku textu.)
  • Víš, o tom, že to jde. No jistě.

Podívej, pokud špatně nasnímáš zvuk, tak, že ti mluvený slovo ruší nějakej ruch podobný frekvence, tak s tím prostě nic nenaděláš. Nedá se s tím nic nadělat, protože pokud snímáš jeden nebo dva kanály ze stejnýho místa, máš dvě stopy zvukový informace - dvě jednoduchý křivky. Nemáš zvlášť nahranej komentář, zvlášť ruchy, atmosféry, b-roll... Můžeš si s tím zkusit hrát, ale pokud je ta frekvence podobná, budou zásahy slyšet. Navíc Warhorse asi nezaměstnává profesionálního zvukaře, aby jim postprodukoval youtube videa. To bohužel nedělá nikdo (rozuměj dělá málokdo) a mainstreamovej YT konzument na profesionální mix stejně není zvyklej, nepotřebuje ho. Profesionální mix záznamu z Rode Videomic je zbytečnej.

Vybavení pro profesionální záznam zvuku v exteriéru je navíc drahý. Drahej je taky zvukař, kterej tu šibenici podrží - a ví, kam ji má strčit. (Dobře, klopák by možná tak drahej nebyl a asi by pomohl. Šikovnej člověk dokáže i mimo ideální podmínky natočit za málo peněz hodně muziky, to bezesporu. Proč by to ale dělal u vývojářskýho deníčku?) Koupit si zrcadlovku s nějakej plastovej objektiv prostě nestačí, pokud se chceš videu věnovat pořádně, leze to do peněz a kamera (čip a procesor) je ta nejmenší investice. Warhorse videa nejsou špatný. Tady maj dokonce záběry z dronu.

Výsledek je otázkou rovnováhy mezi investicí (finanční, ale taky časovou) a očekáváním. Ty záběry z dronu mohly bejt snímaný v modrý nebo zlatý hodině, šerm mohl bejt nasnímanej a postříhanej dramaticky jak ve Starejch pověstech českejch, ale dodalo by to tomu videu nějakou opravdovou hodnotu?
  • to jak se postavy kloužou po zemi a delaji takové jakoby mikro teleporty je otravné. opravte to. Taky vám chybí prechody mezi animacemi.
  • Je to tím, že pojednání o 100 důvodech, proč je Skyrim špatná hra, zatím nebylo přeloženo do dalších evropských jazyků (i když posledních informací na tom Akademie věd usilovně pracuje).

Ale musí se nechat, že tím článkem o Skyrimu si Vávra - alespoň tady na games - nastavil obtížnost nightmare, což se cení *3*
  • tl:dr
  • Inquisitor
    Však jo, nikdo neříká nic o zbožňování bez výhrad, ale tohle? To už je spíš o osobní zášti vůči Vávrovy a ne o hře jako takový. A to je pitomost.
  • zajimavy, ovsem jaka bude hratelnost a zabava to je ve hvezdach, on se ten realismus ve hrach taky nema prehanet. Mno snad se mu to povede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit