Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Ty luky a meče vypadají jinak a používají se jinak. Stejně tak oblečení (zbroj) i stavby. Společnost je taky naprosto rozdílná - hodnoty i chování...
    Podobmost je jen v několika ikonických pojmech, který rámcově možná odpovídaj (meč je ostrej a seká) ale tím podobnost končí.
  • s-a-b-r-e
    Nemyslím si, že v Kingdome Come bude alkohol jednorázová zábava. Z blogu jsem získal spíš pocit, že chlast bude do určité míry nahrazovat lektvary, jak je známe z jiných her (právě kvůli jeho vlastnostem zvyšovat skilly síly, přemlouvání atp..). Tím pádem tvrdit, že "blití bude jen pro youtubery" (jak to psali lidi nad tebou) je podobné, jako se zlobit na Zaklínače, že se po užití přílišného množství lektvarů otráví....
  • *jen úmyslný zábavný trolling bro, a celkem vyšel jak se tak dívám :P
  • frag.ment
    Zásadně, když už pivo, tak minimálně 12ku. No slovenštví tvrďáci pijou po třetinkách borovičku, to je známá věc ;-)
  • Trisska
    Nač číst celej článek, když se všechno dovím z nadpisu?
  • Trisska
    Přesně tak, ale jelikož žijeme v zemi s nejvyšším počtěm prochlastanejch alkoholiků, tak se to bude řešit ještě půl roku minimálně, aby se tý hry prodalo co nejvíc. *7*
  • To mi možná přijde stále důležitější než alkohol. Atmosféra prostředí je něco, co máš na očích pořád, když budeš celé dny projíždět louky a lesy, tak chceš aby to vypadalo opravdu skvěle, dobově a atmosféra byla skvělá. Dokážu si představit, že v outdoorech budeš hodně často a hodně dlouho, takže tam se vyplatí jít do detailu. Ale alkohol je taková ta featura na jedno použití. Neříkám aby tam nebyl vůbec, ale nelámal bych si s tim hlavu.
  • Kdo to nezazil neuveri jake hlouposti a nepodstatne detaily jsou schopni resit fanousci ;-) A nektere priklady ktere Dan prezentoval mi prisly tez dost prekombinovane. Na jednu stranu souhlas ze v detailech je sila, ale nic se nesmi prehanet. Zase to neni jejich prvni hra tak snad se v tom neztrati. Uvidime v zari, mam predplacenu alfu.
  • Já osobně mam rád maličkosti, ale takové, které budu mít na očích pořád, jako třeba skvělý model koně (Red Dead Redeption) nebo vymazlené zbroje, zbraně, krásná atmosféra hradů, vesniček, lesů. Třeba promakanější krafting raději než alkohol. Maličkosti jsou dobré, ale když jsou jen na jedno použití, tak by se s nima nemělo moc párat. Jenom přece jsou tam mnohem důležitější věci, které musí ještě řešit.
  • Na jednej strane to vyzera ako kravina ale na druhej strane taketo drobnosti a variabilita strasne moc pridavaju pra na replayabilite celej hry. Druhy krat namiesto ukradnutia kluca povedzme straznemu, ho mozem v krcme ozrat. Alebo mozem pomocou toho prave znizit spolocensky status nejakej NPC ktora povedzme by normalne so mnou nechcela komunikovat a takto bude. Moznosti je vela.
  • jackherrer
    "Jak ale zabráníte hráči, aby se neudržoval jen ve stavu „dobré nálady,“ čímž by si držel jen pozitivní bonusy?"
    haha, úplně sem si vzpomněl na Archera

http://memegenerator.net/instance/20020019
  • ne, to je něco jiného, dokonce i etika a etiketa jsou dvě různé věci *4*
  • často s tebou souhlasím, ale v tomhle se neshodneme, jasně že se to občas porušuje, ale v základu je to nastavený tak že by se to dělat nemělo, rozhodně ne tak okatě že šéf jedné firmy řekne o té druhé na plnou hubu "ten a ten uďelal něco blbě a měl udělat to a to aby to bylo správně", tím spíš když pracují ve stejném oboru, Bethesda je pro Warhorse přímá konkurence, jak vážně se tedy asi dá brát když šéf pomlouvá přímého konkurenta, to mají nechat na nezávislých lidech okolo jako jsou recenzenti. Ale to není můj problém ale Danův, protože tímhle svým krátkozrakým chováním dal ostatním herním firmám defakto mandát navážet se do jeho her jak se jim zlíbí
  • To moc sranda nebude, je to jediná ambiciozní hra za poslední dobu. Navíc z minulosti mám zkušenost, že na co sáhnou češi to končí perfektní hrou viz. Mafia nebo Flashpoint. Doufám, že to bude pokračovat protože po těch trapárnách jako watch dogs nebo dark souls už ničemu nevěřím. Jedině Rockstar se drží díky GTA.
  • Jak dodal, že nedělá dělníka :D

Je snad na tom povolání něco špatného? Víš o tom, že někdo ty domy a dálnice musí stavět?
  • Psychotic
    Jsem si toho vědom, proto to taky reáliemi přirovnávám ke Skyrimu :-)
    Ale fakt je, že by mi vůbec nevadilo, kdyby v GoT s tou magií trochu brzdili.
  • hej ale cechaci piju hlavne desiatky, to sa nerata, to je vodicka :)
  • *aspoň jednou *1*
  • Veskoslav
    Víš, že ve hře o trůny máš vyšší magii? To jenom tak na okraj:) To, že tam nejsou mágové, víly atd. neznamená, že tam není nejvyšší forma fantasy. Ta tam je. Od nemrtvých až po nejvyšší level, který představují draci:)
  • Psychotic
    Hru o trůny jsem zmínil jako argument, že high fantasy - magie = středověk, ne jako příklad.

Ale ano, je mi jasné, jak to myslíš, jen tvrdím, že spousta věcí zní skvěle, ale do hry se to prostě nehodí. Třeba tebou zmiňové hlad a žízeň. Pro roleplay to zní skvěle, ne? Ale když to dali třeba do New Vegas, po hodině hry jsem to musel vypnout, protože to jen otravovalo. Bylo by reálné, kdyby hlavní postava musela chodit na záchod a utírat si zadek, ale já takovou hru prostě hrát nechci. Stejně tak "klasická, špinavá, morem prolezlá středověká hra", jak říkáš, zní skvěle, ale ve finále to může být prostě jen to, co jsme viděli milionrát, jen po někom nemůžeš vystřelit fireball. To uvidíme, až to vyjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit