Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Promiň, ale bavíme se o hrách. Středověkých seriálů znám dost. A jinak takový Zaklínač má reálnější a více středověky svět než Skyrim. A přesto nepovažuji ani jednu hru za středověkou. Klasická, špinavá, morem prolezlá středověká hra prostě na trhu chybí. A to, že ve hře jsou středověké reálie, neznamená, že se jedná o středověkou hru:)
  • Psychotic
    [Pardon... omylem jsem tenhle příspěvek smazal...]
    Bylo to nějak takhle:

Nemyslel jsem Hru o trůny - hru, ale seriál...
    Není důvod být nepřátelský, snad vedeme rozumnou diskuzi...
    Chtěl jsi hru ze středověku, o realismu jsme se nebavili...
  • Takže dostat trochu toho Adolfova sem k nám. Kurňa, tak to jo...
  • Vrook
    Přesně tak.. Nedávno jsem na jejich foru narazil na kilometrovej thread, kde lidi z Warhorse spolu s fanouškama urputně řešili, jaká vegetace rostla v tý době ve střední Evropě a jak vypadaly český lesy, s tim, že ty hromady jehličnanů na screenshotech budou muset zkrouhnout.. to mi udělalo radost a přidalo mi na očekávání, že to bude fakt vymazlená hra.
    Jinak skepticismus tady v diskuzích bych nebral nějak vážně vzhledem k tomu, že tak z 90 % to jsou butthurti, kterejm Vávra v nějakym podcastu pomluvil jejich oblíbenou generic hru. *15*
  • Veskoslav
    No ono to přišlo dřív než jsem přijel;) No snažím se doučit německé stavební normy (nedělám dělníka), takže jsem na školení.
  • Veskoslav
    Ty to skutečně nevidíš, jaký je tam rozdíl? A i když mám Skyrim rád, tak do středověkého realistického RPG to má tak blízko jako má šnek k Formuli 1. A ano, můj modifikovaný Skyrim se přibližuje reálnému středověku. Od toho, že mám módy na počasí, hlad, žízeň až po jiný systém soubojů. Ale nemodifikovaný Skyrim je i po absenci draků, magie atd. arkádová hra, která s reálností nemá moc společného. A Hra o Trůny? Ta hra je hrozná, silně průměrná až podprůměrná a člověk pokud opravdu není obrovským fanouškem, tak by se ji měl vyhnout. No a zatím jsi vyjmenoval dvě. Nechci po Tobě 1000, spokojím se s 20 aspoň.
  • Takže vesměs pořád z tvé strany. Tady jde vidět, kolego, že kam se ty hneš, jde za tebou i od tebe i řádný smrad.

A co že pracovně v Německu? Dáváš jim to tam do pucu?
  • Psychotic
    wenceslaus, Veskoslav: Vyjměte ze Skyrimu vše, co nemá ekvivalent ve skutečném světě (magii a příšery) a řekněte mi, jak se to přesně liší od středověku. Meče, luky, kamenné a dřevěné chýše, zkorumpovaní vládcové, náboženské sekty, války... kde je přesně rozdíl? Nebo totéž se Hrou o trůny. Rád se poučím.
  • Veskoslav
    Jsem v Německu pracovně, takže nevím jak to na Ostravsku vypadá;) Navíc kdyby jsi se díval pořádně, tak by jsi věděl, že to přišlo ze severozápadu;)
  • Ani nemám možnost vidět sluníčko právě kvůli jistému mraku od severovýchodu. Moc tam asi zase kouříte, dacani...
  • Veskoslav
    Právě maličkosti dělají reálný svět.
  • C-mon....
  • Klukum drzim palce. Nicmene s vyjadrenim programatora bych souhlasil, hnipani v detailech je lepsi nechat na konec. Nemyslim ze by system alkoholizmu byl tak zasadni, leda ze by nam Dan chystal simulator alkoholika. Doufam ze rejpani se v dle me nepodstatnych vecech je znamenim, ze ty podstatne uz funguji temer bezproblemove. *4*
  • Jo takže si teď budou lámat hlavu nad mechanismem, který průměrný hráč vyzkouší jednou za hru, aby se tomu zasmál a pak se to možná objeví na pár youtube videích kde někdo bude zvracet pro pobavení fanoušků svého kanálu.. Stojí to za to lámání hlavy?
  • vonTossis
    blbec
  • No viem, že to tak chodí napr. medzi lekármi - jeden odflákne operáciu no a druhý odborník z branže sa vyjadrí, že nepochybil (veď ruka ruku myje), len chudák pacient s trvalými následkami to musí predýchať. To je tá tvoja etiketa?
  • Veskoslav
    Fakt? Doporučuji si zajet k sousedům do Bavorska a budeš se hodně divit..... *7*
  • ucho
    občas pomůže si přečíst i článek ;)
  • Lol Warhorse mají problém s alkoholem, to mají z toho oslavování, propijou celej Kickstarter budget :D
  • Veskoslav
    Moc se díváš na filmy nebo jsi byl moc na sluníčku. Vyber si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit