Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravdu díš. Nechápu, proč se lidem nelíbí čeština. Hold Češi rádí plivají do vlastních řad.
  • Prodávají to za stejnou cenu na stejném trhu a zákazník už je zvyklý na nějaký standard.
  • Psychotic
    Pan vajíčko je hipster, co? Nerozumím ani slovo, ale hlavně, že je to originál.
  • wenceslaus
    KCD už vyšla alfa i beta. To by byl opravdu odvážný krok downgradovat hru, kterou má už tisíce lidí na počítači. Nemyslím si, že by k tomu mělo dojít.

Engine se mění, vyvíjí. KCD má už například Global Illumination, což je jedna z nejnovější funkcí Cryenginu. Tohle prostě nejde jen tak posuzovat bez hlubších znalostí (a ty já nemám).
  • Protože na konzole se kupuje hodně krabicovích her. Do toho bude sběratelská edice pro PC. Viz to co mají na webu s pěknou soškou rytíře, mincí, knihou atd.

Pro tebe jako Backera, by mělo být tohle dobré. Je větší šance, že vydělají a bude ACT 2 a ACT 3 které mají hru poté propojit do jednoho celku.
  • Proč ten hate na dabing, který není dobový?

Kdyby byl tak: Tomu nikdo nerozumí (podívejte se, jak se mluvilo v té době anglicky a "česky"), museli by tam být titulky a ještě by měli řadu práce s tím aby ten dabing udělali přesně dobově, protože na to je dokumentace a výzkum by dost trval.
    U Far Cry: Pazourek je sice dabing ale: Nemají tolik práce aby to udělali dobově, protože v té době stačilo pár zvuků a navíc to není ani zdokumentované. Tedy tam něco nahekají a hotovo.

Do toho...Kolik AAA her to má? V Mass Effectu se kecá dnešní angličtinou a nikomu to nepřišlo divné (přitom je naprostá kravina a samo studio řeklo, že se na to prostě vy*ralo), v AC také (a to se v té době mluvilo opět jinak) a tak lze pokračovat a pokračovat...A zde hate, jako kdyby to byla běžná věc, že hry mají dobový jazyk *15*

Stará angličtina: https://www.youtube.com/watch?v=tCckcTHWqKw
  • ucho
    jestli chceš vrátit peníze, proč to řešíš zde na games.cz a ne na stránce warhorse? trochu drama queen, co? ;)
  • Však uvidíš při vydání, bude to stejný downgrade jako jsme viděli u Withchera, nebo Assasina oproti E3 ukázkám, je to pořád dokola... Porovnej si Crysis na konzoli a na PC se všemi vychýtávkami, modifikacemi a pořádným HW, je to nebetyčný rozdíl a Kingdom Come je dělané na tomto deset let starém enginu (Cryengine 3).
  • staré české filmy mám rád. Já dabing volím podle země původu hry, Stalkera v Ruštině, Zaklínače v Polštině, GTA anglicky a třeba Sleeping dogs čínsky a k tomu vždy titulky.. no a KC, hru od Čechů odehrávající se na našem území bych měl hrát anglicky??Ani náhodou
  • wenceslaus
    Jakožto backer jsem rád, že bude víc času na doladění hry. Jde o odklad vydání, ne o downgrade. Takže si myslím, že dost přeháníš, Ohnutý hřbete.
  • Tak nebo tak, vydání by stejně do léta nestihli. Mají na tom ještě spoustu práce. Radši si počkám a budu mít vyladěnou hru než dalšího Assasína Unity.
  • Tak shana se cení. Ale Vávra říkal, že se to takhle dělá. Prostě tam přidávají postupně jednu funkci za druhou a pak to ladí. Není to tak, že to prostě vydají extra vyladěný. Mají aspoň něco, na čem můžou stavět a nevyvíjí dvě rozdílný hry jakože jednu pro sebe a tu druhou, kterou pak budou publikovat. Mějte strpení lidi, vždyť to vychází až za rok.
  • Kingdom Come bude odloženo kvůli konzolovému vydání hry, distributoři si totiž ve smlouvě nárokují synchronizované vydání konzolových verzí a PC verze, aby náhodou nebyly upřednostněni PC hráči před konzolovými a protože chce Warhorse vydělat co nejvíc, samozřejmě Vávra ohnul hřbet a přistoupil na ultimátum Xboxu a Playstationu, navzdory tomu, že slíbil, že PC verze výjde přednostně a nebude se ohlížet na konzole.

V článku chybí tato zcela zásadní informace. Z pohledu backera to vnímám jako urážku a nedodržené KS kampaně, chci vrátit zpět své peníze. Nestojím o to, aby hra, která je v zásadě na PC hotová byla kvalitativně downgradovaná na konzolidní aušusy a vydaná později spolu s konzolovými verzemi jenom proto, že by jinak na konzole vůbec nevyšla. Co je mi po tom? A proč vůbec potřebuje Warhorse distributora, když může vše distribuovat online?
  • Každý ví, že české filmy a pořady jsou jen pravdoláskařská žumpa *5*
  • TheGGG
    nice try anonymku, ale toto má být vávrovo reálné geniální a superepické next gen historicky přesné a struhující drama. Pokud to chceš srovnávat s old gen DS2, kde navíc procházení skrz textury bylo ojedinělé, pak je to docela trapas...
  • přesně, pojďme rovnou všechny české filmy a pořady točit rovnou v angličtině, vždyť se ten dabing stejně ani nevyplatí, omg *1*
  • Tilwaen
    Mně se zase ježí vlasy z českého dabingu.
  • nabrknul sis imigrantíka, ju?
  • No nevim, z absence českého dabingu se mi ježí hrst

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit