Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok dokud nebude dabing tak jim nedám ani korunu...a to už jsem vážně uvažoval, že to backnu.
  • Říkali, že bude.Akorát ne hned. Kdyby nebyla, tak je to opravdu ostuda.
  • O tom může rozhodnout pouze král bramborových lidí.
  • wenceslaus
    Za tyhle řeči bys zasloužil 2 hodiny B.K.
  • I já, nepřítomnost dětí a že to bude rozseklý na 3 kusy bych překousnul, ale absence českého dabingu pro mě totálně bourá imerzi
  • V tom případě je to fail a jsem rád, že jsem to nebacknul.
  • Nebude, všichni budou hovořit krásnou středověkou posázavskou angličtinou *1*
  • Jen doufám, že tam fakt bude profesionální čeština, jako u mafie.
  • Jj, faction armory měl už starej dobrej Fallout 3 a FNV, stejně jako dialog volby podle speech skillu, když se budou Warhorse hodně snažit, možná se dostanou na úroveň her od Bethesdy před 10 lety *7*
  • Teďkom v betě si na začátku člověk vybere, zda jeho postava je lepší v řeči, boji, nebo myslím v obchodě .... u questových postav je pak v rozhovorech většinou na výběr možnost všech speciálních odpovědí, případně jen 1-2. Dle levelu pak člověku odpověď vyjde, nebo ne.

Třaba taková sranda: Vzal jsem si osmansky, nebo kdo jsou:) oblečení po zabitém nepříteli. Vejdu do nepřátelského tábora - neútočí na mne, protože mám jejich zbroj :) (ještě ozkouším, ale pokud to tak je, tak hodně dobrá záležitost) a dám se do hovoru s jednim strážným. Kdy mám na výběr:

1) Mluvit česky
    2) Utéct
    3) Zaútočit
    4) Zkusit mluvit maďarsky *1* *1* *1*
    Zatím mi maďarština moc nešla ... něco na způsob ..Mluvzrny ješto plie *1* *1*
    = Útok strážných.
  • Prvni Mafia neni to same co Mafia II.

U Mafie II bylo jasne ze to bude prusvih kdyz vyslo padesate video, kde se Vavra vytahoval jak je dokonale udelana masarka na lejne, pricemz nakonec zjistili ze v tom super dokonalem svete neni co hrat, tak za vecer napsali pribeh u ktereho ani nedovedli udelat poradny konec a na vedlejsi ukoly nezbyl cas vubec. Roky slibu a nakonec z toho byla Mafia II - kratoucky pribeh v prazdnem svete, neni divu ze Mafii III dela uplne jiny typ protoze delat to Vavra tak to neni nikdy.
  • A nebo by neměly monopol Windows a opensource software by měl podíl takový, že by se pro Linux vyplácelo vyrábět software.
  • Hele, super smesne to vypada v DS 2 v bitve s bosem v lavovem poli , kdyz proskakuji 3 metry vysokou rukou.
  • ChallengerCZ
    Stejný co tě učí gramatiku.
  • Sledoval jsem pár streamů, takže toto je čistě můj osobní dojem z nich. Ten přestup do rozhovorů mi doopravdy nepřipadal moc dobrý ale pokud existuje i možnost že vás tázaná osoba pošle do pryč tak mě to pouze těší. Já toho svědkem nebyl.
    Teď jsem se koukal na vysvětlenou část v eurogameru a speciálně ta možnost volby vypadá celkem zajímavě
  • urcite jo. V pondeli vecer si k tomu sedne a je vymalovano. Jako ze se Dan jmenuje.
  • Tilwaen
    @Tilwaen n.2: Četla jsem to je to literární odpad

Když už nic jiného, tak alespoň piš spisovně, děláš mi ostudu. Chybí ti tam čárka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší