Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    ucho@tiscali.cz
  • Vávra je dizajnér, ne programátor. Funkci programátora tam asi zastáva nejaky diletant.
  • Veskoslav
    Anonyme, nekraď nicky, není to slušné.
  • Veskoslav
    Dej mi svůj mail a klidně ti pošlu první tři kapitoly:)
  • ucho
    takový srandičky, na takovou blbost, jako že zdravotnická organizace započala válku, ti nikdo neskočí. a teď po pravdě. o čem je příběh?
  • Četla jsem to je to literární odpad *1*
  • Veskoslav
    Tak určitě:) Ono fakt se nám nechce do vězení a když kupuješ letenky dopředu, tak jsou levnější:)
  • ucho
    tak je fajn, že se to nebojíš přiznat. skoro jako kdybys šel do sebe :)
  • Veskoslav
    Světová zdravotnická organizace pomocí viru očkování a genetické manipulaci započala válku v Evropě.
  • TheGGG
    o čem je příběh? To by mě fakt hoooodně zajímalo. Já mám taky jeden na skladě... o mladém chlapci z Kanady, co se stal světovou pěveckou hvězdou...
  • TheGGG
    ty si teda hustomil... proč by to měli lidi sledovat v 480p? A proč myslíš, že to hatujou jen lidi se slabým PC, navíc když dneska kdekdo má doma 970... (já spíš pokukuju po 980, zvlášť když to platí rodiče), ta hra je prostě neoptimalizovaná, ale to není její problém (je to koneckonců beta). Problém je, že jak je na scéně víc jak čtyři bojující vojaci, začne to vypadat super směšně a né jako tvrdá medieval řežba.
  • TheGGG
    Souboje vypadaj teda dost strašně... jak jsem psal, postavy do sebe tím mečem spíš šťouchaj, textury do sebe zapadaj, vojáci se v bitvě rozdělí do dvojic jak děcka na přechodu a pak se nějak krkolomě plácaj mečem po rameni.
    Snad to Vávra nějak odladí a taky by mě zajímalo, kolik vlastně dokáží nacpat do jedné bitvy vojáků, už o tom byla nějaká zmínka? Protože co by to bylo za bitvu, kdyby se tam po pár minutách ta hrstka vojáků pobila... tak jako alespoň 400 vojáků na scéně by být mohlo
  • Veskoslav
    Příklad toho, jak píši, si můžeš přečíst na stránkách u WH, kde byla soutěž na krátkou povídku. Mou přezdívku jistě najdeš. Mimoto nestydíš se vydávat za registrovaný nick a ještě k tomu holku?
  • Veskoslav
    Ano píšu jen příběh, který u RPG není naprosto důležitý a hraje 36. housle:)
  • Veskoslav
    Ano Ucho, podváděli by jsme, ty jsi na to 100% kápl. Chtěli jsme na KC vydělat a pak utéct do Argentiny za Hitlerem.
  • Vyzkouseno na Phenomu 955, GTX 560Ti, 8GB ram a na plne detaily 10FPS, na LOW 18FPS. Takze asi po dlouhe dobe vec kvuli ktere je cas vymenit zelezo. Jinak grafika vazne kouzelna a atmosfera take. Uvidime jak budou hosi pokracovat.
  • Tilwaen
    Však příběh je součástí hry, doslovně vzato má pravdu.
  • Fordzy
    To klapátko jsem zrovna před chvilkou našel. :D
    Jsem si myslel, že někdo rozbijí šutry, tak jsem hned běžel to zkontrolovat a je to hezký pocit objevit v lese takový malý detail.
  • Jo a zvuky celkově supr..... jdu lesem, slýším klapání .... a opravdu jsem podle toho zvuku došel k potůčku kde byl dřevěný "mlýnek" a klapátko :) Hustý :D
  • Nejvíc na to plivou ti, co nemají železo a shlédnou gameplay ve 480 na youtube. Hraji na high detaily s GTX770(někdy trhá, někdy ne) .... a ta hra je naprosto úžasná. Máme tady vizuální nextgen hru. Pořád čekám kdy po té lesní cestě pojede cyklista a pro dřevo přijede tatrovka :D

Souboje s 2-3 protivníky, sakra kupa adrenalinu ....ještě že luk. Rozhovory pěkné, spousta možností. Bavím se.

Každá hra nemusí být o tom, že po lese hledám hloučky potvor, abych se naleveloval, abych měl dostatečný level na další hlouček velkých potvor atd. atd...

Jo respektp za hudbu v pozadí :)

A vůbec, kašlu na KDC a zítra jdu do lesa *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší