Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno co tady hře vytýkáte je mi jedno!!! Nejdůležitější je, aby ve hře šlo otevírat a zavírat hledí přilby. Po tom toužím nejvíc a v žádné hře jsem to neviděl. *1* *1* *1*

PS: Můj komentář je stejně duchaplný jako 75% zdejších komentářů. *1* *1* *1*
  • ucho
    já myslím, že tyhle podvodné kampaně nemohou na kickstarteru uspět, tohle lidi odhalí.
  • Tak proč fabuluješ že hru tvoříš když jen píšeš příbeh?
  • Tak to bude jistě hodně duchaplné dílo.
  • Veskoslav
    Pouze píšu příběh pro tu hru. Nic víc.
  • Veskoslav production *15*
    To chci vidět a díky za informaci..... To bude bomba!
  • Veskoslav
    Spolužáci měli takový nápad, že by jsme novou mobilní hru, co tvoříme ("klasické" RPG v češtině/angličtině ala Baldur) šli přes KC (částka byla na 1000 dollarů). Ale tady vidím, že to není nejlepší nápad. Finance nechybí, spíše je to "zadarmo" marketing, ale lidé vidí defacto všechno co se týče vývoje a neustále jsou zde geniální příspěvky o tom, jak vlastně nic nedělají. Na jednu stranu super, lidé vidí, jak jde vývoj. Na tu druhou je peklo číst některé perly ala bob/max a spol. o průseru atd. Vidím to u další hry, co mám v alphě (The Dwarves) a tam si občas číst ty bláboly Němců je taky docela slušně o hubu. Steam mi zakazuje publikovat jakékoliv obrázky ze hry a přitom jsou fakt nádherné, zejména lesy a louky. Pak je ale uvolněné video okolo bety atd. A to podle mě hře škodí. Lidé si zvykli na "bety" ala Divison atd. Ale měli jste vidět technickou betu od HoTS (ve hře jsem od technické alphy). Obdivuji studia, co do toho takto jdou, já bych na to nervy neměl neustále se obhajovat.
  • WortexCZ
    Netusim s kym vsim si se dostal do "vtipne situace", ale ja teda na hlouposti / nevedomosti / tupe aroganci nic vtipneho nevidim. Asi jinej vkus. Sem si navic jistej, ze clovek nemusi blufovat, aby z VETSINY! haterskejch prispevku vycuchal, ze absolutne netusi (ani naznakem) o cem vlastne pisou. Na to staci nepatrit mezi ne. Tata je nepusti ke kompu, na ajfounu to nebezi, tak musej holt cerpat "informace" ze sveta fantazie, nebo z tech par (vesmes) ubohych gameplay videi, ktere se zatim od vydani bety na webu objevily... a zadna slava.
    Ale ke hre: Optimalizaci u bety neresim. Nikdo by nemel. Co vic k tomu dodat.
    "Vavra tvrdil, ze..." Vavra toho uz napovidal. No a? Napovidal a snazi se. Navic ma vousy, neni plesatej - hubenej, nema medovej hlas a postrada SLAVNE francouzke prijmeni. Zatim se mi dokonce ani nepokusil prodat "tukani do krichlicek"... tak bych mu snad i veril.
    Clovek co ma prsty v mafii (v ty z nul a jednicek), vizi, zapaleni a schopnej tym, ma naslapnuto na vytecnou zalezitost.
    Co se tyce neciho komentu o "slepenci z vykradenejch mechanik"... No a? Ma to tam bejt? Hodi se to? Funguje to? Tak sup tam s tim.
    Srovnani se Skyrimem? To si Dan docela nabeh, ze se nechal strhnout prave k tomuhle srovnani. Podle me je porovnavani pohadkovyho sandoxu s historickym eposem zcela mimo misu. Ale nabeh si sam, tak se nemuze divit, ze mu to ted kazdej predhazuje.
    Srovnani ze zaklinacem... Zaklinac. Nevim. Dostal sem Witchera trojku jako kupon, o koupi sem vubec neuvazoval - neni to muj salek ranni kavy. Po nainstalovani mi na disku vydrzel necely ctyri hodiny. Takze tezko muzu soudit. Sice sem si ze zvedavosti udelal cas a u znamyho shlidnul komplet celej prubeh hrani od zacatku do konce... do tri koncu, ale porad nemam pocit, ze bych mel svet plnej magie, bazilisku, harpii a... potratu srovnavat prave s pripravovanym KC. Krom pevne dany historie hlavniho hrdiny nevidim zadnou za zminku stojici souvislost.
    Grafika. Cert vem videa. V behu na plnou palbu do vypada vytecne... az na ty neustale, par metru pred postavou doskakujici detaily. To je otresny! A cim vyssi nastaveni, tim vic to bije do oci... Nastesti se to da zase (jako SKORO VZDY!) zachranit vlastnim configem. Rychlost behu zatim odpovida +/- behu v Cryengine editoru. Optimalizace zatim jen zakladni. Ono to dokonce pocita i nevidene objekty. Ale to sou minority. Technicky stranky se nebojim. Spis ten obsah. Uz ted je v bete spusta zajimavych mechanik, ktery nejsou vsude uplne bezny. Pokud se podari hru naplnit, nevidim duvod, proc by nemela sbirat oceneni po celym svete.
    ...Ale videl bych to este tak na rok prace :o/
  • Přesně jako Mafia....
    To byl propadák.

Ale chtěl bych vidět, kdyby Mafii tvořili otevřeně jako tohle a lidé by viděli jak to je nehotové, špatně to jede apod....To by bylo stejného breku jako dnes.
  • ChallengerCZ
    V tomto případě raději nevydat a zastřelit programátory.
  • Magister_Peditum
    Co chceš od bety? *15*
  • ChallengerCZ
    Interpunkce je pro tebe ošklivé slovíčko?
  • Přesně tak. Dřív bylo zvykem, že si člověk párkrát přečetl preview a natěšenej z obrázků v klidu vyčkal do vydání hry / dema doprovázejícího vydání. Je to under development... kdyba ta hra byla hotová a vyladěná, tak nevydávají betu, ale finální release :). Samozřejmě že to nakonec může stát za h****, ale současnou hysterii moc nechápu.
    Rád bych se pletl, ale myslím si, že Dan Vávra je dost osobitej (a často mimořádně kritickej) zjev herní scény a spousta lidí je až nezdravě natěšená na to, aby mu dala všechno sežrat...
  • zatim to vypada fantasticky pouze po graficke strance :D
  • Nevím nevím, hra zatím postupem času vypadá hůře a hůře...
  • pre-alfa je ten pojem :D
  • Nj ve Witcherovi tohle vše bylo, tak hejtujte :D
  • iSpirit
    možná nebo mám větší nároky na kvalitu *3*
  • V tom případě nejsi troll, jen blb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší