Přejít na výpis diskuzí
Warhorse vydali betu Kingdom Come a oznámili odklad PC verze
4.3.2016 | Petr Poláček
395 příspěvků
-
Děkuji. Budu jenom rád. Čím více lidí mi dá nějakou odezvu, tím lépe se to dá připravit, upravit atd.
-
Mám právě ten stejný procesor a taktéž přetaktovaný...
-
Nejsem si jist, jestli s tvým vkusem(Trpaslíci např.) jsi vhodný kandidát na příběh u hry. Na druhou stranu, záchrana světa a hledaní x Postav, skladaní party a poražení všehozla je pořád populární v herní oblasti viz Zaklínač 3 či Dragon Age:I, čili nároky na herní příběhy jsou malé, ti co se snaží vymanit nemají moc na růžích ústláno...
-
zatím jsem přečetl jen prolog a moc se mi to nelíbí. moc dobře se mi to nečte. během dneška sepíšu konkrétní výtky, ať z toho něco máš.
-
Právě že bez patřičného levelu, nevysypou. Když jsem se ptal na synka, tak mne dědek plesnivá, poslal 3x k šípkům :D ....No co, když šel chrápat, přišel o zlaťáky *5* Jinak cutscéna je úplně přirozená :)
Je pravda že s lukem jde zabít pomalu jakákoliv přesila, pokud máte kam ustupovat. A to loknutí nepřítele který drží stále stejný odstup a není schopný se k vám přiblížit, by též měli nějak upravit.
Co se týče hromadných bitev ... to je težký. Buďto zde máme rubačku ala Mount and Blade ...nebo pak reálněji KDC. Nedokážu si technicky představit mix Mount and Blade a KDC. ... Každopádně nikdo nevíme jak takové reálné rubačky třeba 50 na 50 vypadaly ... Dost pochybuji, že jako LARPOVÁ bitva (kde se nezabíjí), nebo hlava nehlava ala Statečné srdce ...
Jinak les v dešti je něco úžasného. Všechna čest.
*8* *8* *8* *8* *8* *8* -
ve vetsine realtime rpg jsou souboje tragicka soucast, tohle tezko bude horsi
jsem zvedavej, jak to dopadne, protoze na to ve svych videiich kladou tak velkej duraz, ze to bude jako prvni na rane, az to vyjde -
Bobíku, zapomněl jsi psát slovensky, už se v tom ztrácíš.
-
Jistě onane, zcela jistě:) Ty určitě píšeš jako polobůh a literární zkušenosti máš na úrovni takových velikánů jako DJ Bobo atd. už jenom zvolená přezdívka onan vypovídá o tom, že ochlupení ti nejspíš začalo růst až loni, což? *3*
-
Do WH tě nevzali, tak jsi skočil na nějaký pidi projekt?
-
tvl, to je zas koment...
-
První co jsem řekl když jsem viděl ještě prototyp soubojů, že je to katastrofa, špatný nápad a že i když je to možná realistické tak je to velmi chudý a nezajímavý nápad z pohledu herních mechanismů. No zajímá mě jestli to nakonec doladí nebo zůstane pravda, že Zabiják má prostě úžasný odhad.
Jinak to asi celkem jde až na rozhovory, které jsou tak naprosto basic, že mě nenapadá jak budou vůbec schopni tuhle část hry ještě kompletně překopat. V současné betě když s někým chcete mluvit tak vám to chodí takovou úplně nepřirozenou mluvící custscénku (která se snad dokonce i loaduje) a postavy vám hned vysypou cokoliv na co se je zeptáte. -
nebo se jen snažíš předstírat, že víš co je kvalita, tím že vše kritizuješ...
-
Také jsme to viděli a byla to klasicky sr*čka...Ale hezké vidět někoho jak se veřejně ztrapňuje. To vždy potěší. Bl*ců není nikdy dost.
A jak víš, že to je ženská? Viděl jsi snad pod její "xx..l" bombarďáky? Nebo jsi jen nadržený Ostravák? -
Good... co takhle mi tam hodit epizodní roli mladého sexi hřebce, kterému kvůli očkování narostl 50 centimetrový p*nis a nyní musí denně uspokojit 50 žen? Může se jmenovat třeba Ignác "Tatarka" Vlašák...
Kdyžtak jako DLCčko postava... -
posílat cizím lidem príbeh hry je težce profesionalni, tvi kolegove z toho budou mít jiste radost.
-
já vím, pojmem vávra označuju celej ten jejich tým...
-
Posláno. Samozřejmě je toho víc, ale stále to přepisu, takže pak napiš, co si o tom myslíš. Budu jenom rád, zatím to moc lidí nečetlo, ale zatím si nikdo moc nestěžoval:)
GGG: Jo mám, mám tam jednu ženu a mrtvého černocha. -
sorry, ale to zní jak rip off resident evilu... Doufám ale, že tam máš v rámci gender a multi kulti správnej poměr postav.
-
pro ucha
vzhledem k veskovym literarnim a intelektualnim schopnostem to bude jiste nejaka blbost -
Nevím, poč neukázal Warhorse i ty kombinace, které do hry pčidal spolu s novými zbraněmi, to ten souboj vypadá hned o dost líp (úder štítem atp).
Jinak optimalizace se dotýká i AI, kdy NPC trvá pčíliš dlouho, než se rozhodnou (a někteří občas zůstanou přemýšlejí o křemíkovém nebi). To se samozřejmně projevuje i v boji...
Taky doufám ve větší plynulost přechodu animací, jak mnozí píšou a i tenhle "lag" by tomu mohl pomoci. Warhorse už uvedli, že by do dalšího dílu chtěli do sysému zapracovat různé animace pro různě zkušené bojovníky, takže rozhodně počítají s vývojem jak systému i animací.