Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani to nie je tak davno, co sa PS4 hrdilo 15 fps vo Witcher 3, PS3 snad 10 fps v Dark Souls a Blightowne..fiasko pri launchi Driveclubu, ci Halo remasterov ani netreba spominat...naozaj vobec ale vobec ziadne problemy tie konzolove hry nemaju. 30 fps s tearingom, co je finalny stav vacsiny konzolovych hier je stav nehratelny, takze tie problemy maju obrovske ;-)
  • 30fps nie je ani nahodou dostacujuce, preto sa Batman na PC kritizuje ;-) 30 fps lock sa na PC povazuje za neakceptovatelny a len velmi malo titulov tu srandu skusilo.
  • easy..lol..je videt ze jsi nikdy v nijakem obchodu s hrama nepracoval, skutečnost je asi tak 100x slozitejsi nez si ty pod tim slovem easy predstavujes. Prave tyhle nepodlozene domenky pak zpusobuji idiocii zakazniku kteří si mysli ze nic není problém, pokud jde o jejich peníze.
  • drasta
    Jj taky je miluju. Jsou to asi moje neoblibenejsi myslenkove pochody z celeho internetu :D

Jinak mozna abych vysvetlil sve myslenkove pochody tak prvni odstavec se tyka toho ze logika po*rali port GTA IV takze urcite nepo*erou port GTA V mi prijde trochu mimozni a tim dalsim odstavcem jsem zase chtel naznacit ze ani CD projekt neni studio ktere sve hry vypousti uplne bez porodnich bolesti a predobjednavka u tehle dvou firem je porad jako predobjednavka u jakekoliv jine firmy (kdyz nepocitame Ubisoft...predobjednavku u Ubisoftu by snad uz neudelala ani ameba po lobotomii).
  • Jazz
    Miluju tvé myšlenkové pochody. *3*
  • a další trapáček co neunese pravdu. Tentokrát s potřebou moralizovat a poučovat. Pctardi našli nové dno.
  • Pro JUDr. mrdk..aa spol...: s takovejma kakama se vubec nema cenu bavit, de tu snad o to ze hra nefunguje ne kdo pari na pc nebo na konzolich, hlasis tu jako by hrani nakejch trapnejch her bylo nabozenstvi, dojdi si k psichiatrovi deeebile
  • Anebo se tohle dělo, ale jelikož člověk zapomíná to špatné a s láskou vzpomíná na to dobré, má dojem, jak všechno dřív bylo lepší - např. ty nesmyslný řeči o tom, že hry byly dřív celkově lepší než dnes...
  • Půlku rozpočtu narvat do blbý reklamy, nebo na supermeganeprolomitelnou ochranu a na samotnou hru hodit z vysoka bobek, však ty ovce si to koupí. To co se děje v poslední době na PC je hnus, mám sice i PS4, ale na PC jsem vyrostl a je to pro mě srdeční platforma, chtěl jsem letos upgradovat, ale jak to tak vidím raději vezmu mladou na nějaký výlet a pojedu se někam podívat. Tohle mi fakt hlava nebere, ty hry vyvíjejí na PC a přitom to nakonec na tom PC ani hratelný není, tak kde to jsme ??? Mě to přijde jako kdyby to dělali naschvál tohle se dřív nedělo.
  • copak copak, už tě nebaví brakové mody v source enginu a batman arkham lag? LoL, jakoupak exklusivitku si dáme dneska?
  • pc tardík dostal rapla.
  • Chim
    Od kdy marketing řeší "prodej, obrat, zisk" ?
  • za to ty meleš jako smyslu zbavená m.dka.
  • Škoda na takovýho zmrda jako ty něco psát prostě jdi do prd..le a to třeba doslova p..čo.
  • Ristoro
    Jsem rád, že sis prohlédl můj profil příteli :).
  • Warriosparky
    Předplatitelů se to týká taky
  • To jsem vazne zvedav, jak cdpr vyresi 15 fps na konzoli. Myslim ze jsi optimista :-).
  • Myslim ze ty zisky za to stoji, jinak by to nedelali. Viz jak opustili velci vydavatele Vitu a WiiU. Ale je to samozrejme duvod pro ekonomácke reseni a co nejlevnejsi portovani.
  • Jojo, dnes se tomu rika, stahovani na zkousku. Kdyz se hra libi, tak si ji dotycny prece koupi. Akorat ze se vzdycky najde duvod proc se hra nelibi a kdyz uz se mimoradne libi, tak se koupi ve sleve za minimalni cenu a cimz se dnesni zlodeji citi ocisteni. :-)
  • SimcaJB
    Já už začal B, A. K. hrát.. No optimalizovaná není! Ale jde to - https://www.youtube.com/watch?v=igpCStw7rKU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit