Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros stáhli kvůli technickým problémům Batman: Arkham Knight ze Steamu
25.6.2015 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
No myslel jsem to spíš jako prostě verzi, která bude už opravená, funkční a kompletní. Tak jak byly hry kdysi vydávaný už na začátku.
-
...ty máš v palici dobře vymleto kámo...slovo plynule má pro konzolisty zřejmě jiný význam než pro nás PCčkáře :D
-
mínuskujte děti, mínuskujte, ale faktem je, že venku už jsou fps testy a na PS4 hra běží bez dropů.
-
Díky bohu za možnost vracení her na steamu ! Protože doufám, že si vývojáři uvědomí, že prostě takhle ne a že si PCčkáři na hlavu s*át nenechají.Jsem zjedav jak dopadnou nové hry na Steamu od UBI kolik to začne vracet lidí. Doufejme, že steam takhle uzdraví PC platformu. *5*
-
Lituji, že jsem ti vůbec něco začal psát :D. Poprvé a naposled. Ty jsi opravdu místní klenot, ani tě nemá cenu urážet.
-
Není, to si jen namlouváte, aby vám nebylo líto peněz vyhozených za ten nechutně předražený HW. Radši budu hrát se stabilními 30fps, než rádoby 60ti s tunou lagů a na hyper drahým komplu. Možná vám to po půl roce opatchujou, ale stejně je tady spousta pcčkářů, co hru bude hrát v 30fps (jak ostatně sami na steamu mnohdy přiznávaj).
-
To si piš, že to ví. Já jen nechápu, co si ten člověk, který to má na starosti myslí. Jede to na 10-20 FPS na high-end počítačích, to je ok, to můžeme vydat. A dokonce jsem četl, že jeden zaměstnanec WB, veřejně urážel zákazníky, že pláčou jako děti. Největší sranda na tom je, že to napsal pod svým pravým jménem.
-
Spíš ty si ve snaze působit jako drsný HC hráč namlouváš, že poznáš rozdíl. GTA V na PS4 nebo xone je lahoda a plynulost je perfektní. BAK je sice locknutý i na PC, ale odemknou 60 fps zvládne i úplný ementál. Každopádně BAK ukazuje, že hraní na PC pomalu zaniká. Jistě, zůstanou vám tam facebookové hry a ty moba patlaniny, ale dobré hry na PC, to bude brzy historie.
30FPS je pro hraní většiny her zcela dostačující, BF nebo nový wolf běží např. na next gen koznolích s 60 fps, ale podle mě úplně zbytečně, 30fps by stačilo. No ale tak proč ne.
Jsem ale neskutečně rád, že všichni ti mustard race s komply za 50 000,- od papánka utřeli a BAK si nezahrajou. Nice, další den, další vítězství pro konzole -
achjoo....je vidět že jsi nehral hry v 60 FPS...odjakživa hraješ na konzolích ve 30FPS a proto ti to stačí vid??? ani nevíš jakej pořádnej rozdíl to je mezi 30 a 60 FPS...já kterej mám 980gtx mi Batman jede v 60ti snímkách sem tam trhání, když je člověk v batmobilu ale to se časem opraví...nemohl bych tuhle hru hrat ve 30FPS...rozdíl vp lynulosti je markantní....
-
na nic vtipnejsiho jsem uz hodne dlouho nekoukal
-
Synku, ty jsi absolutně mimo. Co musí člověk mít v hlavě, aby vypustil z huby takovou sra*ku?
-
Ty ko*ote je to locknuté i na PC. Nebavím se jen o konzolích, nemluvě o tom že vy tam máte locknutou skoro každou hru. A to si piš, že jsem hrál i na konzoli, například GTA V a pak jsem si to zahrál u sebe na PC a nechápu, jak vám to může stačit. Jestli je to podle vás plynulé, tak máte něco s očima hoši.
-
Všichni víme, že jsi smutný, protože tvé ego neuneslo to, že jsi zemřel v tutorialu. Ty hry budou určitě strašně špatné, když se na školách o nich učí a uvádí se jako příklady výborného game designu a když je legendy videoherního průmyslu považují za geniální. Ty hry jsou tak hrozné, že je lidi z Evropy a Ameriky kupovali z Koreji a tak hrozné, že je lidi v Japonsku kradli z obchodů, aby si je mohli zahrát o den dříve než vyšly.
-
oooo bububu strašák 30 fps, o kterém pořád melou pcčkáři, co na konzoli nikdy ani nehráli. Fakt fanatici jak sviňa. Hra běží krásně, stabilně a plynule. Mimochodem, na pc podle steam fora hru stejně většina lidí (včetně těch, co maj grafiku dražší než moje konzole) rozběhnou tak na 23fps. Gratuluji k půlročnímu čekání na patch, štelování a prohrabávání bůh ví jakých souborů a vrtání se v ovladačích. Já si to mezitím dohraju na ps4, pěkně bez problému.
Jinak byla sranda vidět na steam foru pcčkáře brečící a prosící alespoň o stabilních 30fps. No 30fps s myší asi nebude žádná sláva, ale u hry jako batman AK je stejně lepší gamepad a tam 30fps stačí bohatě. PC mustard race fail again. -
Budu první, co to sem hodí :-)
https://www.youtube.com/watch?v=pBngocx0DhI -
Řídím se zlatým pravidlem - nikdy nepředobjednávat, je mi líto lidí co to měli jako bundle ke grafice. Kvůli předobjednatelům se dneska firmy ani nemusejí snažit, zdá se, že totalbiscuitova osvěta měla nulový nebo opačný účinek, pokud to není kvůli nějaké sběratelské edici, tak se na to vy☻♀☼te, na to že to mělo být grandiózní finále série tak je to grandiózní víteco..... No stejně mám momentálně motherboard na reklamaci, ale stejně si počkám dokud to nespraví, dřív moje peníze nedostanou. Lidi proberte se, tohle není zakázková výroba kde platíte předem ani žádný kickstarter, tohle je k***a velká firma a tohle si prostě nemůžou dovolit, kdyby to radši odložili a vydali perfektně optimalizovaný jako tomu bylo u GTA 5
-
"Jediné, co se na problémovém vydání dá pochválit je rychlá reakce Warner Bros, kteří se nebáli jít i do tak radikálního kroku jako je zastavení prodejů."
Takže tady máš celé znění té věty (nabylo to záměrně, to první slovo mi bohužel uteklo). Sice přes velikost tvého ega nepředpokládám, že ještě budeš reagovat, ale ptám se - jak se změnil význam té věty?
Nechválíš je tedy za to?
Těším se na odpověď. -
Nevím jak to funguje s GOTY edicemi, ale na PC tahle hra nemá šanci vyhrát GOTY.
-
A s 30 FPS lockem :D. To si můžu zahrát Snakea na DOSu. 30 FPS je prostě málo pro jakoukoliv hru, byť je to jen debilní adventura, natož 3rd person hry typu Batman nebo Assassin's Creed. Nikdy nepodpořím hru, která má FPS lock na 30, ať to vývojáři pochopí, že to není o filmovosti, ale o lenosti. 15 let zpátky hry uměly 60 FPS v pohodě. Ale tak kupujte si to, když vám to stačí.
-
to sou ty aaa hry, nikdo to netestuje, protoze hra je davno zaplacena z hypem nahnanych predobjednavek