Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne pravej chlap si penize vydela sam. A pak si koupi tu pravou herni masinku jako ps4 bo x.
    Pc je uz proste davno presle . Na pc vznikaji uz jen male hry nake indie atd . Kazdej na pc jne krade a krade . proste deti.
  • tá hra už bola odložená takmer o celý rok, koľko viacej času na to asi ešte chceli, podľa mňa sa nikto neobťažoval tú hru vôbec testovať na strojoch bez SSD disku a s inou konfiguráciou ako používali u nich v štúdiu, keď prepady FPS majú všetci s klasickým diskom.
  • Nejde ? Tak se koukni na kribačku.... https://www.youtube.com/watch?v=mEk_2J8sUV8
  • ale reklamáciu nevybavuje predajca ale dodávateľ, predajca je len sprostredkovateľ.
  • eště těch 60 fps mít a né o něm jen mlet na diskuzi a pak s komplem za 50 000,- brečet nad 20 fps a vyčítat vývojářům že jsou lemry. Jistě, "špatná optimalizace", nebo možná váš komplík za 50 000,- co vám rodiče před dvěma roky koupili už nestíhá drazí pcčkáři.
  • Kinet1c
    vies to tak dobre, pretoze kedysi si bol v ich kozi, btw veta chvali, zacina ako zacina ale potom chvali za to ze wb stiahla ten paskvil, precitajte si to poriadne
  • Slušný prodejce může třeba dát nějakou výraznější slevu na další nákup... ale to je jen úvaha.
  • Kinet1c
    ty ocividne tiez
  • stabilní fps není lag, chápu, že mezi váma pc tardama je to oblíbený mítus, který používáte, když taháte z papánka prachy na nový pc, kterým trochu dofouknete své splasklé ego, ale 30fps je dostačující a hra na ps4 a xone běží naprosto parádně. Win, další rána pro pc mustard race.
  • Kinet1c
    skor po tomto akurat tak warmer brothers
  • 30fps je lepsi jak 60fps. Proste tech 60fps nejde ocima poznat.
  • ...mám takový dojem že arogantně si začal ty tady s tím vším bohužel...Snažíš se tady akorat o totální flame jak jsou konzole lepší a jak si to ty zahraješ naprosto bez problému,bez lagu...ano je možné že si to zahraješ naprosto vp ohodě když ti to běží ve 30FPS ale nic z toho nemění že Rocksteady prodavá něco co je rozbité...vám by se snad na konzolích líbilo kdyby vám BAK lagoval,sekal se,měl input lagy...ááá počkej ty input lagy máte ale bohužel ve 30FPS to ani nepoznáte když máte v ruce GAMEPAD...mě je uplně jedno co vám na konzelo za hry vychází,kdybych chtěl už davno bych si konzoli kuli hram koupil ale zainvestoval jsem radsi do grafiky...mám PC rád a zustanu u něj dokud budou vycházet aspon nějaké AAA hry a to BAK je a 70% zákazníkum nefunguje...takže je něco špatně a hate je opravněný...je to rozbitá hra...!!! A tvé názory zde jsou naprosto bezpředmětné protože si jen OVCE které dělá problém samotná klavesnice s myší,proto máš konzoli ty hnupe....
  • pak vzniká otázka, proč to na PC vůbec vydávat. Matlat se s tím, platit bůh ví jaký studia a experty, hádám, že nvidia do toho musí cpat těžký prachy. To pak není divu, že ty jejich karty stojí tolik, holt si to někde musí vybrat.
  • kubi-wan
    Vy všichni, co tu hlásáte, že PC je okrajovej trh, na kterym se hry neprodávaj tolik co na konzolích: Ono možná, kdyby na PC vydávali odladěný a funkční hry (neřikalo se, že portovat z nových konzolí bude super jednoduchý?), tak by si je lidi taky třeba víc kupovali.
  • no nevim ta reklamace u prodejce, prijde mi to jako nesmysl. když si někdo koupi krabicovku, aktivuje ji na steamu, ona mu nejde, donese ji do obchodu, tam mu vrati peníze, ale on ji ma porad na steamu aktivovanou, a az to daji dokupy tak ji normalne bude moci hrat. myslim ze reklamace jiz aktivovane hry na steamu u prodejce krabicovek je nesmysl.
  • nedá se uspěchat ani soulož a stejně to většina aplikuje *1*
  • to si pletes, to je totiz konstatntne v lagu 30 fps *1*
  • PC platforma je okrajova a na konzolich si to hraci v pohode uzivaji, tak jake viteco?
  • Meli dodrzet klasicky postup, vydat na konzoli a pul roku po te na pc. Odladit hru na pc je proste narocnejsi a radove slozitejsi ukol, neda se to uspechat.
  • LoL, další arogantní PCtard, kterému nevoní, že někdo není v jeho fanatickém klubíku věčného sledování frameratu a denního taktování, akutalizování driverů a nekonečného vrtání se v souborech. Dnes prostě není důvod vlastnit silné PC (dobré RTS stejně už nevychází) a ti kdo koupili, prohloupili a teď brečí. Užijte si Batman Arkham Lags, já si zahraju hru řádně a eště mám na PS4 exklusivní obsah. WIN.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit