Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros stáhli kvůli technickým problémům Batman: Arkham Knight ze Steamu
25.6.2015 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
Na PS4 a xone bez jediného lagu, krásně a plynule.
-
Prosím tě, hraju na konzoli, konkrétně PS4. Batmana si plánuji koupit, jakmile dohraju Zaklínače. Nicméně.. Můžu se zeptat, proč PC hráče označuješ jako "lůzu"? A ta věta na konci? "Njn, konzole zase vedou."??? Kolik ti je let, 12??? Chovej se normálně, prosím tě. Pokud jsi ty příkladem konzolového hráče, tak je mi stydno.
-
Hlasím, že na PS4 běží vše bez jediného fps dropu, krásně, plynule a s boží grafikou, Xone prý taky bez problémů. PC verze se prý laguje i s titánem, což je trapas, vzhledem k tomu jak propagovali tu nvidia spolupráci.
-
Budme k sobe uprimni znovu, i vydavatele prvniho Kotoul Souls vedeli jakou sragoru vydavaji, ale lidi jim casem odpustili a proto mohli vydavat dalsi stejne lacine dily.
-
Hlavni duvod - aby se jim pak vynulovaly ty recenze na steamu a mohli zacit aspon s trochu cistsim stitem..
-
Takovy velky fiasko asi nikdo z PC luzy necekal. Warner Bros. si priste radsi rozmyslej, komu sveri PC port, protoze tenhle prus€r se s nima potahne jeste nejakou dobu. Uz vidim vsechny ty komenty v budoucnu poukazujici na tuto kauzu, jak byl posledni Batman od Rocksteady debilne optimalizovanej apod. Pritom konzolovy verze jsou v poho, ne? Njn, konzole zase vedou. *2*
-
Buďme k sobě upřímní, oni moc dobře věděli jakou srágoru vydávají.
-
Taklhe to vypada kdyz steam zavede refunds. Vydavatele se maji po ptakach. Evropska unie je to neljepsi co se na mohlo stat (refundy ma steam jen kuli EU).
-
Kup si PS2. Jenom tam máš pořádný hry, které se nelagují. A nejdříve pochop fungování vertical-sync, než začneš trousit moudra.
-
Porozumění textu 0/10. Žádný div, že státní maturitu neudělalo 15% maturantů. *7*
-
Zajímalo by mne, jak tedy u nich probíhá kontrola kvality. To jako neviděli, že hra není OK? Najetí do menu neznamená, že už paříš.
-
Proto si přiště (na vanoce) kupuju PS4 a kašlu na PC gaming ;) je to furt to samý se všim a to nemluvim o V-Syncu kterej je pro konzole samoyřejmý a na PC když ho zapnete tak potřebujete stroj za 50 000 kč *16*
-
Koupeno-vráceno-koupeno na PS4....škoda.
-
Tak ber PS4 verzi, ta by mela byt v poho.
-
Taky pochybuju, jenom dokázali, že kašlou na PC platformu, ztrácí pověst a zákazníky... hlavně neobjednávat předem *5*
-
Tahle situace mě vážně hodně se*e a mrzí. Na Batmana jsem se letos těšil úplně nejvíc, chtěl jsem si ho koupit hned při vydání, dokonce jsem i před nedávnem uvažoval nad předobjednávkou (což jsem nikdy dřív nedudělal - ano, natolik mám rád Batmana).
Doufám, že tahle celá situace konečně donutí vydavatele chytnout se za hlavu a začít nes*at na PC hráče. Ode mě teda peníze neuviděj, aspoň ne do doby, než bude hra opravená a ve slevě, ne-li rovnou GOTY verze jednou... protože za tenhle přístup si moji tisícovku (nebo kolik to stojí) vážně nezasloužej!
A vůbec, herní průmysl i nadále ukazuje, že si s náma hráčema studia akorát vytíraj zadky... a já jen doufám, že tenhle smutnej příklad Batmana přispěje k nějakýmu jejich osvícení nebo čemu, protože tohle se už vážně nedá vydržet...
http://pegitboard.com/pics/337407.gif?cb=B3642X1lWs -
Jinak Nvidia si umí vybrat hry do bundlů ke grafikám. Napřed Witcher 3 s downgradem a teď nehratelný Batman. *1*
-
"a nebo zašli hru reklamovat ke svému prodejci." Už vidím výraz reklamačního technika někde v Alze, když mu sdělím že to chci reklamovat, protože se mi to trhá.
-
All praise GabeN!
Líní, arogantní a ulhaní vydavatelé mají velký strach z nového Steam refund systému. Už vás totiž nemohou natáhnout o 60euro a poté vám jen ukázat prostředníček. Lidé prostě vadné a rozbité hry budou vracet a je to tak správně.
Samozřejmě se to netýká předplatitelů, ale tito hlupáci si zaslouží být okradeni, protože díky nim vycházejí rozbité AAA hry.
Kdyby Refund na Steamu nebyl, nic by WB z prodeje nestáhli a dál by lhali, jako že se nic neděje.. -
Což citovat celou větu? A nebo alespoň ten začátek, který její vyznění poměrně dost upravuje? Ale ani bez toho nevidím, že bych tvrdil to co píšeš...
"Jediné, co se na problémovém vydání dá pochválit..."