Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na PS4 a xone bez jediného lagu, krásně a plynule.
  • Prosím tě, hraju na konzoli, konkrétně PS4. Batmana si plánuji koupit, jakmile dohraju Zaklínače. Nicméně.. Můžu se zeptat, proč PC hráče označuješ jako "lůzu"? A ta věta na konci? "Njn, konzole zase vedou."??? Kolik ti je let, 12??? Chovej se normálně, prosím tě. Pokud jsi ty příkladem konzolového hráče, tak je mi stydno.
  • Hlasím, že na PS4 běží vše bez jediného fps dropu, krásně, plynule a s boží grafikou, Xone prý taky bez problémů. PC verze se prý laguje i s titánem, což je trapas, vzhledem k tomu jak propagovali tu nvidia spolupráci.
  • Budme k sobe uprimni znovu, i vydavatele prvniho Kotoul Souls vedeli jakou sragoru vydavaji, ale lidi jim casem odpustili a proto mohli vydavat dalsi stejne lacine dily.
  • Sr_Lobo
    Hlavni duvod - aby se jim pak vynulovaly ty recenze na steamu a mohli zacit aspon s trochu cistsim stitem..
  • Takovy velky fiasko asi nikdo z PC luzy necekal. Warner Bros. si priste radsi rozmyslej, komu sveri PC port, protoze tenhle prus€r se s nima potahne jeste nejakou dobu. Uz vidim vsechny ty komenty v budoucnu poukazujici na tuto kauzu, jak byl posledni Batman od Rocksteady debilne optimalizovanej apod. Pritom konzolovy verze jsou v poho, ne? Njn, konzole zase vedou. *2*
  • Vogon
    Buďme k sobě upřímní, oni moc dobře věděli jakou srágoru vydávají.
  • Taklhe to vypada kdyz steam zavede refunds. Vydavatele se maji po ptakach. Evropska unie je to neljepsi co se na mohlo stat (refundy ma steam jen kuli EU).
  • Kup si PS2. Jenom tam máš pořádný hry, které se nelagují. A nejdříve pochop fungování vertical-sync, než začneš trousit moudra.
  • Porozumění textu 0/10. Žádný div, že státní maturitu neudělalo 15% maturantů. *7*
  • Zajímalo by mne, jak tedy u nich probíhá kontrola kvality. To jako neviděli, že hra není OK? Najetí do menu neznamená, že už paříš.
  • Proto si přiště (na vanoce) kupuju PS4 a kašlu na PC gaming ;) je to furt to samý se všim a to nemluvim o V-Syncu kterej je pro konzole samoyřejmý a na PC když ho zapnete tak potřebujete stroj za 50 000 kč *16*
  • Odulin
    Koupeno-vráceno-koupeno na PS4....škoda.
  • Tak ber PS4 verzi, ta by mela byt v poho.
  • Zaryel
    Taky pochybuju, jenom dokázali, že kašlou na PC platformu, ztrácí pověst a zákazníky... hlavně neobjednávat předem *5*
  • kubi-wan
    Tahle situace mě vážně hodně se*e a mrzí. Na Batmana jsem se letos těšil úplně nejvíc, chtěl jsem si ho koupit hned při vydání, dokonce jsem i před nedávnem uvažoval nad předobjednávkou (což jsem nikdy dřív nedudělal - ano, natolik mám rád Batmana).
    Doufám, že tahle celá situace konečně donutí vydavatele chytnout se za hlavu a začít nes*at na PC hráče. Ode mě teda peníze neuviděj, aspoň ne do doby, než bude hra opravená a ve slevě, ne-li rovnou GOTY verze jednou... protože za tenhle přístup si moji tisícovku (nebo kolik to stojí) vážně nezasloužej!
    A vůbec, herní průmysl i nadále ukazuje, že si s náma hráčema studia akorát vytíraj zadky... a já jen doufám, že tenhle smutnej příklad Batmana přispěje k nějakýmu jejich osvícení nebo čemu, protože tohle se už vážně nedá vydržet...
    http://pegitboard.com/pics/337407.gif?cb=B3642X1lWs
  • Jinak Nvidia si umí vybrat hry do bundlů ke grafikám. Napřed Witcher 3 s downgradem a teď nehratelný Batman. *1*
  • "a nebo zašli hru reklamovat ke svému prodejci." Už vidím výraz reklamačního technika někde v Alze, když mu sdělím že to chci reklamovat, protože se mi to trhá.
  • yuri337
    All praise GabeN!
    Líní, arogantní a ulhaní vydavatelé mají velký strach z nového Steam refund systému. Už vás totiž nemohou natáhnout o 60euro a poté vám jen ukázat prostředníček. Lidé prostě vadné a rozbité hry budou vracet a je to tak správně.
    Samozřejmě se to netýká předplatitelů, ale tito hlupáci si zaslouží být okradeni, protože díky nim vycházejí rozbité AAA hry.
    Kdyby Refund na Steamu nebyl, nic by WB z prodeje nestáhli a dál by lhali, jako že se nic neděje..
  • ales.smutny
    Což citovat celou větu? A nebo alespoň ten začátek, který její vyznění poměrně dost upravuje? Ale ani bez toho nevidím, že bych tvrdil to co píšeš...

"Jediné, co se na problémovém vydání dá pochválit..."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit