Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 - dojmy z hraní rané bety
30.12.2013 | Jan Smejkal
114 příspěvků
-
Sám si bandaska!
-
on tohleto napsal moc dobře, akorát mi chybí analýza příčin stavu. "každé lojza jim do toho umí věcně kecat ergo jsou to lempli" je podle mě hodně krátkozraké. Tady se potkává několik problémů a to jak obecných (tvorba designu je fest těžká, iterace je s postupem času náročnější na efektivitu, tvůrčí duše nerady opakují beze zbytku staré postupy, nové postupy mohou neplánovaně vést ke starým chybám...), tak definovaných tímto projektem(první projekt -> omezené finance, nesehraný tým, workflow v plenkách, málo času, omezené lidské zdroje...). Jsem docela zvědav na postmortem WL2, pokud nějaký bude.
-
Tak samozřejmě jsme na codexu, takže pátrání po dobrých argumentech je jako hledání jehly v kupce sena (hoven)...
-
ah, žádnej div, že jsem to nemohl najít. tohodle člověka ignoruju. dík
-
"důvody here", jak už bylo řečeno jsi vohrndíra, která používá českoangličtinu, prostě písáleckej normální barbar. I když je článek dobrej, tak jsi ho tímhle pěkně dojebal, Howg.
-
"důvody here", jak už bylo řečeno jsi vohrndíra, která používá českoangličtinu, prostě písáleckej normální barbar. I když je článek dobrej, tak jsi ho tímhle pěkně dojebal, Howgh.
-
gogol mi nic relevantního nevrací, masére
-
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/wasteland-2-beta-release-thread-early-access-now-available.88397/page-84#post-3033146 spíš jde o reakci na již probíhající diskuzi (čti i předchozí posty).
-
Ty si vazne hroznej vohrndira...
https://www.google.com/#q=+believe+people+had+some+measure+of+hope+because+it%27s+2013+and+there+are+decades+and+decades+of+RPGs+and+other+games+to+draw+from%2C+yet+here+they+are%2C+repeating+stupid+mistakes+and+getting+schooled+in+design+by+random+people+on+the+internet.+The+one+thing+I+have+gathered+is+that+the+people+involved+in+development+probably+don%27t+play+a+lot+of+CRPGs%2C+and+lack+the+passion+and+involvement+the+codex+shares+and+that+one+would+expect+from+all+their+rosy+words -
jeden vole! já bych rád link na konkrétní post, jeho autora a následnou diskusi.
-
CODEX!!! Kolik vole CODEXu znas? Existuje jen JEDEN!!! RPGCODEX!!!!!!!
-
obří mod znamená pouze to, že tu jsou alespoň 4 tvůrčí lidé.
důvody here: http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?p=237615#p237615 -
Umíš psát pouze česky, nebo pouze anglicky? Článek dobrej, ale matlat do českýho článku anglický slova a snažit se to obalit vtipným/sprostým sajrajtem je už dost ubohý, občas sem se za tebe cejtil dost trapně...
-
nedají, ale tak to je věc vkusu. prostě je nečti. taky to tak dělám.
-
Obří mod může jen znamenat, že tu je jeden obří fanoušek. O velikosti základny to nic nevypovídá ;-).
-
Ále nevim co furt řešíte, já jsem (za ty prachy co na to dostali) zatím celkem spokojenej. Jasně, některý nedostatky si jim budou blbě odstraňovat, ale tak nic není dokonalý :). Každopádně je fakt, že s takovým padáním jaké popisuje Smejky jsem se nesetkal, takže mě to asi tak nenaštvalo :). Steam mi ukazuje nahraných 16 hodin a hra mě spadla všehovšudy jednou, takže u mě je beta v klidu ;-).
-
Proč byl vlastně odmítnut? To po obřím modu Resurrection nevidí jaká je tu fanouškovská základna. Nechápu....
-
gró naší debaty bylo o tom, zda všechny lokace jsou nebo nejsou víceméně lineární kaňon. Takové jsou jen některé a to přiznaně. Mapy netrpí svým "layoutem" nýbrž designem jejich průchodu. Ty i já máme s mapami jiné problémy, ale pro oba platí, že mu to budou opravovat jenom těžko. Že je něco špatné a že se to bude špatně opravovat, přeci není podstata problému. Podstatné jsou příčiny a vliv jejich změny na veškeré přítomné systémy. Pokud tomu chceš říkat kosmetika a slovíčkaření, tak prosím.
-
trefné, ale postrádající vhled někoho s praktickou zkušeností. sauce?
-
s češtinou to vypadá tak, že pokud by se někdo ujal jejího vedení, má k ruce asi tak 7-10 lidí na výpomoc (včetně mě). Překlad je tak jako tak odsouzen k tomu, že bude čistě fanouškovský (tedy i bez supportu). InXile český překlad WL2 odmítli, u Tormentu ho nevylučují.
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=12&t=11347