Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nutno ale uznat, ze pomerne kvalitni stredoskolska prace. V davnych dobach let devadesatych, kdy jsem jeste byval mladym jinochem, jsem za podobne (jiste ale na nizsi urovni) dostaval jednicky:)
    Ale recenze(preview, whatever) na hru v serioznim platku, by preci jen asi mela vypadat trosku profesionalneji.

Na hru se kazdopadne tesim, nicmene mnohem vetsi nadseni ve me vyvolal kuprikladu Fallout 1.5.
    Vic takovych a grafika at si klidne vypada jak v roce 97.
  • Tohle je přesně ten důvod, proč se alpha/beta verze většinou neposkytují k testu publicu. Negativní reakce...
  • Hoj, hele mě se to četlo supr bavilo mě to. ta hra mě nezajímá a kdybych měl hodnotit jen to jak píšeš tak mě to baví a o to tu asi de.
  • Viktor_H
    Jestli se z Wastelandu nevyklube solidní hra, nadšení kolem oldschoolových RPGéček z Kickstarteru možná zmizi ještě větší rychlostí, než s jakou se slavnostně rozbujela... Začínám se trochu bát.

Sám jsem betu nehrál (nikdy jsem na tohle nebyl), ale na základě toho, co jsem dosud pochytil, se nemohu zbavit dojmu, že v týmu InXile chybí talentovaná designérská esa... Fargo je fajn. Ale...
  • a neni ta uzavrenost dana tim, ze je to takova iniciace do rad rangeru? radovej pesak nema moc velkej vliv na to, kde se bude angazovat...

stejne tak si dokazu představit, ze ciny, které vykona moje parta při treninku, se pak vrati jak bumerang, az budu mit nad svým osudem vetsi vladu
  • Amylee.Anderson
    Tak dva kyble!
  • První dojmy z bety takhle barvitě popsaný... Je to jako jíst nehotový jídlo... Stojí to za prd a člověk se po tom může i posrat, ale napsat o tom článek do časopisu pro gurmány? Proč plejtvat čas nad betou? Proč za nehotovej produkt vůbec platit a ještě kvůli tomu plodit tohle?:D Rozhodně nevěřím, že hratelnost typu "šipka dopředu a akční čudlík" z AAA titulů se týká Wastelandu. Taky jako hodně oldschool hráč přežiju příkoří back-trackingu (doporučuju si zahrát Tormet bez návodů, tam se z toho teprve jeden posere). Tudíž beru celej tenhle článek jako pobavení před spánkem a čekám na recenzi.
  • asi chtel fargo koupit svoji milence novy ferari za tvy penize
  • Kein
    No, co si tak pamatuju, tak gró naší debaty bylo, že já nevěřím, že mapy ve finální hře dokáží opravit a ty teď sám píšeš, že to bude "velmi obtížné" a "zdali vůbec", přijde mi tedy, že se s tím tak nějak už smiřuješ také. To zdali pak jsou mapy uzavřené, jak jsem tvrdil já, nebo "se zdají uzavřené" jak tady teď píšeš ty, považuji pak jen za kosmetiku, ve výsledku to na hráče působí stejně.
  • smejki
    Kolik si račte přát, slečno? Minimální odběr jsou dva žejdlíky.
    Dík :-)
  • A jéje, blogískový písalek se vrací na scénu... Nejdříve to byla Fallout DLCčka, teď early beta Wasteland 2. To tě tam v té redakci nenechají psát něco normálního? No když si to tak čtu, ani se moc nedivím, že radši ne. *1*
  • smejki
    špatný link. kopnu do editora.
    díky za echo.
  • Jen technická, Clear Sky není třetí Stalker.
  • Amylee.Anderson
    Smejki, nechceš mi dát trochu tvého slohového umu? Miluju ho :-D
  • smejki
    neshodli. Shodli jsme se na tom, že nejsou dobré, ale už ne na příčině.

Minimálně druhá mapa by měla být "zcela" svobodná. Jestli ale lokace budou mít nějaký přesah alespoň tam, to těžko soudit.

Kritzováno není, že je hra nedodělaná a rozbitá, ale míra nepoužitelnosti a načasování. Vydat placený 10-15hodinový výsek ze hry, kde blbne GUI, chybí balanc, padá to ablablablabla, je v pohodě. Vydat to uzavřeně zadarmo by bylo úplně košer. Vydat placený 10-15hodinový výsek ze hry, kde se to každýmu zhruba po hodině nenávratně rozbije na jednom a tom samém místě, myš má půlsekundový input lag a stěžejní, již implementovaný, mechanismus velice nápadně nefunguje, v pořádku imho není. Zvlášť ne, když se ukáže, že jsou do týdne schopni to opravit. Jak jsem psal, povaha chyb svědčí o tom, že chtěli stihnout Vánoce. Proč, to ať si každý zodpoví sám.
  • Jack1947
    Zaroven by ale meli vychazet hracskym potrebam co nejvice vstric a ne naopak. ( samozrejme na nejake potouchle napady a nesmysli nezlepsujici hratelnost vypustit mohopu to zcela urcite).
  • Jack1947
    Pravda no, tada to rovnou vydali Full i kdyz predtim byla beta ne ze ne. *3*
  • Keyz
    Tvůrci nemusí poslouchat. Co jsem koukal na fóra tak něco berou něco ne. To by to taky dopadlo kdyby vše měla řídit nesourodá skupina lidí.
  • neni kickstaret nahodou postaven na tom že backeri davaji sve podnety a pripominky a tvurci je poslouchaji. takže jste se hold meli vic činit když se hra delala, ted je pozde byka hniti, jak se rika a maslo na halve ma kazdej
  • Asharak
    No možná moc dlouhé, ale dost poutavé, dobrá práce, až na některé dokola omýlané věci. A to jsem si myslel že už mám od článků "typu LEVEL" pro dnešek pokoj :/ *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit