Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    "I believe people had some measure of hope because it's 2013 and there are decades and decades of RPGs and other games to draw from, yet here they are, repeating stupid mistakes and getting schooled in design by random people on the internet. The one thing I have gathered is that the people involved in development probably don't play a lot of CRPGs, and lack the passion and involvement the codex shares and that one would expect from all their rosy words." - Imho překvapivě trefné...
  • smejki díky za dobře sepsané dojmy :) délkou celkem překvapily, na to, že jde o early betu a překonávají leckteré recenze, ale ta hra se opravdu nedá odbít pár řádky *4* po dlouhé době jsem si i přes alfa/beta stav opět užil hraní
    chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s češtinou? nebylo na brahmině i nějaké vlákno? pak jsem to už nesledoval
  • Me se to posledni dobou naopak stava velmi casto. Vsechny ty nove hry z komiksovou grafikou jako pro petilete deti...a ze jich neni malo.
    S W2 problem nemam,ale soudim jen podle screenu. Betu jsem nehral
  • thatguy
    Vím že to nemá být žádný Unity benchmark, vím, že takové hry nejsou o grafice, ale ta grafika je fakt hnusná. Vývojáři ty hnusný tileovací textury na zemi a podlahách snad nevidí? Vizuálně mě to fakt odpuzuje, což se moc často nestává. Škoda.
  • Sorry, ale články od Smejkala se nedají číst.
  • smejki
    a máš na to bandasku?
  • Osobne tyhle placene bety taky nechapu. Ale ono staci umet cist a clovek hned vi ze jde o EARLY BETU . Takze lidi jako ty,kteri od bety zrejme ocekavaji nulove problemy,by proste meli vzdycky pockat na plnou hru.
    Je pekna hloupost tvrdit ze v bete by melo vsechno fungovat. V beta verzich hry mnohdy ani (umyslne) nebyvaji zpristupneny vsechny moznosti hry, bugy a problemy s vykonem jsou taky upne bezne.
    Nechapu ten vas negativismus.
  • To mas jedno, ludia su blbi a dokazu odsudit hru po jedinom screene, nepotrebuju na to ani alpha/betu :)
  • Proč se ve mě čím dál více klube pocit, že tuhle hru chci spíš rozcupovat než si jí zahrát? Obávám se, že u HC hráčů to bude mít hodně těžký !
  • Libi se mi, jak na Silvestra weby nahodi odlehcene clanky a humory. Tahle parodie na preview se vazne povedla a je videt, ze si na ni nekdo dal vazne praci. Krasny zacatek dne. Diky
  • díky, po EA W2 jsem pokukoval, ale tohle mě přesvědčilo že mám počkat na plnou, tak jsem si radši koupil X3: TC a AB
  • Keyz
    Protože "Wasteland 2 je boží hra" *3*
  • Keyz
    Na to kolik vybrali prachů by to mělo být supr. Jestliže hodnotím pouze grafickou stránku tak i Shadowrun vypadal lépe a to vybral prd. I když nemám rád ten styl grafiky co měl Shadowrun tak to musím uznat.

Chtěl bych vidět jejich rozpočet. To by mě fakt zajímalo abych měl přehled jak to chodí u těch borců. Jestli je 3M USD fakt málo tak nevím kolik je potřeba....

Když pak člověk vidí hry které dělalo pár lidi vymysleli supr RPG pravidla a naprogramovali to dobře, tak si říkám "Jo, kdyby měli prachy navíc to by navíc i skvěle vypadalo a bylo tam hodně možností". Jak je vidět nemusí to být možná pravda. Uvidíme po vydání.
  • Pak spis dojdou prachy a nic opravovat uz nebudou. Vitej v realnym svete.
  • Ja zas nechapu tubpce, kterym nekdo nasere do dlani ... a oni si pochvalujou, jak je to vonavoucky.
  • To ani nahodou, ten je postavenej na tom, ze nekdo neco naslibuje, a lidi mu na to bud daj nebo nedaj. Jestli pak sbali prachy nebo neco stvori ... pripadne dokonce komunikuje, to uz je jeho vec ...
  • On je celkem rozdil pustit ven alfu (kde se da cekat ze hromada veci nebude fungovat), pripadne betu (kde by fungovat melo vse, a ladi se chybky) ... pokud to pustis "gratis" vs prodavat takovejhle zabugovanec na steamu ... a z toho co je napsany, tak i kdyz opravej ty bugy, tak hra ma dizajnovy potize ... a stema asi nic neudelaj.
  • Fajn článek, ale s tím komediálnem už to trochu moc dřeš. Přijde mi to jako ten film, Mazaný Filip. Ukrutná forsáž se chvílema mění v upocený hledání vtipu.
  • Amylee.Anderson
    Já vim, že má na rozdávání, ale jen ať mu něco zbyde, ať je co číst :)
  • troškařko, to chce aspoň dvě bečky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit