Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 - dojmy z hraní rané bety
30.12.2013 | Jan Smejkal
114 příspěvků
-
mňam se těším.... *8* *14*
-
No možná moc dlouhé, ale dost poutavé, dobrá práce, až na některé dokola omýlané věci. A to jsem si myslel že už mám od článků "typu LEVEL" pro dnešek pokoj :/ *1*
-
smejky: tak precetl jsem to jednim dechem a myslim si ze si vystihl hru presne v tom stavu v jakem je a to jsi take popsal. imho napadlo te napriklad udelat clanek o rozdilech early acces.alpha.beta? myslimn ze by to mohlo byt zajimave, ja sam se v tom nekdy ztracim a trendy porad posunuji hranice oznaceni. Doufam ze se i ty pote vrhnes napriklad na betu popripade full verzi aby bylo s cim porovnavat. nekdo ti tady vycita anglicko cesky slovnik ale ja jsem si toho uprimne u ctení ani nevsiml a nic me nerusilo, takze za me mas male nicotne plus a podekovani:)
-
-
nevím, zda ji čekat ode mě, ale recenze jistojistě bude. Srovnávání verzí, nevím, nevím. Do vydání nebude celá hra přístupná nikdy, takže to asi nemá smyslu. Významné změny designu nečekám. Pokud by k nim přec jen došlo, to by byla jiná, ale to by vývoj potrval ještě rok.
a dík :-) -
-
tva recenzej e hrozna fuj
-
-
je to jednoduchy, dneska launch = early access beta, staci se podivat na ty všechny bf, total wary apd.
-
-
neni kickstaret nahodou postaven na tom že backeri davaji sve podnety a pripominky a tvurci je poslouchaji. takže jste se hold meli vic činit když se hra delala, ted je pozde byka hniti, jak se rika a maslo na halve ma kazdej
-
-
To ani nahodou, ten je postavenej na tom, ze nekdo neco naslibuje, a lidi mu na to bud daj nebo nedaj. Jestli pak sbali prachy nebo neco stvori ... pripadne dokonce komunikuje, to uz je jeho vec ...
-
Tvůrci nemusí poslouchat. Co jsem koukal na fóra tak něco berou něco ne. To by to taky dopadlo kdyby vše měla řídit nesourodá skupina lidí.
-
-
Zaroven by ale meli vychazet hracskym potrebam co nejvice vstric a ne naopak. ( samozrejme na nejake potouchle napady a nesmysli nezlepsujici hratelnost vypustit mohopu to zcela urcite).
-
-
Maji proste naslouchat a komunikovat. To se myslim delo. Rozhodne nemusi (a NESMI!) poslechnout kazdy prani, meli by ho posoudit a zvazit, ale ne bezhlave zrealizovat. Tech backeru je docela dost na to, aby si kazdej mohl diktovat co by se jemu libilo...
-
-
-
-
no ja tam moc graficky posun nevidim tohle je taky hnus *1* *15* *15*
-
Smejki, nechceš mi dát trochu tvého slohového umu? Miluju ho :-D
-
-
Kolik si račte přát, slečno? Minimální odběr jsou dva žejdlíky.
Dík :-) -
-
Tak dva kyble!
-
-
a máš na to bandasku?
-
-
Sám si bandaska!
-
-
troškařko, to chce aspoň dvě bečky *15*
-
-
Já vim, že má na rozdávání, ale jen ať mu něco zbyde, ať je co číst :)
-
-
-
-
-
A jéje, blogískový písalek se vrací na scénu... Nejdříve to byla Fallout DLCčka, teď early beta Wasteland 2. To tě tam v té redakci nenechají psát něco normálního? No když si to tak čtu, ani se moc nedivím, že radši ne. *1*
-
Hoj, hele mě se to četlo supr bavilo mě to. ta hra mě nezajímá a kdybych měl hodnotit jen to jak píšeš tak mě to baví a o to tu asi de.
-
Parádně napsaný, děkuju :)
-
smejki nemužes prosim psat stručnej, kdo to ma cist. a taky ten divnej styl psani tomu moc nepridava, nejsi nahodou dyslektyk?