-
No, tak to jsi ho asi jeste nevidel.
-
Seš holt zelenáč vid *7*
-
Promin, ale pokud hrajes Wasteland na vyssi obtiznost, tak po 12 hodinach ve hre nic moc nevidel. Maximalne High pool + AG centre a Radio tower, coz je prakticky nic. Prave proto se ptam, kam za tech 12 hodin dosel a co vsechno prozkoumal, ze si jiz udelal ucelenou predstavu. Jinak ja osobne davam hre 6/10 take, ale je to po 35 hodinach hrani a projiti cca 40% hry.
-
Je mozne, ze by si zloej nicku povidal sam se sebou pod ruznymi nicky nebo jich tu je vic. Myslim ze je na zase zacit zobrazovat ip adresy.
-
Tak toho se nikdo kdo viděl gameplay bát nemusí
-
Matematika ti nikdy nesla https://www.kickstarter.com/projects/cig/star-citizen od uspesneho KS su necele 2 roky.
-
Ja jsem s tou recenzi spokojen, prijde mi, ze je v ramci moznosti objektivne odvedena, zlodeji nicku.
-
Osobní názory na hru stranou - džízisův komentář má hlavu a patu. To musíš uznat, pokud ne, nabídni argumentaci. Takhle to totiž vypadá, že pro tebe nebude ucelená představa nic, co nebude dostatečně ve prospěch hry.
-
Já si občas řikám, že by nebylo od věci založit nějaký forum. Těch lidí, co má tendenci diskutovat na úrovni je tu docela dost, světe div se. Kdyby to bylo moderovaný a odfiltrovaný od tý pakáže, kterou tu vlastně stejně zastupuje jenom pár jedinců měnící nicky, tak by nebyl problém. Ale pak si vždycky řeknu "kdo by se s tim sral?".. *15*
-
Kdo chce profesionální recenzi, koupí si level s recenzí od pana Grygara. Tady dali schválně takovou kontroverzi aby bylo co nejvíce kliknutí a zobrazených reklam.
-
Takze, kam presne jsi se dostal, abych se dozvedel, na zaklade ceho se dnes vytvari ucelena predstava?
-
Nehatuje, je to proste projekce strachu z toho, jak dopadne Bloodborne.
-
Pokiaľ som to dobre čítal, Wasteland 2 nie je prepadák. Aká bublina mala prasknúť ?
Hra je podľa recenzie dobre hrateľná bez závažných chýb. A je predpoklad, že budú hru ďalej upravovať a vylepšovať podľa ohlasov.
A čo máš so Star Citizen ? Či len hate-uješ kôli tomi že to nebude na "čiernych skrinkách" ? -
Ano, hrál. Přiznám se, že pouze nějakých 12 hodin času, nicméně i to mi stačilo, abych si vytvořil jistou ucelenou představu.
-
Potom co jsem se přečetl pár zdejších příspěvků. Jsem rád, že se tu stále najdou lidi s trochou selskýho rozumu, kteří mají čas a náladu pouštět se do smysluplných diskuzí. Protože mě tohle všechno opustilo nějakou dobu nazpět.
Proto budu držet palce a tiše doufat, že se tu začne objevovat víc takových diskutujících do budoucna. -
nekrm trola :D (aj ked, ak nemam doktoral z psychologie, tak nemam pravo niekoho oznacit za trola zrejme)
-
Ja bych pana s klobouckem nerozciloval, nebo prijde ban :)
-
Ty brdo, Diablo 3 je RPG?
-
Boze Jezisi, hral si to vubec?
-
Jejda *15* jejdásek