Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    vidím, že games.cz sa proste neserie :DDD ....na to, že tá hra bola tak hypovaná, vynášaná do nebies ako niečo neskutočné, tak nakoniec dostane 7/10 ...holt je treba sa pripraviť, na to, že ani pripravované pecky ako Witcher 3, Alien Isolation, či Batman: Arkham Knight nemusia dopadnúť najlepšie

.....tento rok je rok odkladov (The Order:1886, The Evil Within, Quantum Break) a väčších či menších sklamaní (Thief, Dark Souls II, Watch Dogs)
    • TheGGG
      DS II není zklamání, na metu jsou spokojení hráči i recenzenti a kromě horší grafiky je ta hra absolutní božárna. Brečící děcka co nedali prvního bosse nepočítám.
  • Já bych grafiku neřešil i chyby bych byl ochoten přehlédnout jen je mi líto že z toho udelali mestskou akci místo hry na hackera (jak bylo ze začátku prezentováno). A co se týče hackování že je to takové naivní, že je možný tak jednoduše hacknout uplne všechno (jak tady nekterí psali i trubku).
    • Tak simplicitní přístup u AAA akční adventury je celkem logický, takhle bys mohl napadnout cokoliv co se nesnaží být simulátorem
  • Marllone
    Po 10 hodinách hraní na PS3: Grafika strašná až směšná, a mimořádně vtipná fyzika (omylem hacknu Blocky, načež to do nich napálim já, udělám se sporťákem trojté salto s pěti vruty a jede se dál jako by se nechumelilo, přičemž pronásledovatel se efektivně rozprskne). Hra je plná nedodělků, absurdit a nesmyslů.
    Ale taky je nacpaná aktivitami k prasknutí, a příběh, jakkoliv má dost špatné dialogy, se mi líbí. Cynický zlořád se jde pomstít. Smrt za smrt. Jděte do háje se záchranou světa a princem Jasoňem. Stejně jsem měl rád za parádní příběh Mirrors Edge.
    A nejvíc WD dělá zajímavým Profiler. Zabiju policajta s malým děckem, nebo nechám upláchnout sexuálního násilníka, i když vím, že je to jen shluk kódu s úsečnou větou na obalu? Připomíná mi to psychologické pokusy po válce, jak mohlo dojít k holokaustu. Hra morálku neřeší a asi ani tímhle stylem nebude, ale já si to z toho dokážu vytáhnout. Grafika se řeší pořád ale tohle ne. A proto je to pro mě hra, která nasadila laťku vysoko
  • je to dobrý
    • takze 3 z 5-ti
  • A to si máme jako koupit a za peníze...to je prostě výsměch hráčům ??? Jak je možné, že někdo prodává nedodělanou hru.Taky si nechci koupit auta bez světel a pak budu čekat půl roku jestli mě tam napasují Ty, které budou svítit.No asi jako hráči jsme pěkný lamy, když jim to stejně koupíme a oni to udělají znovu.....a zase z nás budou pokusný králici.Závěrem, když za něco dávám peníze tak taky chci aby to fungovalo tak jak má a to je snad normální....PS: ukamenujte mě, ale v tomto případě je lepší si to ...........(každý si domyslí co)
    • ucho
      Nikdo tě ke koupi nenutí. Buď do toho půjdeš, nebo nepůjdeš... Oni ti nabízí produkt, ber nebo nech.
      • Tohle je presne ten pseudointelektualni blabol. OP psal, ze v tomhle stavu hru nekoupi a pribehne pan hustej intelektual a zacne vyrvavat ze mu tu hru nikdo nenuti a ze to kupovat nemusi. Trololol. *15*
      • tak jednoduche to neni
        • kennyB
          Opravdu ne???
        • ucho
          ale je. ještě můžeš tedy napsat nějakou kritiku přímo ubisoftu, aby dostali zpětnou vazbu i takto.
  • Zayl
    Má několikahodinová zkušenost s Watch Dogs mě donutila znova nainstalovat Saints Row 4 a od té doby jsem neměl důvod na to šáhnout. Teď by ještě mohlo vyjít konečně to GTA na PC a Watch Dogs může spokojeně hnít v propadlišti dějin ... přál bych si aby se Ubisoftu ani nezaplatil vývoj, ale bohužel si to předobjednalo bilion lidí.
    • Veskoslav
      Víš, že bilion je milion miliónů:) To by bylo slušné číslo.
      • Zayl
        No Ubisoft včera oznámil stavbu svojí vesmírné stanice ze stodolarových bankovek, takže aspoň víme kam to půjde.

Ale seriózně, říkám to každému, přestaňte sakra preorderovat... vážně vám za to ten klobouk navíc stojí? *7*
        • Me to neprijde nijak hrozne. Neni to zadna prevratna vec, ale 8 bych tomu (na PS4) v klidu dal. A pouzitelnych novych AAA her proste moc neni, takze neni kam utect. Dvoubarevne indie nesmysly o 8mi pixelech za toto fakt nevymenim.
        • Vitekb
          Přesně. Opakuje se to často, ale přesto předobjednávky zase a znovu lámou rekordy.
          Pak je hype a reklamní kampaň mnohem důležitější než hratelnost a společnosti pak raději dají peníze do ní místo přímo do hry.
        • Veskoslav
          Ale Steampunk obleček!
  • - uplay i na steam verzi - steam ma proste dupnout a reknout, hele jestli to chcete tady prodavat tak to pude do pryc
    - bugy a nedoelanost na kazdem kroku
    - nehoraznej interface
    - nvdia gameworks a vsechen bordel k tomu
    - lhani na E3

velka vystraha NEKUPOVAT s 1/10,
    tak by mela vypadat recenze takhe nehorazne vyhypovane hry od vydavatele kterej si z roka narok dovoluje vic a vic.

To by sme ale museli mit nakou herni "zurnalistiku".
    • prosimte... ty velka vystraho. To uz ani nema cenu komentovat, je to ztrata casu. Mnohem produktivnejsi by bylo ti vytrhnout jazyk. "Lhani na E3". Mistr Proper ti taky ve skutecnosti neudela z dlazdicky zrcadlo, jak je uvadeno v televizi, a to nikomu nevadi.
      • Ale zároveň to neznamená, že je to správné. Je smutné z lhaní v reklamách dělat samozřejmost.
        • Reklama existuje hlavne od toho, aby navnadila na koupi a to vzdy klamave, a to u vsech druhu zbozi. To je proste obchod. Sleva taky neni v 90ti procentech vubec sleva, ale pouze mazani medu zakaznikovi kolem pusy, kterej si toho v 50 procentech nevsimne. Cloveku co si jde prodat na aukro disk, ten disk spadl na zem, presto tam napise "vyborny stav, plne funkcni".
    • Veskoslav
      Tak to rozepiš, napiš jako čtenářskou recenzi a ukaž, jak se má dělat herní novinařina. Nikdo ti nebrání.
  • Prvni vec. Myslim ze nejvetsim problemem prehypovanych her je prilis vysoke ocekavani, ktere prefinancovany marketing vytlaci na maximalni moznou hladinu.
    Druha vec. Vykon hardware uz davno neroste tak vyrazne. Pokud nekdo tvrdi ze udela GTA5 s mnohem lepsi grafikou a spoustou nevim ceho, uz z principu jsem skepticky a uzasnym videam zkratka neverim. Graficka karta neni buh, nemuze se na ni hazet uplne vsechno a procesory rostou spise v poctu jader, ktere se jaksi nedari zdimat vsechny na 100%. A je to problem nejenom her ale i aplikaci. Nekdo to umi lip a nekdo hur, ale vlastne nikdo poradne. Na to abych oznacil jadro pudla jsem bohuzel veci neznaly. *7*
  • Už aspoň chápu proč hru odložili. Vydat to v období GTA 5, tak zdaleka neprodají tolik kusů jako teď po masivní kampani. Chytrý tah od Ubisoftu z hlediska marketingu, to ovšem nic nemění na faktu, že WD je těžký průměr a rozhodně ne next gen.
  • Paci sa mi ako banda piratskych luzrov posiela tuto hru do pekiel s hodnoteniami a lacnym hejtom na Metacriticu pod 6 hranicu. Na druhu stranu je tu tretotriedny c-ckovy odpad nazyvany bound by flame, ktory uzivatelia metacriticu tlacia pomali k 9. Banda komediantov a saskov, ktori hre daju 0, lebo stiahli zly crack. Potom su tu este recenzenti ktori nevahaju vytiahnut len negativa, daju hre 7, pricom textovemu indie odpadu v zajati 8 bitov, ktory vyzera ako z roku Krista daju 10 a este sa im o tom 2 tyzdne nato sniva. Herna scena my ass. Vysledok posobenia sialencov, alkoholikov, piratov a nostalgikov. Uzite si vikend, ja bezim nakupit zemiaky a kapustu na zajtrajsi obed. Cheers.
    • Veskoslav
      Takže všichni, kdo to kritizují jsou piráti? Co čekat od bolševika, že.
      • ucho
        hejt a kritika není to samé.dát této hře 0 bodů je hejt. a ano, většina největších hejterů jsou obyčejní piráti (což můžeš vidět i ve zdejší diskuzi).
        • Nic nemeni na tom, ze hra ma totalne zmrveny ovladani, nic nemeni na tom, ze hra je plna bugu, nic to nemeni na tom, ze platici hraci nemohli hrat. Takze se muzes treba postavit na pseudointelektualni hlavu, ale ta hra je proste spatna a to je fakt, ne hate. *3*
          • Paul_cz
            Zajímavé, mě se ovládá perfektně, a na žádný bug jsem zatím za 15 hodin hraní nenarazil. Měl bys tam ještě něco ?
            • To co ty, nehraje zadnou roli. Mas dukaz ze tam bug neni a ze je ovladani ok, nebo jen subjektivni pocit, ze tam nejsou a je to ok?
          • ucho
            ten tvůj fakt kulhá na všechny nohy. podívej se na metascore... to, že tobě hra přijde nehratelná, je zcela v pořádku. prostě si ji nekupuj a nehraj ji...
            • Nejsem ten kdo ma problem se ctenim. To ty odpovidas na neco co tam neni. Brendy se totiz neptal ani netvrdil ze mu nekdo tu hru nuti. Cili ho tvuj nazor ani nezajimal. Tzn jsi to ty, kdo cpal nazor. A neni to poprvy ani naposled, takzetak. *3*
            • ucho
              Pozorně si přečti, jak to Brendy formuloval. Pak možná pochopíš...
            • A proc teda reagujes na Brendyho tim ze mu cpes ze mu hru nikdo nenuti? Proc se ty neridis svyma radama? Pokud ctu spravne, Brendy jenom sdeloval ze hra neni ve stavu kdy by si ji koupil? Opet si protirecis.
              Pokud Brendy cpe spokojenym hracum ze za hru nezaplati, pak spokojeni hraci cpou mu, ze je hra bavi, tohle je nesmysl. Tvoje logika je opet podivna. Udelej si jasno v tom co je diskuze a co je cpani nazoru a pak mluv.
            • ucho
              Pan farář: když sis hru nekoupil a teď píšeš, že za ni v tomto stavu nezaplatíš, tak fajn, je to tvoje věc, ale proč nejsi ochopný akceptovat názor ostatních, kterým se třeba hra líbí a jsou s ní spokojeni, a cpeš jim to, že ty za to nezaplatíš? Co jsem se díval dál, tak ostatním jen nadáváš, jako nějaký fracek.
            • To jsou přece oblíbené hlášky pana UCHA, to už tady každý zná, ty ne? *8*
            • Vyborne, hru jsem nekoupil v predprodeji a ted rikam, ze v tomhle stavu za ni nezaplatim. A v tom pribihas ty a zacnes blekotat, ze me nikdo nenuti. Ktery scenar je podle tebe korektni a budes drzet hubu a akceptovat cizi nazor bez hloupych pripominek?
            • ucho
              pokud sis hru koupil v předprodeji, je to tvoje blbost (a tvoje chyba). není nic jednoduššího, než počkat na názory veřejnosti a rozhodnout se na základě toho, ať víš, do čeho jdeš. jestli jsi koupil na konzoli, tak snad není problém prodat...
            • Presne to jsem udelal, jenom nekteri moralfagove maji touhu me kvuli tomu kamenovat a oznacovat za hatera, proto rikam ze to jsou fakta a ne hate.
              Navic, kdyz uz jsem hru koupil asi nejde pouzit "nekupuj si a nehraj". Tvuj pseudointelektualni rant slozenej jenom za ucelem konstatovani "chyba je na tvoji strane" ma diry v logice, ostatne jako vzdy.
        • Prasaak
          Třeba nemají zrak zkalen osobní investicí.
    • Paul_cz
      Ač moc nemusím tvůj nickname a to generalizování, tak..hezky napsáno :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit