-
To že jsou Games, potažmo Level, média postavená na klientelismu, to chápu. Od kdy ale začaly psát recenze přitelkyně recenzentů? Nevadí mi úroveň, chodím se sem ale inspirovat, chodím sem za zkušenými autory. No a pokud chlapcům chybí posily, možná by nemuseli hledat nejprve doma, možná by se mohli porozhlédnout po lidech, kteří se třeba psaním chtějí živit.:)
-
-
radši víc takových recenzí než nějaký paskvil, kterých tu je dost a dost od těch "zkušených" ;)
-
-
Vypadá to, že jsme si nerozuměli. Mně nejde o kvalitu, mluvím spíš o tom, že by se nemuseli noví autoři rekrutovat z obýváků těch současných. Prostě mi přijde směšně, když Jan Olejník napíše, že se jeho drahá polovička pere s PC verzí Watch Dogs. Najednou si nepřipadám jako na seriózním portálu, ale jako na blogu, kam nemůže psát nikdo jiný než než známí současných autorů. Jak se může česká online herní žurnalistika posunout, když nikdo nemá potřebu hrabat nové autory a místo toho se prostě zeptá doma ženy/přítelkyně, zda si nechce na Games napsat recenzi...
-
-
Je to přesně jak říkáš, další z ukazatelů, že českej herní byznys ještě není úplně zralý. Chodí to tak totiž všude.
-
-
-
-
no možná jste to meli recenzovat na ps4 a pak jen udelat rozdilovej článek o pc a usetrit si tak ten dlouhej odstavec o technických chybách.
zajimavy ze v podstate chvalite hratelnost a podle zdejsich prispevku hratelnost nic moc, napr. se kritizuje AI, jizdni model, spawnujici se policie a pod. -
-
Tak na PS4 to take neni dokonale. Trha se to pri online zavodech, pri vybuchu plynoveho potrubi pod silnici a ruzne nahodne kdekoliv, ale neni to zase nejak dramaticke. Chyba, kdy nejde nacist save kvuli odmenam z uPlay je tam take. Prvni dny skoro vubec nefungovala online cast. Ale za me i tak na PS4 8 z 10.
-
Píšou hrozné nesmysly, mně to taky běhá uplně v pohodě (na PC). Fakt nechápu co někteří dělají, neumí si nainstalovat nejnovější ovladače nebo se to pokouší spustit na nějakém pomalém křápu, fakt netuším. Každopádně ta hra je OK. Jestli by si zasloužila nějaká hra kritiku za technickou stránku, pak jsou to nádhery typu CoD nebo BF4, které tu dostaly 8čky ... a dobré hry jako tato dostanou "jenom" 7, to mi hlava nebere.
-
-
Ty vle, prej že "dobré hry" si pobavil. *15*
-
-
-
+ výborná atmosféra, pocit živého města, Chicago, hekři, bezva děj. Příjemná pěkná grafika, slušně zpracovaný svět - některé efekty a situace jsou opravdu moc pěkné. Baví mě to hrát, nenudil jsem se zatím ani chvíli, fajn přestřelky a celkově akce ve hře je svěží, příjemná + možnosti jak řešit situace právě díky heku. Kupodivu přehledný interface, na to kolik je na obrazovce infa a s ovládáním nemám problém
- nemám rád když někdo něco slibuje, ukazuje, machruje a finální verze je pak horší, než prezentovaná. Horší jízdní model, sice na tom ta hra nestojí, lepší to být mohlo, ale dostačuje. Některé detaily (otáčkoměr neukazuje, v každém autě jedno NPC...atd.), nicméně když hraju, tak takových věcí si člověk v zápalu hry nevšíme a nemá ani čas je řešit, pokud to nijak nebije do očí, není to nic hrozného a naopak je tu spousta fajn věcí, které člověk vnímá. Každopádně minus to je, to ano, ale nic strašného. Pozitiv je tu víc a u takové hry určitě nejezdím hodinu po městě abych řešil, jestli se lampa skácí rovně nebo metr vlevo. Jakoby v jiných hrách to bylo dokonalé. Haters gonna hate. Na hratelnost to vliv nemá, město a interakce s ním je zpracované solidně. Kdo hledá vyloženě chyby, samozřejmě nějaké najde, ale to u každé hry.
Pořád mi z toho vychází nadprůměrná hra, která mě hodně baví a užívám si ji, o to jde především. Za mě rozhodně takových 7 nebo 8/10 (ano to je dost nadprůměrné hodnocení).
PS: i5 haswell + 760 mi to běhá na vysoké detaily pěkně plynule vč. základního vyhlazování (žádné bugy, žádné fps propady, nechápu kam na to někteří chodí (paradoxně ti s origo hrama). Na konzolích je to s prominutím hnus a strop je bídných 30fps, jde to dost vidět, někdy to padá až ke 20ti. To jen pro info, mě jako pcčkáře to netrápí, grafika je dost slušná na PC.
PPS: někdo si tu stěžoval na načítání, u mě na SSD úvodní loading do hry asi 10sec a pak nonstop hra, žádné další načítání neexistuje, což je pecka.
Přijde mi, že spousta nadávajících jsou ti, co mají slabší stroje a nebo je často problém mezi PC a židlí. Kdo má trochu rozumu, umí si s tím poradit, tak nemůže mít takové problémy, co tu někteří píší. Prostě si myslím, že je třeba si všímat těch dobrých věcí. Nepopírám, že ta hra mohla být ještě o řád lepší, ale pořád je to pro mě překvapení, osobně jsem totiž nečekal po tom odkládání a po těch videích, že to bude taková příjemná, svěží oddechovka a hlavně, že mě to bude tak bavit. Pokud UBI chystá 2ku, doufám, že se poučí z chyb a vypiluje detaily. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=jdZlxR2FIK8
-
Máš to dlouhý ale plusy/mínusy ok...PSka jsem nečetl ale jinak rozumný názor )))
-
-
Nezaslouží si ani těch 8/10, přehypovaná umělá sračcka co selhala na celé své čáře.
Být zaměstnancem Ubisoftu, chodit kanály by bylo málo- tohle je prostě neomluvitelné
nemělo by to být impuslem pro ostatní vývojáře že na to mam tak si to můžu dovolit. Varováním že marketing umí dělat hodně ale dokáže i hodně škodit. -
-
Doufam, ze jsi takhle zapaleny i u firem jako Monsanto apod..
-
-
Jde tam nějak hacknout i počasí a denní doba? Nebaví mě tma v noci a voda při dešti.
-
-
Jo v kontaineru.
-
-
Já jsem naopak rád, že redakce nepodlehla hypování a udělili hře to co si zaslouží. Předešlých pár dní bylo neuvěřitelných, nikde jsem neviděl nic jiného než WD. (Stejný jako když běžel kickstarter na Kingdom Come, to byla masáž až mě se z toho bolely záda.)
-
-
jsem rad ze jsi KC vzpomenul doufam ze i kceske hre budou stejne kriticke recenze a nizke hodnoceni pokud bude mit sve chyby
-
-
601! *15*
-
Po dohrání pro mne 5 z 10 :-/ ....
-
Je normální, ze v celém městě není jediné NPC jedoucí na motorce?
-
-
Jsou v severní části města, ale tak 2-3. Jinak jezdit na motorce je nejlepší. Je nejrychlejší a jsi prakticky nesmrtelný.
-
-
A co je na tom nejlepší? To bylo lepší v GTA 4, že jsi se musel naučit s motorkou jezdit a i když ses to naučil, pořád to byl trochu risk na některý mise. A v žádným případě jsi nebyl nesmrtelný, spíš naopak. A jinak je motorka nejrychlejší v každý hře kde jsou motorky, už jenom díky pohyblivosti mezi auty. (vlastně je to tak i ve skutečnosti :-) )
-
-
GTA 4ever!!! Nejvíc trapné je jak tam píše, že se motorky vyskytují jen v severní části města. To jako jezdí na motorkách jenom seveřani? Už sakra přiznejte, že jste vyhodili nekřesťanské prachy za totální crap *1* výsměch všem co dali za tudle píčkovinu tolik peněz:D. Vždyť tohle si ani stáhnout nezaslouží. Kdyby Saints Row, CoD, a Assassin 3 (a novější) měli dítě tak vznikne tohle.
-
-
Taky bych si to řikal, jo to taky nechápu že jsou ochotni lidi odpoustit i to že se hra tolik nepovedla když budou mít super sběratelské předměty. Já nevím ale mě by zajímala hlavně ta hra a až pak (jen jestli) nějaké ty cetky od čongů za pár kaček. *3* Možná jsem z burákova ale ještě stále nepřemýšlí za mě reklama tak je důležité že to aspoň trochu splnilo svůj účel.
Síla public relations je mnohdy uctyhodná za mě (ne)děkuji ale strčte si to celé do otvoru odkud vychází bobky.
*3* -
No motorku jako takovou si můžeš "zavolat" pomocí smartphone a dodají ji do tvého okolí zloději aut. Ale lidi na motorkách jsem potkal fakt jenom v severní části.
-
Ale jo stahnout si to jeste zaslouzi, to by jsme zase téhle hře křivdily ale koupit? Jen pokud někdo rád naslouchá hlasitému vábení PR nesmyslů (Deadsec edice + chujoviny navrch)
Výsměch všem kdo věřily a na letěli, hlavně výsměch všem fanoušků městských akcích obecně. Amen budiž spasen, kdo se stal obětí. *3* -
-
DEDSEC je ze sběratelského hlediska výborná edice tak nemel chujoviny burane..
-
-
-
-
No to musí být opravdu úžasné *11*
-
-
-
Zajimalo by me, ja by vypadla recenze a celkova znamka, kdyby recenzentovi hra jela ok. Mam pocit, ze v redakci hledali PC na kterym to bude trhany, aby mohli napsat recenzi, ktera by se zavdecila nekterym mistnim ctenarum. Prece kdyz hra nejede tak jak by mela, tak hledam reseni, vcetne castecne obmeny hw (v tomto pripade pravdepodobne procesor). V pripade redakce herniho webu by nalezeni reseni nemel byt zadny problem.
-
-
Nemám žádné herní dělo. Zapnul jsem to, všechno se hejbalo normálně, žádný problém. Akorát mě to vůbec nebavilo. Jezdit autem prakticky nemožné, většina budov nepoužitelných, dveře jsou jenom na ozdobu. Hackování se časem omrzí a vše ostatní tu už bylo a lépe.
-
Zde se chyby moc nepromítají do hodnocení.... Rage nešlo v době vydání skoro nikomu a ani se tuším neomluvili a v recenze to nebylo jako zápor. Pak si vzpomeň na slavný skyrim ve verzi 1.
Menší firmám bych to i prominul ale borcům co mají prostředky na to aby to bylo OK fakt ne. -
To jsou kecy. V mém okolí to jede dvou lidem z pěti. A většina má skutečné herní stroje (většinou grafici, tak i proto výkon) a kromě lítajících fps, lagujících scén ve městě, rozkostičkovaných cut scén atd....
-
-
vsak ja nepopiram, ze to plynule jede na 3 z 5 hernich PC, to je spatnou optimalizaci. ale presto mam dojem, ze tu spatnou optimalizaci za kazdou cenu chteli radne v recenzi okomentovat a take ji promitnout do celkoveho hodnoceni. protoze kdyz to v pripade battlefieldu 4 neudelali, tak to pak v diskuzich schytali.
-
-
A proc by nemeli? Ty hodnotis nefunkcni vec s tim ze je v pohode, ale takova nepodstatna drobnost je ze nefunguje? Trololo?
-
-
Pokud mi nefunguje nějaká věc, která normálně ostatním funguje, tak ji nemůžu hodnotit, protože jsem ji nerozchodil. Takže nejdřív zkusím hledat problém u sebe, proč mi to nejde, a kdyby mi to nešlo i tak a vadilo by mi čekat, ozval bych se prodejci a zboží vrátil... Bez hodnocení.
Vezmi si, že si koupíš nějaký film na BluRay, médium strčíš do mechaniky a ona ho nedokáže přečíst. Rozhodně v této fázi nepůjdu na internet film hodnotit 0/10... Jestli tobě to přijde normální, fajn, mně ne... -
-
Pokud přehlédnu nuly, tak 300 000 na motor je luxusní číslo a pokud takové auto znáš, tak hned s ním. Většina aut má problémy s motorem kolem 50-100 000.
-
Jumpe, tak teď jsi ho krásně rozmrdal *1*
-
Mno zrovna zadrhnuti motoru po 300 milionech km me prijde jako vynikajici produkt :)
-
Vzhledem k tomu, ze ostatni hry na tech kompech, kde se tenhle odpad seka jedou bez problemu, je to chyba ty hry.
Stale cekam na argument a ne na povidacky typu ucho rekl ze nemuzes. -
pokud se někdo nedokáže přihlásit na uPlay, tak je to naprosto stejné, jako ten můj příklad s filmem... a vzhledem k tomu, že se hra neseká na všem, jak se zde snažíš tvrdit, s tím rychlým hodnocením to tak jednoduché není.
-
Ty jsi fakt tak hloupy, ze srovnavas film, kterej by ti pravdepodobne nejel kvuli chybe media nebo prehravace s hrou, ktera se seka skoro na vsem, protoze je kokotsky optimalizovana?
Fakt ti nedochazi ze srovnavas dve uplne jiny veci?
A porad nejak nechapu, kde je napsany ze neco nefunkcniho musim vracet bez hodnoceni... To sis vycucal z prstu? Ucho rekl, ze musim tohle? *15* -
-
Reakce na příspěvek:
Kdo si to neumi rozchodit na pc, ten ma hrat hodnotiť na konzoli. Takhle je recenze nevypovidajici o hre samotne.
-
-
-
-
-
-